Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 mart betası


KillerLord

Öne çıkan mesajlar

ilk defa oyun içinde bir beta oldu quest yaptık exp için grind yaptık ve gayet güzeldi. Oyun ciddi anlamda çok güzel. Yalnız halen ciddi hatalar var oyunun içinde mesela 1 kapıdan gireceksiniz ve gizli duvarlar var GM'ler genel mesaj atıyor böyle bir sorunla karşılaşırsanız relog olun düzelir gibi. Aynı zamanda grafiklerde de aynı sorunlar yaşanmakta.

Bu oyunu herkeze tavsiye ederim 10 lvl olana kadar solo olarak gayet rahat ilerledim. Questlerde haritada nereye gitmen gerektiğini gösteriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

heh merak etme kimse senin user id ni bilmiyordur ve yöneticilerde gidip bunu yazanın ip sini verip aynı iple aoc sitesine giriş yapmışsan seni tesbit edebilirler. eğer paylaşmak istediğin şeyler varsa ve gizliliğe önem veriyorsan oyunda kayıtlı email'in haricinde bir email'den email ile yaz bize :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaw hani derler ya görmemişin bi beta akkauntu olmuş tutmuş karakterinin .... koparmış al sana aynı hesap yorum yapmıcaksan neden yok nda olmassa bilmem neyde diye yazı yazıyorsun ki, madem bu kadar nda ya uyuyorsun, beta acc nin olduğunu yazmanın bile nda ya uygun olmadığını bilmen gerekir, aslında üşenmicen böyle tipleri report edicen hemen töbe yarabbim...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:
paticiği nasıl kapatacaklar :D

NDA bir hurafeden ibarettir bugüne kadar NDA hükümlerinin gazabına uğramış bir kişi görmedim boogie man nin teknolojik versiyonundan başka birşey değil


Hacılar, genel ve teknik olmak üzere iki ayrı kategoride ısrarla nda denen meredi ihlal ettik defalarca zaten(bkz. görgüsüzce benim tarafımdan açılmış başlıklar). Kendi adıma bişi olmadı, olacağı da yok zaten :) Adamların bütün kaynakları test/bug fix lere ayrılmış durum da lol. Community manager ları bile testing yapıyor.

Ha bişi olsa ne olur? acc ban lanır silinir başka da bişi olmaz, paticik kapatılması? yavaş...

P.S: Mighty yıldırım düştüğün de uzaklaş abi (artık nasıl yapacaksan :P yıldırım bu), chain düşer bize seker felan :P

GR
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...