gossow Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 herkese meraba^^ erkek arkadasim Bellowun tavsiyesiyle üye oldum umarım iyi vakit geçirebilirm.:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 benim tavsiyem ile olmadı ben üye olma diye tutturdum ama neye yarar. hoşgeldin canım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 hoşgeldin =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gossow Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 olurum işte! oldum bile :) meraba Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 sevgiliyi takip sistemi devreye girdi sanırım aehfuaehfueahfuea:D bellow çapkınlık yapamıycaksın artık ahfuaehfuhfeafhauhfauefhueafheaufhaeufhae:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 kedidir kedi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ehehhe hoşgeldin :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?20,945617,page=2 Bayan ariyorum basliktan alinti... BeIlow said: Bende arıyorum : 1.96 boyunda 72 kilo deli dolu manyak biriyim. Salı günü gitceğim için mümkünse kısa bir ilişki olsun. En sevdiğim kısım vedalaşmadır grinning smiley BeIlow said: Ya bende arıyom bana kimse bakmıyor böhüüü :( BeIlow said: Arkadaşlar pati olarak bi el atın bu topic teki erkeklere kız bulun olmuyor böyle ayıp :D BeIlow said: ahauhauahu Cheester git atla. Bana muğladan da kız ayarlama sen kendine ayarla :D (16 yaşındasınnn neyine üni li kız pahauhauuha :P ) Ben İsviçreli güzellere dalcam Çarşamba öğlene doğru :D BeIlow said: Nerdeler kardeş yok bayan filan *!Gaz verir* PATİDE BAYAN YOK YİYOSA İSPATLASINLAR. BeIlow said: Ben paylaşmıyorum adamın acısı yok ki sevgili arıyor :D BEN KARI İSTEREM BeIlow said: Benim 3 sefgilim var bi tane daha istiyom (yalan) *!sapıtır* BeIlow said: Sayın Cheester en son sevgililer günü hediye almayamı ne beni migrosa çağırıp kötü emellerinize hal etmeye çağırmıştınız. Ama ben aslında dürüst ve namuslu bir erkek olaraktan eve kız atma olaylarında olduğum için sizi satmıştım. Bu yüzden bu günü nasıl unuttunuz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gossow Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ahh Kaaan! ne bunlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Merhaba :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ya bacim bu kaan eski abazalardandir 5000 kusur mesajin icinden daha ne inciler bulurum sana ama sen bile fake olabilirsin heuhe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gossow Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bul bul bulmalısın! yok ne fakesi uhuh Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 BeIlow said: arkadaşlar ben ki bir amacıma daha ulaştım :) 1 aydır meltem diye bir kızı bana karşı korumaya lamışlardı (nedenini bilmiyom kızı kullanıp atcakmıymışım neyse işte :) ) en sonunda kızı delirttim ve tanıştırcak hafta sonu euhue en kötüsü kızı görünce ya heycanlanıp elim ayağım tutulursa naparda olaydan yara almadan kurtulurum kız : kızıl saçlı saçları beline kadar uzanıyor iri mavi gözlü tatlı bişi :) Meltem degilsidir umalim haha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 BeIlow said: boş iş sevgili :/ yalnızlık en güzeli ! BeIlow said: yoo benim hep sevgilim oldu :P ama en uzun ilişkim 3 hafta sanırım :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gossow Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 dur dur ben meltem değilim de bi öğrenelim bunları! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 recal bence sen ölceksin aehfuaehfuaehufeahfuah:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 recall oha napıyosun dur. ne redall ı :D meltem çok eski ya :/ ps : allah belanızı versin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Abi olumlu dunya hepimiz bir gun olmeyecekmiyiz hehe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gossow Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 geçmişte yazdığını düşünürsek tek olumlu yönü en uzun ilişkisini geçmişiz^^ Ne bunlar Kaan ha! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 gossow said: erkek arkadasim Bellowun tavsiyesiyle üye oldum C++la mı yazdı seni? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 hayır php Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?20,1062484,1062489#msg-1062489 BeIlow said: eheh bizim ailenin adi çikti her gün evde baska bi kiz zuzuz :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 BeIlow said: hayır php perl'ü tavsiye ederim, perl ile "crawler" yazmak çok kolay Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 yuh lam dur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 @ardeth kullanabileceğimi sanmıyorum recall saolsun cenazem yakındır :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.