xaty Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 evet 3te baya zorluyor. 4te daha da beter :( 50bin odun.. hadi odun neyse toplanıyo da mermer sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ben depoyu büyütmeyi unutmuşum dün akşam yorgunluktan sızıp uyuyunca 1 gündür haybeye odun toplamış benim elemanlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 İşgal edim dedim bir yeri, 12 saattir işgal ediyor. Anlamadım gitti. Bilgide yok. İnsan hiç olmazsa ne işe yaradığını nasıl yapılacağını yazar. Da bizim serverde ilk ikideki elemanlar kesin hile kullanıyor. 1. 24 bin 2. 19 bin 3. 6 bin. Nasıl oluyor bu iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 adamlar serverin ilk günü 4-5 tane hesap almışdır,ip kontrolü yok bişe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ne kadar çok hesap o kadar çok bireysel başarı;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ben bişey sorcam bilen varsa: Kolonomize saray kurup 3. kolono kurabiliyormuyuz yoksa 3. koloniyi kurmak için ana şehrimizdeki sarayımı geliştirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ana şehirdeki sarayı geliştirmek lazım 4000 kütük 500 mermer istiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Banada öyle geliyor ama o zaman kolonimize niye saray kurabiliyoruz,bir işlevi varmı yani,ben genede deniyorum,böyle daha ucuza geliyor,ya tutarsa hesabı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chamred Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ben başvuru yolladım ittifağa theta da :) ayrıca zetada oynayan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 odiflame ve chamred hoş geldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chamred Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 hos bulduk :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Thetadayım ben de sağa sola saldırıp duruyorum o yüzden lüks eşya sıkıntım yok ama para az.En son masrafı az olsun diye kendi adamdakilere sıradan girişmeye başladım. Patilerden ittifak kuran varsa gireyim yoksa çok pis patlayacak gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 hoş bulduk doruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 selam arkadaşlar, taverna için ne gerekli, bir türlü bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 araştırma gerekli sanırım üzüm pressi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Nu durumlardasınız pati halkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 3. kolonimi kurdum artık tüm kaynaklardan gelirim var, araştırma ve upg. kasıyorum artık durum bu bende, betada kimse yokmu antlaşma imzalayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 tetadaki paticik ittifakından kaçtı herkes bambaşka bi kadromuz var ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 savaş Feci köstüm adama sanırsam. sfgig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 sağlam ordun varmış ama bu savaşın kazancı ne oldu tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Saatlik gider -6.5k ya düştü. Yani bu savaşın bana kârı 10k altın 2.5k odun 1k kristal oldu. Tabi bunu 3 le çarp. 3 sefer yaptım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 milyarlarca odunum altınım kristalim var savaşmak gereksiz geliyor az da gelişmiş değilim bu oyunda puan nası kazanılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Yanında benim gibi bir adam olursa savaşmanın gerekliliğini öğrenirsin acı yoldan. :) Biriktirdiğin madenler bir iki saldırıyla 0 ı tüketir yani. Tabi ki daha çok kazanmak için saldırı yapılıyor. Dün saldırdığm adam tarla oldu. demin 2 okçu gönderdim 12 gemi yağma kaldırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 benim kazandigim savaslarda hep cok az ganimet geliyor, bos gemimde var, abluka altinada aliyorum. bi yerden acaba tasima gemilerinide mi gonderiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Yağma yaparken saldırdığın şehrin ticaret limanının seviyesine göre yağma yapabileceğin miktar değişiyor. 1. seviye ticaret limanı ile dakikada 10 birim hammadde aktarılabiliyor. Yağma süresi 20dk bu halde 20x10=200 yağmalayabileceğin miktar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar