Xoo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Websitemde bir veya daha fazla dosyayı bir çok kişinin en hızlı şekilde, birbirlerini ve siteyi yavaşlatmadan indirebilmesi için hangi hosting tercih edilmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 sitenin büyüklüğü önemli. (yani giren insan sayısı manasında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Örneğin 50 kişi 50 farklı dosyayı indirecek ama birbirlerini yavaşlatmayacak yani en verimli şekilde siteyi kullanabilecekler, ayrıca sitenin açılım hızıda azalmayacak.Bu şartlarda neye para yatırmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 en pahalısına :) ben satıorum aylık $2000 ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 50 kişinin 50 farklı dosyayı aynı anda indirmesine sürekli izin vermek istiyorsan sunucu kiralıcan. Web hosting kesmez. myster1o said: en pahalısına :) ben satıorum aylık $2000 ister misin? Evet aslında yıllık $2000'a güzel bir sunucu kiralayabilir arkadaş. Yani aylık sana hosting için $2000 da verebilir tabi kendi tercihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 http://www.servage.net/?coupon=cust47547 tikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Anlik trafik limitir onemli olan. Kabaca 100 Mbit cikisi olan bir sunucu oldugunu ve genelde %20 kayip yasandigini varsayarsak 1mbit hatta sahip 70-80 kullanici o sunucudan ayni anda rahatca dosya indirebilir. Etki eden bir cok faktor var ama en onemlisi bu. Illegal bir materyal barindirmiyorsa siten goruselim istersen. Bir ihtimal bi guzellik yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 http://www.karaogullari.com/?p=17 edinebileceğin her yönden en iyi bedava hostingi arıyorsan okumanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Ücretsiz bir yere güvenemezsin ki.. Ben yaptım oldu der kapatır gider siten ortada kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 servage.net oldukça iyi. Çok geniş bir alan ve band çok uygun fiyata veriliyor. Daha uygunu için; hostbul.net adresinden farklı seçenekleri arayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar