adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 beklesene bea adam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Sana dönüşte beni dövmen için özel sertleştirilmiş titanyumdan yaptırdığım bokken imi bırakıyorum, ve o kızılla Hawaii adalarından başlayan uzuuuun tatilime doğru yol alıyorum... "I'm a poor, lonesome cowboy..." *gün batımına doğru uzaklaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 *taş atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 *instant avoid* hehehehe... yedekte var bi tane, onu verelim sana? kızıl değil gerçi ama olsun.. :D Yedek Kızıl hatun ve bu ablanın exclusive fotoğrafları için ÖM pls :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 banane yaa ben o diğerini istiyorum ooof:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 buda benim arkadaşlardan beybiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 evilmaddox said: Kızıl hatun ve bu ablanın exclusive fotoğrafları için ÖM pls :D:D:D Tekrar dikkat çekiyorum bak adamınbiri, ona göre :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bu da benden, ismini özelden sorarsanız söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Lexius said: buda benim arkadaşlardan beybiler :) bak bu naysmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Saeros said: bu da benden, ismini özelden sorarsanız söylerim oha bu mehmet turgutun resmi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben böyle güzel bayanların dünya ya farklı bi amaçla gönderildiğini düşünüyorum...Mesela meleklere,inanmak doğa üstü güçlerin varlığını kabul ettirmek gibi bunları görünce böyle bi acayip oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 adamınbiri said: ben böyle güzel bayanların dünya ya farklı bi amaçla gönderildiğini düşünüyorum...Mesela meleklere,inanmak doğa üstü güçlerin varlığını kabul ettirmek gibi bunları görünce böyle bi acayip oluyorum. Bence öyle değil, bir Tanrı var, ve bize diyor ki: "Bak kulum, seni de ben yarattım, bunu da ben yarattım. Aradaki farkı dikkatli izle, sonra da benden olmayacak şeyler dileme boşu boşuna, yok yere gerginlik yaratmayalım. He mi koçum? Hadi bakiim şimdi koş tekelden iki bira bi kısa Malbuş kap gel. 100 gram da tuzlu fıstık al. Hadi paşam." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 oha lahn! bukadar haklı olunmaz...extra mı olsun biralar :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 hocam tanrı varsa çirkin bişey olmalı... yoksa bu kadar özenmez be insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 sesu said: oha bu mehmet turgutun resmi!! cpt. ohara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben bilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 o amca ünlü zaten, gören mehmet turgut diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 siz neyi kaçırdığınızın farkında değilsiniz şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 @saeros ben adamın kendini tanıyorum zaten (hava atasım geldi :P) @adamınbiri neyi kaçırıyomuşuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 adamınbiri said: oha lahn! bukadar haklı olunmaz...extra mı olsun biralar yok biradan vazgeçtim, bi ufak rakı kapıp gelelim. efkar bastı şimdi. Lexius said: hocam tanrı varsa çirkin bişey olmalı... yoksa bu kadar özenmez be insan. şimdi Lex ciğim, Tanrı nın bayağı bir boş vakti var herhalde ki, bununla bu kadar uğraşabiliyo :D hayır bize de yazık anlatamıyoruz ki derdimizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yani tanrı olmasa biz olmazdık .. güzel kızlarda olmazdı 8) bakıp bakıp kafamıza asılmazdık böyle konuları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 rakı isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yat güzelim yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ben bi duble alayım, buzsuz olsun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 shaked or stirred? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar