asıl yapılacak oyun bi turk firmasinin daoc tarzında bişi yapması ve netten paralı oynatması
severda türkiyede host edilceginden lagda olmaz ve oyun komple türkçe olursada baya geniş bir kitleye ulaşabilir mis gibide satar..
mesela hunlar göktürkler zamanında geçen bir oyun olabilir ..[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
bence oyun çok zevkli olacak.grafikleri güzel kimse bişey demesin.birçok oyun war piyasada ama birçoğu soldat kadar zevk wermiyor ki grafik açısından "atari"lere benzeyen bir oyundur kendisi.grafiğe bakmicanız o kadar.[hline] I know that I was born and I know that I’ll die.
The in between is mine. I am mine.
ya aslında niye grafiklerden hoşnut deilsiniz ki? illa bi unreal2 gibi mi olması lazım? RA2, MI3 hep 2D'ydi niye hoşnut deilsiniz anlamadım.
*!yeni site dizaynıyla uraşmaktan sıkılmıştır.ara vermiştir*[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
bende "Atari" vardı çok küçükken evde bulmuştum bozarım die göstermiolarmış. "anne bana atayi kuysana" derdim felaket eğlenirdim ya.şimdi biçok oyun war piyasada hiçbiri yarısı kadar eğlendirmiyor[hline] I know that I was born and I know that I’ll die.
hmmm haklı olabilirsin.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
LevieMaxilack, 21 Mart 2003 17:55 tarihinde demiş ki:
ya aslında niye grafiklerden hoşnut deilsiniz ki? illa bi unreal2 gibi mi olması lazım? RA2, MI3 hep 2D'ydi niye hoşnut deilsiniz anlamadım.
*!yeni site dizaynıyla uraşmaktan sıkılmıştır.ara vermiştir*[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
bana göre bence fazlası ile iyi grafik bakımından bence kötü olan warcraft ile aynı düzeyde yani türk oyuncular fazlasyla iyi yönde gidiyor daha bu başlangıç diyelim...[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
bana göre oyunun sistemi kurulsun yani güzel bir oynanış baymayan bir oyun gidişatı yapıldıktan sonra grafiklere bakmıyor insan yada çok takmıyor.
mesela içinizde worms u sevmeyen yoktur bence [olanlarda gıcıktır:)][hline] I know that I was born and I know that I’ll die.
bencede worms süper grafikleri biraz kötü olsa bile bence insana zevk veren ve eğelenceli oyunlardan...[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
ya worms demeyin yaaa.şu 3 ü beklemekten günleirm heba oldu.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
ehue o zaman takip etmiyordum oyunları sonradan alınca ehehe :)[hline]===> orc_lord <===
eheh bencede güzel bir oyun tester falan olarak başvurdum...[hline]===> orc_lord <===
Öne çıkan mesajlar
DynamicK
severda türkiyede host edilceginden lagda olmaz ve oyun komple türkçe olursada baya geniş bir kitleye ulaşabilir mis gibide satar..
mesela hunlar göktürkler zamanında geçen bir oyun olabilir ..[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Craven
I know that I was born and I know that I’ll die.
www.hayalkent.net/freestyle
MrLevie
*!yeni site dizaynıyla uraşmaktan sıkılmıştır.ara vermiştir*[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe?
Olacağımız zaman senle birlikte
Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak?
Ulaşmak istesem sana
Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Dagger
Craven
MrLevie
Ulaşmak istesem sana
orc_lord
bana göre bence fazlası ile iyi grafik bakımından bence kötü olan warcraft ile aynı düzeyde yani türk oyuncular fazlasyla iyi yönde gidiyor daha bu başlangıç diyelim...[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Craven
mesela içinizde worms u sevmeyen yoktur bence [olanlarda gıcıktır:)][hline]
orc_lord
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
MrLevie
Ulaşmak istesem sana
orc_lord