Killer Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ya kozyatağı tüccarbaşındayım pek bişey hissetmedim:Sarkadaş aradı 1km otede oturuyo hissettinmi diye.allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 oturdugun katada bağlı hissetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 11.2 km derinlikte olmuş. Tarih Saat Enlem(N) Boylam(E) Derinlik(km) MD ML MS Yer ---------- -------- -------- ------- ---------- ------------ ----------- 2008.03.12 20:53:31 40.6210 29.0110 11.2 -.- 4.8 -.- ÇINARCIK (YALOVA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 2. kattayım da kozyatağı taşlık mekan bide bizim bina sağlam heralde.üst katta oturan PWNBOT A.K.a DELA hissettim diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 delaların sokağının başındayım ben deli hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ya bazı insanlarda yere düşmeden anlamıo mesela. İnsandan insana da farkediyo yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Masticore said: bahçeli evleri bırak kütahya bursa da hissedilmiş :=) . ben neden hissetmedim bilecik sınırındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 tcell gene ne kadar yeto olduunu gösterdi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ne gibi? nooldu ki la ero? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 knoxville said: tcell gene ne kadar yeto olduunu gösterdi bu arada annnnnnnamadım yeto ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 olm halı sahadan ge liom belki o yüzden.ama evde biri daha var o dahissetmemiş.:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ben fab'a kaçtım. -dom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 geçmiş olsun şimdi duyorum önemli bişey yoktur herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 yusuf dışında bir şey yok.. şu an için akan bi data da yok. 20-30dk içinde ekstra bilgilerin akmasını bekliyorum :S ama yusuf bizimle evet.. ha bi de ben hissetmedim ama içeriden tv'nin gövdesinin minik bi tıtk sesi yaptığını duydum. depremin olmaması bi dert, olması bi ayrı dert anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 adapazarı ve izmitte sorun yokmuş [nereden mi biliyorum itfaiye ile görüştük :F] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hepinize çok geçmiş olsun.devamı gelmez umarım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Biz Bursa'da güzel sallandık. Masaj koltuğu gibi bir his verdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Önemli birşey yok dimi? Ablam ikitelli de oturuyor ulaşamıyorum da. Tekirdağ çorlu da hissetmemiş annemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 yahu şaka gibisiniz 4.8 ya ?! alelem 6-7 lerde takılmıo 4,8 de DEPREMQ OLDU!!! panik millet ya(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 4.8 de yıkılacak bina ben gaz çıkarıncada yıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 belmondo said: Masticore said: bahçeli evleri bırak kütahya bursa da hissedilmiş :=) . ben neden hissetmedim bilecik sınırındayım bilemiycem hissizsin demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 kuşumu alıp dışarı çıktım. 25 dakika sonra eve döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Olağandışı bir durumun insanları korkutması kadar normal bir şey yok bence. Tamam paniklemeye ve abartmaya gerek yok ona şüphe yok, zaten ne camdan atlayan haberi geldi ne de başka birşey. Ama 6-7 de tınlamayanın da olduğuna inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 fdsasdfdsasfds büyük depremde ben tınlamamıştım, babam uyandırdı :) "ne uyandırıyosunuz beaaa!!1" diye de tepki vermiştim olayı anlamayıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 o ayrı bi durum :) bende uyanmamıştım. hatta ranzada yatıyordum, sallamayın şu ranzayı ya uff diyip uyumaya devam etmiştim. herkes uyanmış, beni de kimse uyandırmamış. uyandırsalar korkardım kesin ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar