Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selam!

gossow

Öne çıkan mesajlar

http://forum.paticik.com/read.php?20,945617,page=2

Bayan ariyorum basliktan alinti...

BeIlow said:

Bende arıyorum :

1.96 boyunda 72 kilo deli dolu manyak biriyim. Salı günü gitceğim için mümkünse kısa bir ilişki olsun. En sevdiğim kısım vedalaşmadır grinning smiley

BeIlow said:

Ya bende arıyom bana kimse bakmıyor böhüüü :(

BeIlow said:
Arkadaşlar pati olarak bi el atın bu topic teki erkeklere kız bulun olmuyor böyle ayıp :D

BeIlow said:
ahauhauahu Cheester git atla. Bana muğladan da kız ayarlama sen kendine ayarla :D (16 yaşındasınnn neyine üni li kız pahauhauuha :P ) Ben İsviçreli güzellere dalcam Çarşamba öğlene doğru :D

BeIlow said:
Nerdeler kardeş yok bayan filan

*!Gaz verir*

PATİDE BAYAN YOK YİYOSA İSPATLASINLAR.

BeIlow said:
Ben paylaşmıyorum adamın acısı yok ki sevgili arıyor :D

BEN KARI İSTEREM

BeIlow said:
Benim 3 sefgilim var bi tane daha istiyom (yalan)

*!sapıtır*

BeIlow said:
Sayın Cheester en son sevgililer günü hediye almayamı ne beni migrosa çağırıp kötü emellerinize hal etmeye çağırmıştınız. Ama ben aslında dürüst ve namuslu bir erkek olaraktan eve kız atma olaylarında olduğum için sizi satmıştım. Bu yüzden bu günü nasıl unuttunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

BeIlow said:
arkadaşlar ben ki bir amacıma daha ulaştım :) 1 aydır meltem diye bir kızı bana karşı korumaya lamışlardı (nedenini bilmiyom kızı kullanıp atcakmıymışım neyse işte :) ) en sonunda kızı delirttim ve tanıştırcak hafta sonu euhue en kötüsü kızı görünce ya heycanlanıp elim ayağım tutulursa naparda olaydan yara almadan kurtulurum kız : kızıl saçlı saçları beline kadar uzanıyor iri mavi gözlü tatlı bişi :)

Meltem degilsidir umalim haha
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...