Frekans Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Bu güzeL pati sitesini arkadaşımın aracılığıyla takip ediyordum. İlk üye olmak istediğim zamanlarda üye alımı yoktu sanırsam. Bi baktım olabiliyoruz :) hemen oldum. İyi eğlenceler hepinize.. =o= Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 yersiz 'komik' bir yorum vardi burada patiyle ilgili, artik yok. bu vesileyle yeni gelenler bolumunde 'komik' olmamanizi oneriyorum, mizahi yaklasima sahip degil buranin modu / nefr Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frekans Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bişi anlamadım desem ? :D anormal bi site değildir umuyorum ben eğlenceli kısmı ile ilgileniyorum. Ama yeri gelince gerekli cevabı veririm Teşk. (: Gs Liyim bu arada.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 boşwer sen hoşgeldin =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bu sitede herkez fakedir ona gore... haaaa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 hoşgeldin frekans :)o Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ahmetin arkadaşısın dimi sen. Hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Hoşgeldin Frekans :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 hoj geldin ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Hoşgeldin ;} Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 hosgeldin arkadas kendince cok ince sekilde dokundurmus patiye mizahi bi yaklasimla, bosver sen gez bolumleri keyfine bak, anormal bir site degiliz, merak etme. ya da oyleyiz bilmiyorum, 8 sene oldu neredeyse, bana normal geliyordur belki artik =P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Freakansı tutturmussun, hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.