Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Sirketin Yuzde Kacı Kime Ait / Ortakları

odchu

Öne çıkan mesajlar

Cok da ayrıntılı bilgiye ihtiyacım yok tabii ama bir şirketin kimin iştirakıdır, yabancı kaynaklı mıdır vb. bilgilerine ulasabiliyor olmam lazım.

Aslında oyle otururken ozelleştirmeler devam edecekkkk! denilirken merak ettim. Bankalar mesela, o kadar satıldı alındı, el deiştirdi ki, kimin eli kimin cebinde? Borsada işlem goren sirketlerin bilgileri var sanırım, bir kısmının da kendi sitesinde, garanti mesela.

49% halka acık, 25.5% dogus, 25.5% GE Consumer Finance.

Merak iste, neysee
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
eger sirket halka aciksa ogrenebilirsin ama internet sitesi varmi bilmiyorum

halka acik degilse unut :)

bu arada is ariyorum buna gore bulacam deme:)

yok, şimdi o lukse sahip deilim :}

bir de; sanayi bakanlığını sitesinde sirket ismi sorgulatabiliyoruz, hani varsa sirket kuracak baksın ismi alınmıs mı :p
Sosyal ağlarda paylaş

butun sirketlerin ortaklik yapisini ogrenebilirsin.

ticaret sicil gazeteye uye ol, sorgulama yap.. Sirket ortaklik yapilarinda kurulus olsun yapida degisiklik olsun ticaret sicil gazetede yayinlanmak zorundadir.

Ama arastirma gerekir.

Duzeltiyorum ticaret sicil gazetesi.

http://www.ticaretsicil.gov.tr/
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru yere başvurman durumunda her şirket için her bilgiyi öğrenebilirsin. Yukarda birisi Ticaret Sicil için link vermiş internetten öğrenebiliyor musun bilmiyorum ama ilgili ticaret sicil bürosuna başvurup istediğini öğrenebilirsin hatta ve hatta aynı yerden mal alan iki firmadan birisi diğerine kesilen faturaları bile görme hakkına sahiptir. O derece şeffaf olması gereken bir mali yapımız var ama ne derece uygulandığı malum hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...