GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Spora gidiyorum , bi türlü GAZ müzik çalmıyo (eye of the tiger falan gibi) tarkan eşliğinde de spor yapasım bitürlü gelmiyo konuştum adamla bi CD yap getir dedi sizden ricam büssürü büssürü Spor Gaz müziği listeleri açıklayabildim umarım isteğimi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 MANOWAR KIROS. We like it hard we like it fast. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 body müziği 70 lerden sonra ortaya çıkan... öncülerinin... bir müzik türüdür. daha çok fitness salonlarında dinlenen bu müziği dinlemek için fitness a giden insanlar türemiştir. daha sonra ... saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Bilimum disko müziği çalıyorlar tüm salonlarda. Özellikle 80-90'ların köşeli şarkıları 45cm biseps isteyen gençleri anlatır adeta. Tabii Man'o War başkadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bizim sporda black metal ne bileyim behemoth çaldığıda oluyordu. herifin teki 150 bench i müziksiz çalışamıyodu , arkaya ver diyodu behemoth - slaves shall serve ü falan. ben daha çok elektronik house ile çalışıyorum. Geçen gömdüm 100 bench i fena D.O.N.S feat Technotronic - pump up the jam haea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 En guzeli oyun havasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bas steroidi XD ne muzik ne gaz gerekir XD bam bam basarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Ulan bütün metal geçmişime (ehahaha) rağmen, eskaza ne zaman fitnessa gitsem (bana el mahkum cardio tadında şeyler kitliyorlar, kas yapacak yağ yok çünkü sdf) aklıma SATISFACTION geliyor, kafamda devamlı hatırladığım bir kısmı çalıyor, güle oynaya koşturuyorum koşu bandında. Behemoth'la feci olabilir yalnız, yazın başlarsam falan deneyeceğim. Blackest ov the Black falan güzel gider ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Rocky Soundtracks - Gonna fly now Survivor - Eye of the tiger Amy Holand - She's on fire Marvin Gaye- Ain't no mountain high enough(koşarken) tabi benim yazdıklarım benim gibi oldies sever bodyciler için geçerli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Anodhen said: Rocky Soundtracks - Gonna fly now Survivor - Eye of the tiger Amy Holand - She's on fire Marvin Gaye- Ain't no mountain high enough(koşarken) tabi benim yazdıklarım benim gibi oldies sever bodyciler için geçerli ;) ahaha gta vice city de radyoda çalıyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 metal de çaldırmıyolar ki -_- body müziği derken bi tür olarak demedim orda çalışırken gaza getirebilecek türler olarak dedim saygılar (anodhen sağol iyiymiş şarkılar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar