Wander Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 arkadaşlar sormak istediğim bi konu var size... kanada dan tr ye yerleşen arkadaşımın ntsc tvsini aldım sony 46xbr3 ve kendisi daha küçük bir tv almak isteyince bana sattı kendisininkini sorum şu olacak... sanırım yayınlarda zaten herhangi bi problem yok çeviricilerle gayet rahat izleyebiliyoruz tr deki yayınları zaten bana o çevirici kutuyuda verdi orda sorun yok.. yanlız pal cihaz bağladığım zaman unsported signal uyarısı alıyorum ve haliylen çalışmıyor hiçbirşey pal ps3 üm var taktığımda aynı ibareyi alıyorum fakat ntsc ps3 ümü takınca ( ayıptır söylmemesi 2 tane var :) ) sorunsuz çalışıyor...şimdi tr de satılan bildiğimiz pal tv lerde ntsc ps3 ler çalışırken pal ps3 neden ntsc tv de çalışmıyor anlamış değilim bi çözümü varmı bu işin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 rgb kablo. 10-20 ytl falan arası bi fiyata bulabilirsin. gerci postu yolladiktan sonra aklima geldi normalde siyah beyaz cikmasi lazim :P. no signal falan nedendir bilemiyorum. rgb kablo renksiz görüntü ciktiği zaman işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 pal ps3'ü bagla. sonra cihazın stand by tuşuna uzun uzun bas. resetlesin makina kendini. sonra gelir görüntün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wander Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ne demek istediğimi anlamadınız sanırım pal ps3 ü tv görmüyor bendeki tv kanada dan geldi ntsc yani ps3 ise pal oyunla kablo ile alakalı değil tv ps3 ü algılamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 mayhem'in dediğini denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wander Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 mayhem in dediği çok farklı bi olay makineyi hdmı dan yada av den algılamaya yarıyor benim olayım farklı bugün pal wii yi çalıştırdı ama yine pal ps3 ü açlıştırmadı ne iş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 sen ps3ü bagla tv'e. ac no signal yazısını gör. ps3ün tuşuna uzun uzun bas. gelicek görüntün. sinyal uyumu oluşsun, amaç o :) ha birde hdmi ile bağla tv'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 iki sey war 1. mayhemin dedigi gibi hdmi ayarliysa alet rgb yada scarta donmesi icin basili tutup resetlemen lazim aleti 2. zaten hdmi bagliyosan ntsc veya pal diye bisi yok hdmi da hdmi ve dvi da hersey calisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wander Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 mayhem dediğin olayı biliyorum zaten ilk taktığımda yaptığım şey oydu ama çalışmadı işte herşeyi denedim olmuyor yinede çıldıracam pal wii çalışıyor ps3 çalışmıyor hemde hdmı dan bağlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 wander scart baglamaya calis calisirsa hdmi girisinde bi sikinti olabilir pal ps3unun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Aynı girişten bağlıyabileceğin başka bir konsol bulabilirsen dene bence. Arkadaşında filan varsa ikisboks, ps3 bir gece getirsin kabloları ile. Sorun hangi tarafta onu anlarsınız en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wander Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 sorunun ne olduğunu en sonunda anladım ve malesef çözülemeyecek bi sorun en azından ben bulamadım çözümünü... hdmı protokolünden dolayı pal makinelere destek vermiyor yani hdmı üzründen pal bir cihaz ntsc tv yi görmüyyor component dan sorun yok ama bende multi şöyle bi kablo almayı düşünüyorum ne zamandır aklımdada vardı bi çırpıda tüm kablo kargaşasından kurtarır inşallah beni sizin yorumunuz nedir onuda alalım.... http://www.teamxtender.com/catalog/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ggda 25 ytle satarlarken görmüştüm bir ara. alacaktım bende. sonra vazgectim. şayet xbox alırsam onuda almam gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bi dakka ya hdmi girdigin zaman ntsc tv gormuyo mu abi ne sacmalik palla ntscnin fark neeni voltaz frekansiz farki deil mi hdmida ole bisi yok ki ala ala bi dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ok sorunu cozdum sanirim. Evet sorun dedigin gibi Pal NTSC farkindan olusuyormus ama cogu kaliteli tvde bu ikisinide islicek alt yapi oldugundan sadece bazi tvlerde bu sorun cikiyomus (sony bravialar mesela). Bunun cozumu icin scaler diye bi alet kullanabilirmissin. Biraz arastirirsan elektronikcileri bulabilirsin bu tip bi alet snairim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ala ala bulamadim bi turlu hdmi giris cikisli scaler cok sacma ama anamis deilim benim bildigim digital oldugu icin giris cikis sorun olmamai lazim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 http://www.firefold.com/Products/PAL-HDMI-to-NTSC-HDMI-Converter-Box__CONV-HDMI-PALNTSC.aspx aa buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 çok ucuzmuş. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 O ne ya! Wii alınır o fiyata! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wander Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bonepart msn ni özelden banayazarmısın konuşalım senle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 burdan bravia alsak ntsc aleti takamiyormuyuz yani ? ilginçmiş ilk kez duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wander Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Enginar said: burdan bravia alsak ntsc aleti takamiyormuyuz yani ? ilginçmiş ilk kez duydum. tr den satıl aldığın tv ye istediğin ps3 ü bağlayabilirsin orda sorun yok...ama amerika -kanada vsvs ordan alınan tv lere pal ps3 ü bağlayamıyorsun böyle saçma salak bi iş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar