paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Selam, k-rockFM sonrası bu şahsın herhangi bir eylemini duyan var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bende merakla beklıyorum yenı projelerini. onun yanı sıra sabah probleminide çok merakla beklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Selam, Sabah probleminde geyik bir noktadan sonra aynı çizgide gitmeye başlamıştı ama yine alternatifi yoktu :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 yeni bi radyo açacaklarmış diye bi dedikodu var. ama kesin bişey duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ya k-rock kapandi mi benim arabanin radyosunda hala var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 kapanmadı da dj yok hiç. şarkı çalıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Selam, O da o eski çizgiden oldukça uzak :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 cok konusuyolardi, bole daha iyi oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 çöl azizleri çok iyiydi ya yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Selam, Şimdi ne çaldıkları ortada :( Çöl azizleri, gitarcı... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 eskiden beauty and the beast vardı varmı hala onlar? uzun zamandır dinlemiyorum bende. orta düzey yönetici diye bir şiirle açardı adam her programı(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar