eregorn Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 sunu fark ettim, paticik de ne de cok biyikli sakalli insan varmis... soole yuzu gozu acik insan yokmu la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ben varım. edit: yok lan sakalım varmış yazınca farkettim. ama amca sakalı gibi deil del piero sakalı benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Ohş yımırta gibi oluşun asl pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 eregorn said: sunu fark ettim, paticik de ne de cok biyikli sakalli insan varmis... soole yuzu gozu acik insan yokmu la? We suck. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bıyık iyidir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 eregorn said: sunu fark ettim, paticik de ne de cok biyikli sakalli insan varmis... soole yuzu gozu acik insan yokmu la? ben varım o kadar açığım kı kafada saç bile yok vucudum o kadar eşşsiz ki bi tane kıl bulamazsın puruzsuz özenle bakıyorum maşalllahım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 adamın amma üstüne gitmişiniz bide zunaryonda o bile yok mesela utanmadan mesaj atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 DoruK said: ben varım. edit: yok lan sakalım varmış yazınca farkettim. ama amca sakalı gibi deil del piero sakalı benimki hadi hadi kose sin sen biliyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 fazla vitamin hapı al kıl tüy içinde kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 eregorn said: sunu fark ettim, paticik de ne de cok biyikli sakalli insan varmis... soole yuzu gozu acik insan yokmu la? afişe etmiyoruz, yoksa var tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ^ captain caveman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ben varım tabieaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 dory said: sac uzun olmali sakal olmali biyik olmali saygı duydum. dory said: sende değil, benim begendiğim erkekte, yanliş anlaşilmasin. yoksa tipim değilsin mLsF=(( life is unfair. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 İçin için hepimiz seni yatağa atmak istiyoruz. Mmm.. yirim o bıyıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Recall06 said: DoruK said: ben varım. edit: yok lan sakalım varmış yazınca farkettim. ama amca sakalı gibi deil del piero sakalı benimki hadi hadi kose sin sen biliyorum ben.. yok parlak değilim ayrıca erkeğim git başka kapıya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 killi yada kilsiz paticik paticikdir diosunuz? ii ole olsun ama bence kil olmak guzel bisi, hihi evt B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 basligi acana: butun gorsel kulturunu sifirdan degistirmelisin.ancak ondan sonra imajin uzerinde oynama yap derim.fotoraftaki surat olmadik cagrisimlar yapiyor, rahatsiz oluyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Ferrero said: dory said: sac uzun olmali sakal olmali biyik olmali saygı duydum. dory said: sende değil, benim begendiğim erkekte, yanliş anlaşilmasin. yoksa tipim değilsin mLsF=(( life is unfair. :( dory çok şanssız ya, güzel kız ama hep emolar yazıyo böyle, sdfsdfsdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 sakal değil abi o,başka bir çeşit kıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 böyle seyrek çıkar da uzatır ya gençler kötü gözükür size güzel gelir ama pis gözükür karşıya güzel değil yani gürleşsin biraz daha adama benzesin öyle uzat bence o zmn güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ben uzatmıyorum kendi uzuyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Benim yaptığımı yapacaksın abi. Sorun şu ki, bozayı postu kadar sakalım çıkıyor, tüylüyüm, ama bıyıklarım seninkinin ayarında simitçi bıyığı gibi. Badem yağı alacaksın eczaneden, her akşam falan yatmadan önce sürüver günde 1 kere, 2-3 günde bir jilet vur, 1 bilemedin 2 aya bayağı fark eder ve sertleşir, ciddi diyorum, 5-6 ay önce seninki kadar bile bıyığım çıkmıyordu bu sakalın yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 o değil de cüce iyiydi ya sakal bıyıkta.slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ben sizi görürüm ilerde, şimdi sakalım çıksın diye jilet vurun bakalım sonra askerde ağlarsınız her gün traş oluyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar