Odinn Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Help plx! Iphone , N95 ve LG Viewty 3lüsü arasında kaldım. Kuzenim 1 ay içinde ingiltereden gelcek , ona altırtıcamda :D Benim için önem sırası: güzel müzik çalması , fotoğraf çekim yeteneği , boyutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 lg viewty ile konusurken insanlar "aha delirmis fotograf makinesini telefon sanıo" diyebilirler o derece abuk bisi, kamerası guzel olsn diye boyle sacma bi goruntu olmamalı bnce. (bence) digerleri ile ilgili yorum yapamıcam sahsen ben iphone aldm ama n95i secenler de cok. fotograf icin n95 dha iyi, ama tabi iphone nun yazılımı ile yarısamazlar cok hızlı, cok dha özgür bi ortam, bi de sdk cıkıo simdi. muzik icin de.. yani bi tanesi iphone simdi fazla uzatmaya gerek yok =) n95 babamda var bna hep cok kaba gelmistir kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 nuwanda said: lg viewty ile konusurken insanlar "aha delirmis fotograf makinesini telefon sanıo" diyebilirler o derece abuk bisi, kamerası guzel olsn diye boyle sacma bi goruntu olmamalı bnce. (bence) digerleri ile ilgili yorum yapamıcam sahsen ben iphone aldm ama n95i secenler de cok. fotograf icin n95 dha iyi, ama tabi iphone nun yazılımı ile yarısamazlar cok hızlı, cok dha özgür bi ortam, bi de sdk cıkıo simdi. muzik icin de.. yani bi tanesi iphone simdi fazla uzatmaya gerek yok =) n95 babamda var bna hep cok kaba gelmistir kendisi aydınlattığın için teşekkür ederim :) Peki iphone un fotoğraf çekme kalitesinden memnunmusun ? Öyle aman aman bir çekim düşünmüyorum / beklemiyorum. En fazla facebooka koymalık fotolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Fotoğraf benim için çok da önemli değil dersen kesinlikle bu üçü arasından iPhone derim. Aldıktan 3 ay sonra kasasının sallanması, boyasının çıkması, psikopata bağlatan symbian yavaşlığı gibi problemler N95 in üstün yeteneklerini gölgeliyor. Fotoğraf kalitesi, GPS i , ses çıkışı vb. çok iyi fakat dediğim gibi işte. iPhone derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 iPhone'un sekil ve dokunmatik olusu buyuk + ilk olarak. N95'te daha ustun bir kamera ve GPS ozelligi mevcut, bir de tabi ureten firma cep telefonu denince akla ilk gelen firma, iPhone ise Apple'in ilk telefon deneyimi. Ben arada kalmistim, kirmakla ugrasmamak icin N95 aldim Amerika'dan, kirma derdi olsa iPhone da alablirdim sekilci bi insanim cunku. Dokunmatik olmamasi falan tatsiz olsa da, numara cevirme, tek elle kullanma veya baskalarina kullandirma durumlarinda da klasik tus takiminin cok ise yaradigi bir gercek. Bir de iste fotograf makinesi olarak kullaniyorum, isik durumuna bagli olarak cok guzel fotograflar cekilebiliyor, yeni software update ile gayet de hizlandirdilar galeriyi. Ses cikisi essek gibi, radyo gibi kullanabilirsin bildigin, ama cep telefonunu da o amacla niye kullanirsin o var : ) iPhone'u olan birisi de detaylariyla onu anlatir, ben sadece sample kullandim (bir de bir iki arkadasinkini gordum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Oyuncak istiyorsan iphone al. Adam gibi bişi istiyorsan N95. Birbiri ile karşılaştırmak için apayrı 2 telefon aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 iphone mu oyuncak ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 kingpin said: iphone mu oyuncak ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 iphone n95'i siler. Artık iPhone interface'i dışında bütün interface'ler "oyuncak" gibi geliyor. N95 kullandım, hiç beğenmedim. iPhone gerek işlemci hızı gerek işletim sistemi ile şuan en hızlı cihaz. PSP'den bile hızlı iPhone. Yazın çıkacak thirdparty programları ile nokia'nın program üstünlüğünüde son verecek. 3D oyunlardan tutun, instant messaging'e, doktorlar için çıkarılan yeni özel programlardan starbucks'ta otomatik içecek almaya yarayan programa kadar herşey çıkıyor :) Nokia ise şuan interface'i yenilicez diye hala çırpınıyor, 2-3 hafta önce bir fuarda büyük bir bilgisayara bağlı işletim sistemlerini gösterdiler, hala bitmemiş, hala düzgün bir prototipi yok. Aradan bu kadar zaman geçti, Apple'ın yaptığına hiçbir firma yetişemedi. Hayatım boyunca Nokia kullandım ama Apple'dan sonra akıllandım, adamlar yıllardan beri zerre ciddi geliştirme yapmadı, küçük adımlarla ilerledi. Sonra Apple devrim yaptı. Bütün telefon fiyatları alt-üst oldu. Piyasayı değiştirdi. Şuan amerika'da Nokia ve Windows Mobile'ı geride bıraktı. Blueberry ile yarışıyor. O yüzden iPhone diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Aynen yıllardır Nokia kullanırım ama Mayıs'ta iphone alıyorum inşallah. Çok güzel birşey. Harika özellikleri var, programlar ve oyunlar konusunda da ezecek yakında. Ayrıca çok güzel ebook okunuyor yahu müthiş birşey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 iPhone'u tek geçerim. Nedenlerini türkiyede iphone.. başlığında yazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 valla bende her ikiside var soyle soyliyim iphone n95 in yaninda ozellik olarak bir 5 sene geriden geliyor. Gerek standart mms tir edge dir falan filanda n95 acik ara iyi. 3G olsa tr de zaten iphone a yaklasilmaz bile. Ancak iphonenun designi cok hos ve dokunmatik ekrani hizi vs cok iyi. Sorunun cevabi basit fotograf cekmek istiyorum adam akilli diyorsan n95 karizma yapmak istiyorum, fotograf onemsiz diyorsan iphone acikcasi en buyuk normal kullanici farki kamera baska birsey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ya fotoğraf için telefon alacaklar almasın zaten bu işi adam akıllı yapan makinalar var :) entegre kamera ile nereye kadar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 MMS, video, infrared, bluetooth olmayan şeyi mi karşılaştırıyorsunuz N95 ile? Ipoda telefon eklemişler o kadar. Ama zevk meselesi tabi bu ben işime yarayan özellikleri olarak iphoneu çok zayıf buluyorum yani resmi yan çevirme ile düz çevirmedeki animasyanu pek işime yarar birşey değil iş hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Video izlenmiyor mu iphone'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Video izleniyor babalar gibi, sadece çekilemiyor sanırım ki derdim değil video çekmem telefonumla zaten. Bluetooth desteği de var iphone'un. Az önce baktım sitesinden. MMS özelliğini de bir kere kullanmadım telefonumun, o açıdan gereksiz. Ayrıca mail alıp, açabiliyorsunuz daha ne ya mmsle fotoğraf göndermek neymiş ben iphone'umla maille 80 tane fotoğraf atarım :P Youtube'den video falan da izleniyordu sanırım. Mis mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 mms var bi program indirmeye bakıyor sdc. video cekilemiyor ama programı yapılcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Artık videoda cekiliyor. Bir program beta sürümünü yayınladı. Babalar gibide çekiyor hani hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 N98 2008 son ceyrek dis sikilir beklenir.... o arada para biriktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 N98'in gercek olmadigini biliyorsun di mi, fake o resim : ) Deviant Art'ta eglence icin hayali urunlerin afislerini yapan bir eleman o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 walla mi : ( Ne bileyim butun bulgar tekno haber sitelerindede gordum :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Yok oyle dusunmen normal cunku n98 diye google edin, ne gaz milletiz tum mobil seylere falan da dusmus euheuhuhe Orjinali bu bak http://i-visual.deviantart.com/art/Nokia-N98-Concept-Design-57051710 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 off cok sux ya :D iphone alicaktim o kadar kotuledilerki bunu gordum sonradan dedim bekler alirim... Simdi 2 lemde kaldim grrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 i phone la nokia n serisini aynı kulvara sokmayın kafadan marka farkı var ben olsam apple alırdım şahsen kendim bizzat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar