Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Al yani Niyazinin göbeği için ne kullanmışlar acaba yastık felanmı. Hatta ilerki bölümlerde Niyazi hakkaten sizi kandırıorum diye karnındaki yastığı çıkarabilir. Ege Aydan kilolu deilki. Ayrıca Al'da çok kilolu deildi zaten. Neden yastık koymuşlar adamın karnına ?[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bundan sonra bir de Seinfeld uyarlamasi yaparlarsa tostumu yiyip gelecem cesitli kurumlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Seinfeld gene avrupa'ya daha yakın bir dizi. Unutmayınki Married with Children dizisini sevdiren yegane özelliklerden biriside çevirilerdir :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: fizban, 17 January 2004 11:43 tarihinde demiş ki: diziyi izlemedim, ama adamlar baştan biz orjinalini birebir çevirmedik, çeviremezdik diyo. Ben dün rastladım, aynısını .evirmeleri bence de abuk olurdu, olmuşta =] Esprilerin hepsini biliyorum, üstelik hatırlamıyorum şu anda ama kelime oyunlarını bile kullanmışlar ara ara. Ingilizceden Türkçeye laf esprisi geçirilir mi yaf? Yahu iki orjinal espri katmaz mı insan araya? 20 bolüm almışlar, esprileri seçip sıkıştırıp tek bölüm haline getirmişler. Öeh diyorum. Belki ileride hazır espriler tükenip yaratma aşamasına geçtiklerinde ve bu arada oyuncular da rollerine adapte olduklarında biraz daha makul hale gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Bir iki orjinal espri vardı. Mesela "Evli, adı gibi niyazi yani" Hehehe.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Heh onu kaçırmışım. Bu durumda üstteki fikrim değişebilir; mümkünse eski esprileri kullansınlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 yesilcam davranisi tvlere tasindi iste.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Espriler orjinaline benzesin diye uzun cümleler kullanıolar ama, orjinalinde bile daha kısa cümlelerle espri yapılırken Türkçe'de biraz sırıtıyor. Ayrıca dizi biraz fazla tiyatro havasında. Bilmiyorum sadece benimmi gözüme çarptı ama Ege Aydan dizi oyuncusu deil be :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bundan fazla berbat edemezlerdi diziyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ya izlemedim ama başlangıçdaki ''married with children'' yazısı aynı yapmışlar önce evli sonra ve çocuklu geliyo falan[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 kötü bence.olmamış.olmaz.güzelin takliti zaten güzel olmazki. bişi boktan olcakki böle kendi kafandaki olmamılş dediğin yerleri ekleyip taklit etceksin.o zaman belki güzel olur ama bu olmaz.ne yaparsan yap esksinin tadını veremezsin.ek örnek:hababam sınıfı[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Oyuncuları çok yadırgadım ben, ayrıca evde su fln vardı o da garibime gitti.. "Steve" tiplemesi çok iyi olmuş, ayakkabı mağazası çok güzel olmuş, en iyi orasını yapmışlar bence.[signature][hline]Chemical, 25 December 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bi mantıklı herif yok koca ülkede.. My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ya kopya olan bişeye tabikide önyargı ile karşılık verilir kopya kopya özgün bi fikir yok[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 seyretmedim. ayakkabi magazasina varana kadar mi var ? dupeduz terbiyesizlik be.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ya. konsept alsan tamam bisey demem. olayi genel olarak almak fikir bakmak baska. e ayakkabi magazasi ne ya.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ya bazı seyler dısında oyle cokta rezıl olmamıs.. olmayan seyler dıkkat ettgıım 1.adam sureklı bıra ıstıyo 2.ayakkabıcı????wtf??? 3.cocuklar..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 İğrenç bir dizi olmuş![signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 zevkle izledigim tek türk dizisi deli yürekti oda politik ögeler içerdigi için. benim aklıma gelmiyor güzel bi türk dizisi ha bide ikinci bahar vardı o klassiktir kalbimde[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 kurtlar vadisi rlz bide tatlı hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Who's the boss? 'u direkt olarak skeç olsun espri olsun aynı şekilde geçiriyorlar.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Süper Baba gibi bir dizi çekilmedi daha,çekilemezde...[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ramses katılıyorum sana birde benim sevdiğim yedi tepe istanbul vardı... evli ve çocukluya gelinde bencede hiç olmamış ege aydan oynuyordu galiba al bundy i hiç olmamış bence hele çocuklar bud desen yukarıda birisi yazmıştı havuç gibi diye aynen öle olmuş iğrenç....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 evli ve çocuklu türkiye'de çekilemez. bikere bizim toplumumuz daha amerikalılar kadar yozlaşmadı. daha var. onu komik yapan onların yaşam tarzı ve oyunculardı. al i başka birisi oynarken düşünemiyorum. ege aydan'ın ayaklarını koktuğuna nasıl inandıracaklar bizi. olmaz. olamaz.[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 hem başka bir şey daha dikkatimi çekti al bundy karısıyla sevişmekten nefret ediyordu ama bu dizide en azından bu bölümde ben öyle bir şey göremedim. yanılıyormuyum ?[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: BOccOB, 18 January 2004 20:58 tarihinde demiş ki: Yani şu an zevkle izlediğimiz ve güldüğümüz türk dizilerinin çoğu yabancı dizilerden uyarlama. Aslı ile Kerem, Tatlı hayat, dadı mesela oldukça güzel bir biçimde geçirilmiş türkçeye... ama her dizinin de yerlisi çekilmez ki! simpsons ın türkçesini hayal edebiliyor musunuz? arkadaşa katılıyorum;-hoş gerçi simpsonsun türkçesi diye bişi olmaz, onu hayatta yapamazlar- dadı ,aslı ile kerem çok güzeldi bence..orjinallerini izlemediğim için de oluo olabilir bunlar ama yine de kötü diyemem bu evli ve çocukluya,çünkü herhangi berbat bi diziye hakaret olur...amerikan aile yapısı ile dalga geçen bi dizi asla çevrilemez...[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar