Sulusepken Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Daoc ta baya yeniyim bu ip aldim falan diyolar kayda sadece iki paladinde vaarmıs bunlarne yaw İp ne 7l5 faln ne oluyor bilgi verirmisiniz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Daoc'ta oyuncular Albion, Hibernia ve Midgard olmak uzere 3 ayri realmde oynarlar. Oyunda esas amacın kendi karakterini geliştirerek diğer realmlerin oyuncularina karşı savaşmaktır. Buna realm vs realm (RVR) denir RVR de gosterdigin basariya gore realm point (RP) denen puanlar toplarsin. Bu puanlar belli bir seviyeye ulaştıgı zaman realm rank kazanirsin. Bu realm ranklerle realm ability denen (RA) yeni abilityler kazanabilirsin. Her biri 10 lvl dan oluşan toplam 10 realm rank (rr) vardir. 7l5, karakterin rank 7 lvl 5 oldugunu gösterir ki yuksek bir lvldir. Ignore Pain (IP) ise her 30 dk da bir kendini komple heal etmene yarayan bir RA dir[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Sadece iki paladinde oldugu falan da kulliyen yalandir buyuk ihtimal.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sulusepken Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 cEVAPALRİNİZ İCİN TESEKKUR EDERİM BU LEVER YARATIKALRLA KASILANLARIN DISINDA OLUYOR SADECE RWR DE OLDURDUGUN ADALARA GOREM DEGSİYOR YANİ RWR DE Kİ RUTBENİMZ OLUYOR BİR NEVİnE KADAR İYİ SACASTIGINIZ YADA gUCUNUZUN RWRDE KI GOSTERGESİ Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: Baggio, 02 February 2004 13:06 tarihinde demiş ki: Sadece iki paladinde oldugu falan da kulliyen yalandir buyuk ihtimal. kay serverında sadece 2 paladinde war :)[signature][hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: Sulusepken, 02 February 2004 13:31 tarihinde demiş ki: cEVAPALRİNİZ İCİN TESEKKUR EDERİM BU LEVER YARATIKALRLA KASILANLARIN DISINDA OLUYOR SADECE RWR DE OLDURDUGUN ADALARA GOREM DEGSİYOR YANİ RWR DE Kİ RUTBENİMZ OLUYOR BİR NEVİnE KADAR İYİ SACASTIGINIZ YADA gUCUNUZUN RWRDE KI GOSTERGESİ Mİ? Hoca hadi anladik, capsi acik unuttugun icin karakterler ters donmus falan, ama insan gonder demeden once kaldirip kafasini bir bakar ne yazmisim diye ya :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sulusepken Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 İide benim uNuttugumu kim cıkardi ben bilere Göe batsin Diye ole yazdim SAZANLIK EDİN DİGE DEGİL? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Tebrikler iyi yaptin. Peki dogru dürüst yazarsan ve insanlari sazan yerine koyamazsan onların sana yardim etmek, sorularına cevap vermek için daha istekli olacaklarini düşündün mü?[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Lol arkadaş süper :) bide ben kay disinda bi yerde oynamadim ama kay cidden cok sakin 3 lvl kaldi 50 liim lancelot mid yada hibernia ya transfer :)[signature][hline]Liam Thistledown bi ara demiş ki:İmdat! Bu bir drizzit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ilginc.[signature][hline]Daoc: LvL 15 Scout ''Gilth'' Ao : LvL 115 Enforcer ''Hayvanat'' in Atlantean. ----------------------------------------- God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: Sulusepken, 02 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: ben bilere Göe batsin Diye ole yazdim Iyi, bundan sonra yardimlarini baska yerden alirsin o halde, cunku ben insanlara yardim etmeyi seviyorum sadece. Ayrica bilerek buyuk yazilan yazinin tamami buyuk olur, sirf bas harfleri kucuk olmaz, sirf bas harfleri kucukse onu yazan sahis shift-caps olayini tam cozememis demektir. Capice?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: Sulusepken, 02 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: İide benim uNuttugumu kim cıkardi ben bilere Göe batsin Diye ole yazdim SAZANLIK EDİN DİGE DEGİL? Sana Aferin der Başarılarının devamını dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Bisey sorcam okuma yazma biliyomsun yoksa bi kağıttan şekillere bakarakmı yazmaya calisiyosun belliki büyük harfle yazmişlar kucuklerini bulamamış klavyede[signature][hline]Liam Thistledown bi ara demiş ki:İmdat! Bu bir drizzit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar