Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iphone vs N95 vs LG Viewty

Odinn

Öne çıkan mesajlar

lg viewty ile konusurken insanlar "aha delirmis fotograf makinesini telefon sanıo" diyebilirler o derece abuk bisi, kamerası guzel olsn diye boyle sacma bi goruntu olmamalı bnce. (bence)

digerleri ile ilgili yorum yapamıcam sahsen ben iphone aldm ama n95i secenler de cok. fotograf icin n95 dha iyi, ama tabi iphone nun yazılımı ile yarısamazlar cok hızlı, cok dha özgür bi ortam, bi de sdk cıkıo simdi. muzik icin de.. yani bi tanesi iphone simdi fazla uzatmaya gerek yok =)

n95 babamda var bna hep cok kaba gelmistir kendisi
Sosyal ağlarda paylaş

nuwanda said:
lg viewty ile konusurken insanlar "aha delirmis fotograf makinesini telefon sanıo" diyebilirler o derece abuk bisi, kamerası guzel olsn diye boyle sacma bi goruntu olmamalı bnce. (bence)

digerleri ile ilgili yorum yapamıcam sahsen ben iphone aldm ama n95i secenler de cok. fotograf icin n95 dha iyi, ama tabi iphone nun yazılımı ile yarısamazlar cok hızlı, cok dha özgür bi ortam, bi de sdk cıkıo simdi. muzik icin de.. yani bi tanesi iphone simdi fazla uzatmaya gerek yok =)

n95 babamda var bna hep cok kaba gelmistir kendisi

aydınlattığın için teşekkür ederim :) Peki iphone un fotoğraf çekme kalitesinden memnunmusun ? Öyle aman aman bir çekim düşünmüyorum / beklemiyorum. En fazla facebooka koymalık fotolar :P
Sosyal ağlarda paylaş

Fotoğraf benim için çok da önemli değil dersen kesinlikle bu üçü arasından iPhone derim. Aldıktan 3 ay sonra kasasının sallanması, boyasının çıkması, psikopata bağlatan symbian yavaşlığı gibi problemler N95 in üstün yeteneklerini gölgeliyor. Fotoğraf kalitesi, GPS i , ses çıkışı vb. çok iyi fakat dediğim gibi işte.

iPhone derim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

iPhone'un sekil ve dokunmatik olusu buyuk + ilk olarak.

N95'te daha ustun bir kamera ve GPS ozelligi mevcut, bir de tabi ureten firma cep telefonu denince akla ilk gelen firma, iPhone ise Apple'in ilk telefon deneyimi.

Ben arada kalmistim, kirmakla ugrasmamak icin N95 aldim Amerika'dan, kirma derdi olsa iPhone da alablirdim sekilci bi insanim cunku. Dokunmatik olmamasi falan tatsiz olsa da, numara cevirme, tek elle kullanma veya baskalarina kullandirma durumlarinda da klasik tus takiminin cok ise yaradigi bir gercek. Bir de iste fotograf makinesi olarak kullaniyorum, isik durumuna bagli olarak cok guzel fotograflar cekilebiliyor, yeni software update ile gayet de hizlandirdilar galeriyi. Ses cikisi essek gibi, radyo gibi kullanabilirsin bildigin, ama cep telefonunu da o amacla niye kullanirsin o var : )

iPhone'u olan birisi de detaylariyla onu anlatir, ben sadece sample kullandim (bir de bir iki arkadasinkini gordum)
Sosyal ağlarda paylaş

iphone n95'i siler.

Artık iPhone interface'i dışında bütün interface'ler "oyuncak" gibi geliyor. N95 kullandım, hiç beğenmedim. iPhone gerek işlemci hızı gerek işletim sistemi ile şuan en hızlı cihaz. PSP'den bile hızlı iPhone.

Yazın çıkacak thirdparty programları ile nokia'nın program üstünlüğünüde son verecek. 3D oyunlardan tutun, instant messaging'e, doktorlar için çıkarılan yeni özel programlardan starbucks'ta otomatik içecek almaya yarayan programa kadar herşey çıkıyor :)

Nokia ise şuan interface'i yenilicez diye hala çırpınıyor, 2-3 hafta önce bir fuarda büyük bir bilgisayara bağlı işletim sistemlerini gösterdiler, hala bitmemiş, hala düzgün bir prototipi yok. Aradan bu kadar zaman geçti, Apple'ın yaptığına hiçbir firma yetişemedi.

Hayatım boyunca Nokia kullandım ama Apple'dan sonra akıllandım, adamlar yıllardan beri zerre ciddi geliştirme yapmadı, küçük adımlarla ilerledi. Sonra Apple devrim yaptı. Bütün telefon fiyatları alt-üst oldu. Piyasayı değiştirdi. Şuan amerika'da Nokia ve Windows Mobile'ı geride bıraktı. Blueberry ile yarışıyor.

O yüzden iPhone diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende her ikiside var

soyle soyliyim iphone n95 in yaninda ozellik olarak bir 5 sene geriden geliyor. Gerek standart mms tir edge dir falan filanda n95 acik ara iyi. 3G olsa tr de zaten iphone a yaklasilmaz bile. Ancak iphonenun designi cok hos ve dokunmatik ekrani hizi vs cok iyi.

Sorunun cevabi basit
fotograf cekmek istiyorum adam akilli diyorsan n95

karizma yapmak istiyorum, fotograf onemsiz diyorsan iphone

acikcasi en buyuk normal kullanici farki kamera baska birsey degil
Sosyal ağlarda paylaş

MMS, video, infrared, bluetooth olmayan şeyi mi karşılaştırıyorsunuz N95 ile?
Ipoda telefon eklemişler o kadar. Ama zevk meselesi tabi bu ben işime yarayan özellikleri olarak iphoneu çok zayıf buluyorum yani resmi yan çevirme ile düz çevirmedeki animasyanu pek işime yarar birşey değil iş hayatımda.
Sosyal ağlarda paylaş

Video izleniyor babalar gibi, sadece çekilemiyor sanırım ki derdim değil video çekmem telefonumla zaten.

Bluetooth desteği de var iphone'un. Az önce baktım sitesinden.

MMS özelliğini de bir kere kullanmadım telefonumun, o açıdan gereksiz. Ayrıca mail alıp, açabiliyorsunuz daha ne ya mmsle fotoğraf göndermek neymiş ben iphone'umla maille 80 tane fotoğraf atarım :P

Youtube'den video falan da izleniyordu sanırım. Mis mis
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...