Redeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Stealth ilerlemek istiyorsan stealth ilerlemen gerekiyor :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 hayır kaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 8.5 saatte bitti. hikaye fena degil, oyunun kendisi tirt. hikaye bir daha oynatir, oyun malesef oynatmaz. cok fena is cikarmamislar. nasil pas gecmisim bunu bilemedim. ama oynamamis kalsaydimda da cok bir sey kacirmazmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Yıllar sonra döndüm oynadım, oyun çok güzel, AI dandikliği dışında diğer hatalar göz ardı edilebilir. Net hakkı yenmiş oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Silphatos said: hayır kaka ne demişim lan burada anlamadım önce no shit olduğunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar