Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SACİT KRAL KİM YA

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sacit Kral said:
Ne söylesen sen haklısın. Aylar var ki görüşmedik. Bir köşede oturup da bir kadehi bölüşmedik. Kim ayırdı bizi bizden? Kadere dur diyemedik. Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik. Eski dost düşman olmaz deyip de sitem etme; ayrılığın yükünü yalnız bana yükleme. Yollarımız ayrı ayrı, kalplerimiz bir olsa da herşey seni hatırlatır kurumuş bir gül olsa da... Ne zaman gelirsen gel başıma taç olursun. Sen, benim eski değil eskimeyen dostumsun.
Mesaj tarihi:
teşekürler sacit..
bize bu dünyada yalnız olmadığımızı hatırlattığın için..

uzay seni bekler sacit, füzeye bin sacit. yalnız uzaylılar da var oralarda bir yerlerde sacit. güle güle sacit. selametle sacit. sacit sacit..
Mesaj tarihi:
Hemen "AHAHAHA ZUAHAHAA BWAHAHA" esprilerine döndün de Xunn, ciddi anlamda beğendim ben yazıyı.

Her şeyden önce, tüm yazı, yazım kuralları ve noktalama işaretleri bakımından kusursuz. (Senin asla başaramadığın bir şey) İkinci olarak, anlatım ve kafiye de çok güzel bence.

Bir yerlerden apartma da olabilir ama güzel sonuç olarak. Hemen "AHAHAHAH ADAM VERECEK ABİ, İBNE BAK BU EHEHEHEHE" muhabbetine dönmek gereksiz olmuş biraz.
Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/read.php?62,3166413 intikamı.

Ayrıca ben hep süper yazarım. Benim gibi gramer konusunda takıntılı bir adama gramerden veriştirmek fail olmuş.

Edit: Cüce'nin yargı günü de yakındır. *shifty*
Mesaj tarihi:
bana da atmış lol.

şu güne kadar gördüğümüz fake'ler hep trollden flooda çeşit çeşit tekniklerle konu açıp adminlere küfür saydırıp giderlerdi.

bu çok fantastik ve hoş bir fake hareketi olmuş. ciddi anlamda takdir ettim^^
Mesaj tarihi:
Bu başlığı açtırmak işte adam amacına ulaştı isim yapmak :) sizde reytingini arttırıyorsunuz , mesaj yazmakla bende arttırıyorum tabi çaktırmadan ama iyi yazmış hakatten :p
  • Yeni Oluştur...