Frekans Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Bu güzeL pati sitesini arkadaşımın aracılığıyla takip ediyordum. İlk üye olmak istediğim zamanlarda üye alımı yoktu sanırsam. Bi baktım olabiliyoruz :) hemen oldum. İyi eğlenceler hepinize.. =o= Alıntıla
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 yersiz 'komik' bir yorum vardi burada patiyle ilgili, artik yok. bu vesileyle yeni gelenler bolumunde 'komik' olmamanizi oneriyorum, mizahi yaklasima sahip degil buranin modu / nefr Alıntıla
Frekans Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bişi anlamadım desem ? :D anormal bi site değildir umuyorum ben eğlenceli kısmı ile ilgileniyorum. Ama yeri gelince gerekli cevabı veririm Teşk. (: Gs Liyim bu arada.. Alıntıla
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bu sitede herkez fakedir ona gore... haaaa Alıntıla
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ahmetin arkadaşısın dimi sen. Hoşgeldin Alıntıla
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 hoj geldin ;) Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 hosgeldin arkadas kendince cok ince sekilde dokundurmus patiye mizahi bi yaklasimla, bosver sen gez bolumleri keyfine bak, anormal bir site degiliz, merak etme. ya da oyleyiz bilmiyorum, 8 sene oldu neredeyse, bana normal geliyordur belki artik =P Alıntıla
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Freakansı tutturmussun, hoşgeldin. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.