SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Oyuncuların hamleleri için zar atmayacağı (turn based olabilir) , Mecha - sci fi tabanlı bir sistem oluşturmak istiyorum. Bana bu konuda birkaç referans alabileceğim yer gösterirseniz çok minnettar olurum. Kafamdaki konu ve evren olayı konusunda sorunum yok sadece neyi nasıl yapmam gerektiği konusunda bakabileceğim bir kaynağa rastlamadığımdan yardımınızı rica edeceğim. Bahsettiğiniz kaynaklara link verirseniz sevinirim. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Bir serinin ikinci oyununun CDsinde vardı kaynak. Zamanında fenris ten alıp incelemiştim baya ama ismini unuttum. Ona sor en azından ismini öğrenebilirsin. Böyle kayarak giden mecha lar vardı içinde >:
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Battle mech evreninin core rule bookları isini görürmü?
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Dragonutopia said: Battle mech evreninin core rule bookları isini görürmü? özelden e posta adresimi verim mi? edit : Mekton Zeta yada Heavy Gear rulebookları falan varsa da şık olur.
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Kaede said: Bir serinin ikinci oyununun CDsinde vardı kaynak. Zamanında fenris ten alıp incelemiştim baya ama ismini unuttum. Ona sor en azından ismini öğrenebilirsin. Böyle kayarak giden mecha lar vardı içinde >: ismini hatırlayınca bana söylersen sevinirim. Bu arada... Mininova sağolsun Battletech'in döküman arşivini çekmeye başladım. Battletech harici mecha tabanlı masaüstü sistemlerin rulebooklarının linkini özelime atarsanız sevinirim.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Futurustik takılan bazı arkadaslar var..onlara sorayım isine yarar biseyler cıkartabilirim belki hem herkesede yardımcı olmus olur boyle bi dosya ..
fenris Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 kaede sanırım yanlış hatırlıyor.bizim onla baktığımız pdf alternity ydi diye hatırlıyorum ben.
fenris Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 o dediğin cd kayıp.fallout 2 nindi :P . baktığımız pdf lerde uzay gemileri vardı mech ler yoktu.
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Heavy Gear, Mekton Zeta, Battletech ve Robotech pdf'lerini çektim. Bunlardan herhangi birinde DMlik yapmış olan varsa özelden mesaj atsın.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Tamam işte ya ismi Heavy Gear 2'ydi. Hatta hatun pilotlardan birini seslendiren BG2 deki Nalia'yı seslendiren hatun diyordun bana Fenris :>
fenris Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 seslendiren oyduda (aynı zamanda bloodlines daki hatun) ordan bişe çıkmuış mıydı hatırlamıyom :P 14 gb pdf olmuş yaw hatırlayamıyom hepsini.
Venator Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Biz haftalık oyunumuzda Battletech ve MechWarrior 2 kullanıyoruz, bence cok guzel ve zevkli bir sistem tavsiye ederim. Ancak ben de yeni yeni ogrendigimden oyle hemen "böyle böyle" demek istemiyorum daha GM olacak kadar ogrenmedim sistemi =)
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mekton Zeta , Heavy Gear , Battletech yada RoboTech gibi sistemler hakkında öğreti verebilecek arkadaşlar lütfen beni özelden eklesin.
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Bende heavy gear ebook olarak 400 mb lik tüm kitapları var. Okuyorum oynatmaya başlıycam yakında. Gerçekten çok sağlam bir dünyası var. d6 sistemi filan kullanılıyor daha oynatmadığım için bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla kullanışlı bir sistem. Kitaplar tek kelimeyle muhteşem zaten, verdiği bilgiler, dünya hakkında ki bilgiler, savaşlar hakkında bilgiler, araç gereçler filan baya fazla ve içerikleri baya bol gerçekten güzel bir dünya.
Öne çıkan mesajlar