Fly Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Sacit Kral nikli bana öm atmış, uzun uzun bir şeyler yazmış uykum var okuyamadım ama şok falan oldum. kimin fake'i ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ahaha. banada atmış. eskimeyen dostumsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Kimin Fake'i bilmiyorum da, güzel yazmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Sacit Kral said: Ne söylesen sen haklısın. Aylar var ki görüşmedik. Bir köşede oturup da bir kadehi bölüşmedik. Kim ayırdı bizi bizden? Kadere dur diyemedik. Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik. Eski dost düşman olmaz deyip de sitem etme; ayrılığın yükünü yalnız bana yükleme. Yollarımız ayrı ayrı, kalplerimiz bir olsa da herşey seni hatırlatır kurumuş bir gül olsa da... Ne zaman gelirsen gel başıma taç olursun. Sen, benim eski değil eskimeyen dostumsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Hah, tam onu soruyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hm evet aynısı. KORKUYORUM OLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 teşekürler sacit.. bize bu dünyada yalnız olmadığımızı hatırlattığın için.. uzay seni bekler sacit, füzeye bin sacit. yalnız uzaylılar da var oralarda bir yerlerde sacit. güle güle sacit. selametle sacit. sacit sacit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 kim lan bu sacit !!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bana da msj attı ::o kim bu it? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Asteroth said: Kimin Fake'i bilmiyorum da, güzel yazmış adam. AHAHA ADAM VERECEK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 sacit kral a demokratik bir darbe yapmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Hemen "AHAHAHA ZUAHAHAA BWAHAHA" esprilerine döndün de Xunn, ciddi anlamda beğendim ben yazıyı. Her şeyden önce, tüm yazı, yazım kuralları ve noktalama işaretleri bakımından kusursuz. (Senin asla başaramadığın bir şey) İkinci olarak, anlatım ve kafiye de çok güzel bence. Bir yerlerden apartma da olabilir ama güzel sonuç olarak. Hemen "AHAHAHAH ADAM VERECEK ABİ, İBNE BAK BU EHEHEHEHE" muhabbetine dönmek gereksiz olmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bende ö.m. istiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?62,3166413 intikamı. Ayrıca ben hep süper yazarım. Benim gibi gramer konusunda takıntılı bir adama gramerden veriştirmek fail olmuş. Edit: Cüce'nin yargı günü de yakındır. *shifty* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 banada atmıs pm zaten ayda yılda bır pm gelıyor bende tesekkur ettım kendısıne ewy kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 BANA NEDEN ATMADIN :( I IZ SO BROKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Bana da atmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bana da atmış lol. şu güne kadar gördüğümüz fake'ler hep trollden flooda çeşit çeşit tekniklerle konu açıp adminlere küfür saydırıp giderlerdi. bu çok fantastik ve hoş bir fake hareketi olmuş. ciddi anlamda takdir ettim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Josgelin, şarkı sözüne mi tav oldun, Allah kahretsin seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bana da gelmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ilgi hayat kadınlığının son haddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Bari Zeki Müren'i alet etmeyin yhaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 heh beni es geçmiş. Dostum sildin mi dostlugumuzu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Bu başlığı açtırmak işte adam amacına ulaştı isim yapmak :) sizde reytingini arttırıyorsunuz , mesaj yazmakla bende arttırıyorum tabi çaktırmadan ama iyi yazmış hakatten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 valla reytingini bilemem ama banada msj atmış helal olsun sağlam yazmış yazıyı. Yeni idlüm oldu su andan itibaren :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar