LucifeL Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 artık istesede atamaz sacit kral goes to yörünge dışı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Güle güle sevgi kelebeği!!1 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 saygı ve sevgıyle anıyoz kendısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 niye gitti ya iiydik biz arada bi super omler alir keyiflenirdik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 adam nası böyle atıyor herkeze üşenmeden yapmış yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Güya cevap yollayacaktım said: lawl "alıcı kişi belirlemedin lan" diyor birde euheuhae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 banada attı. bende canımmm yazdım. bi daha attı. ne ayaksın? yazdım gitmedi. banlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Mayhem said: Sacit Kral said: Ne söylesen sen haklısın. Aylar var ki görüşmedik. Bir köşede oturup da bir kadehi bölüşmedik. Kim ayırdı bizi bizden? Kadere dur diyemedik. Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik. Eski dost düşman olmaz deyip de sitem etme; ayrılığın yükünü yalnız bana yükleme. Yollarımız ayrı ayrı, kalplerimiz bir olsa da herşey seni hatırlatır kurumuş bir gül olsa da... Ne zaman gelirsen gel başıma taç olursun. Sen, benim eski değil eskimeyen dostumsun. aynından bana gönderdi, cevap atamadım içimde kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 seni hiç unutmayacağız.. eee kim di lan bu.. cemşit karal.. hep anıcaz seni cemşit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 baaada atmış la kimdir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 sacit banlanmış olsan da sen benim eski değil,eskimeyen dostumsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abuzer Kadayýf Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 sacit kralın gittiği iyi oldu gereksiz birisiydi bizde biraz kafa dinleriz böyle gereksiz adamlara hiç tahammülüm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 sen feykimisin. slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abuzer Kadayýf Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ben feykin de feykiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 omg nbr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar