Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hıncal Uluç: Fener final oynasın kellemi keserim


CaNNi

Öne çıkan mesajlar

Ahmet Çakar'dan sonra Hıncal Uluç'tan da Fenerbahçe il ilgili bomba gibi bir açıklama geldi. Usta kalem Hıncal Uluç, geçtiğimiz hafta Sevilla karşısında tarihi bir zafere imza atan F.Bahçe ile ilgili olarak "Fenerbahçe'nin Sevilla'yı geçmesi mucizeydi, bundan sonra önüne kim çıkarsa çıksın onu geçmesi de mucize. Şimdi ben diyorum ki Fenerbahçe finale kalsın kellemi keserim... Kellemi de keserim, bikini de giyerim Fenerbahçe finale kalsın. Ama bütün bunların hepsi 'Fenerbahçe finale kalamaz' demek değil" dedi
Kaynak ve devamı:
http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=504104&Date=11.03.2008&Kategori=spor&ver=97

Yorumum: Tutamayacakları sözler vermiyolar mı, beni benden alıp götürüyolar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi o demek o demek değil.

18+

adam bu konuda fikrine ne kadar güvendiğini ne kadar emin olduğunu belirtiyo. Mesela benim "bu kalemi bırakınca yere düşücek düşmezse Xhunarion gibi olıyım" demem gibi, keza benım O deerce veya herhangi bi derece köse olmam mümkün değil.




anlatabildimmi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Türk milleti , Ahmet Çakar'ın deyişiyle "bikini giyerim olayını" her ne kadar "bikini giy , giymezsen adam değilsin gibi" feedbacklerle cevaplasada , Ahmet Çakar orada Hıncal Uluç gibi eminliğini ortaya koymuştur. He emin oluncada illa olacak diye bişeyde yok. Bizde dalgamızı geçtik Ahmet Çakar ile , hatta garbage a başlığı atan benim gs li olaraktan. O da maksat geyik amaçlı idi , adamın bunu yapmayacağı başından belli bunu sadece emin olduğundan dolayı söylediği açık.

Hıncal Uluç'ta eminliğini ortaya koymak isteyenlerden diğeri , fener final oynadığı taktir Hıncal Uluç'un kellesi ortalarda dolanacak mı? Dolanacak elbet , algı olayı herkes için farklı. Yorumlamak farklı ; ama olaya biraz ciddi ve iletişim açısından bakarsak durum Hıncal Uluç'un bu söyleşisinde Fenerbahçe'nin Final oynacağına inanmadığından , oynayamayacağından da emin olduğunu söylüyor.
Kimimizin her emin olduğu doğru çıktı ki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...