ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Milliyet.com.tr'de 2.ds ile ilgili pek görülmemiş güzel resimler yayınlanmış. Pek sıradışı değil çoğu ama konu ile ilgilenenler arşivlerine katmak isteyeceklerdir diye düşündüm. http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,533424&id=1&galeriid=3080#galeriStart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 renklendirilmiş olması güzel olmuş ama neredeyse tamamı amerikan ve ingilizlere ait. nazi tarafından pek foto göremedim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Alın Nazi tarafı: http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,533424&id=1&galeriid=2771#galeriStart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Yerim alyans fotolarını FOR THE 3rd REICH !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Nedense Naziler daha mı karizmatik, yoksa ben mi fazla taraflı bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 alman tarafının fotoğrafları daha karamsar nedense. belki de savaşı en şiddetli her yerde yaşayan taraf olduğu içindir. ben de nazi mantalitesini sevmem de alman ordusuna karşı bir sempatim oldu hep, o yüzden daha karizmatik geliyor resimleri bana da. daha bir görmüş geçirmiş duruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bariz daha karizma alman subaylarının giyiniş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 tabi ki, piyadeleri salla da subayların üniformaları falan hep karizma olmuştur nazilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 5. resim commandos ta vardı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 EXPLOSION NIGGER IS HAPPY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 o resimde bir terslik var ama. insan patlayacağını bildiği bombanın aksi yöne mi bakar ve hiç mi kendini sakınmaz? enayi gibi duruyor orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 sen ben bakmayız tabi, ama ikinci dünya savaşı field engineer'ın artık patlama görmekten sıkılmış olabileceği gibi bi gercek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Lopeth said: 5. resim commandos ta vardı direk Bunu yazmaya gelmiştim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 abi adamlar mercedes bmw yi üretiyorlar. bide formaları çok kıyak bak amerikan askerine o giyimle alamanyada anca helacı olur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 o siyah deri ceketten ben de istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar