odchu Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Şirketlerin yüzde kaçı kime ait, hisseleri kimde, yüzde kaçı halka açık, yabancı ortakları var mı, kimler? vb. sorulara cevap bulabilecegim bir veritabanı var mı? PS. buna bakan buna da baktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Gizli bilgi olduğundan ulaşman zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 odchu said: Şirketlerin yüzde kaçı kime ait, hisseleri kimde, yüzde kaçı halka açık, yabancı ortakları var mı, kimler? vb. sorulara cevap bulabilecegim bir veritabanı var mı? PS. buna bakan buna da baktı google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 eger sirket halka aciksa ogrenebilirsin ama internet sitesi varmi bilmiyorum halka acik degilse unut :) bu arada is ariyorum buna gore bulacam deme:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Cok da ayrıntılı bilgiye ihtiyacım yok tabii ama bir şirketin kimin iştirakıdır, yabancı kaynaklı mıdır vb. bilgilerine ulasabiliyor olmam lazım. Aslında oyle otururken ozelleştirmeler devam edecekkkk! denilirken merak ettim. Bankalar mesela, o kadar satıldı alındı, el deiştirdi ki, kimin eli kimin cebinde? Borsada işlem goren sirketlerin bilgileri var sanırım, bir kısmının da kendi sitesinde, garanti mesela. 49% halka acık, 25.5% dogus, 25.5% GE Consumer Finance. Merak iste, neysee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Halka açık olmayanlarınkini öğrenemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 matama said: eger sirket halka aciksa ogrenebilirsin ama internet sitesi varmi bilmiyorum halka acik degilse unut :) bu arada is ariyorum buna gore bulacam deme:) yok, şimdi o lukse sahip deilim :} bir de; sanayi bakanlığını sitesinde sirket ismi sorgulatabiliyoruz, hani varsa sirket kuracak baksın ismi alınmıs mı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 butun sirketlerin ortaklik yapisini ogrenebilirsin. ticaret sicil gazeteye uye ol, sorgulama yap.. Sirket ortaklik yapilarinda kurulus olsun yapida degisiklik olsun ticaret sicil gazetede yayinlanmak zorundadir. Ama arastirma gerekir. Duzeltiyorum ticaret sicil gazetesi. http://www.ticaretsicil.gov.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 recall evet buna bakmıştım ama heralde kişisel uye olamam demiştim yine bakayım. Ve de dedigin gibi kolay ulasılır bi veritabanı deil gibi gozukuyor. Saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ticaret sicilde yayinlarsinda ticaret sicilin bunu millete gosterme hakki yok diye biliyorum var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 super bir yer bu ya :) saol recall limited sirketleri sak diye buluyorsun anonimleride gosteriyor mu boyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 evet, ben HATTAT ı arattım mesela. Ama fazla bilgi dolu bura aramayı da bilmek lazım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Doğru yere başvurman durumunda her şirket için her bilgiyi öğrenebilirsin. Yukarda birisi Ticaret Sicil için link vermiş internetten öğrenebiliyor musun bilmiyorum ama ilgili ticaret sicil bürosuna başvurup istediğini öğrenebilirsin hatta ve hatta aynı yerden mal alan iki firmadan birisi diğerine kesilen faturaları bile görme hakkına sahiptir. O derece şeffaf olması gereken bir mali yapımız var ama ne derece uygulandığı malum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 250 ortağın üstündeki anonim şirketler kendiliğinden halka açık hale gelirler. Bu durumda da aydınlatma yükümlülüğü doğar [yatırımcılar için] ama detayını bilmiyorum hala çalışıyorum sermaye piyasası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar