Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bıyık sorunu olamayanlar bu konuya mesaj atmasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 imamhatipli bıyığı gibi olmş iyiki kesmişin. sakallarıda kesmen daha iyi. çok ince tüyler hoş durmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bıyık değilde fotograftaki ps uygulamalarını adım adım anlatırsan sevinirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 venom said: Okulda bizim din öğretmeninin de ciddi ciddi bıyığı vardı. p.s. din hocamız kadındı. win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 biri sakal bıyık mı dedi.. buyrun... http://i17.photobucket.com/albums/b89/semih/angry.jpg http://i17.photobucket.com/albums/b89/semih/bykadam.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 daesu'ya +rep her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Lexius senin sakal bıyıkları beyaza boyasak iyi noel baba olursun ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 haha :D var öyle bi tip evet.. noel baba gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Ferrero, benim oglumun oyle sakal ve biyigi olacak her gun doverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 sakal bıyık konusunda heycan yapmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 varmı lan yarışan (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 unac said: bıyık değilde fotograftaki ps uygulamalarını adım adım anlatırsan sevinirim:) ehehe laptopta photoshop yoktu bende picasa ile ayarladım. fotoğraflar çalışma lambamın ışığıyla çekildi. aslında sakal tam olarak böyle görünmüyor. ışıktan dolayı biraz saçtan c/p gibi görünmüş. sakalı kesmem baskı yapmayın lütfen. bıyığı da tekrar uzatıyorum ama bilmiyorum çok baskı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 temiz yüz mis gibi duruyor abicims ende. sakal bıyık uğraşma , bak diyorum çok komik duruyor. güleriz. P I M P olaraktan yorumum, kendini beğenmenden sonra insanlara soruyorsunki insanların göz zevki üstünede uzatıyorsun sakalı bıyığı , güzel durmuyor. Kızlar beğenmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ya tikky kızlar KES PLZ diye baskı uyguluyor, punk ve gothicler çok güzel diyor. analiz ettim aynen böyle oluyor. erkekler de bir dengesizlik söz konusu. kimin ne olduğu belli değil herkes farklı telden çalıyor. ama ben beğenmiştim çok. burma yapacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bıyık bırak, ama bunu bırakma bunu kes. ilerde bıyık bırakırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ne kadar sürede kıvama gelir ki? delikanlıyım, sabredemiyorum asd. ayrıca ö.m geldi; bıyığım az çıktığı için testesteron seviyem normalden azmış, teşekkürler doktor arkadaşımıza. YANNIZ! paticik köse dolu, fişlemek istemiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 AHAH, TESTESTERONSUZ şaqaaaaaaaaaa:)))) bi yana, bıyık çok kötü, sakal ondan biraz daha kötü, çok pis olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 kedi boku surersen hemen cikar ciddiyim bu konuda. Guven bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 hormonlu çilek ye.. ertesi gün goril gibi olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 pis bıyığım var: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 sac uzun olmali sakal olmali biyik olmali sende değil, benim begendiğim erkekte, yanliş anlaşilmasin. yoksa tipim değilsin mLsF=(( asfd, şaka bi yana ben zorla biyik biraktirdim beybi feyzli adama edt: larakenden ayar yedim, "de" bitisik yazcaktim gozumden kacmis =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 yalvarırırım bi daha suratında tüğ çıkmasına izin verme. lütfen. kirpik kaş falan onlarıda kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Oğulcan direk kes o sakal dediğin tüylerle birlikte sütçü bıyığını, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 iyi mi böle. saçlar uzayacak daha. sakal olarak sadece top sakal artı bıyık seçeneğim mevcut :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar