Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anadolu yakasında romantik bir yer...

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar sevdiğim kızla bu hafta bir gün buluşacağız özel olarak istedim.İstanbulda Anadolu Yakası'nda önerebileceğiniz romantik bir yer varmı kendisine aşkımı itiraf edeceğim.Herşey iyi gitmeli önerebileceğiniz sürprizler de varmı?

Sağolun.
Sosyal ağlarda paylaş

100 tane karanfil al , 3-5 arkadaşını ayarla ve hepsine bu karanilleri bölüştür , sonra otururken wcye gitmen gerektiğini söyleyip kalk , sonra arkadaşlarının yanına git hepsini tek tek 25 er karanfil ile masaya yolla ve hepsini kıza versinler. Son arkadaşın gittikten sonra sende eline tek kırmızı bir gül alıp masaya dön ve kıza uzat " Diğer çiçekleri boşver , sen benim tek çiçeğim olurmusun" gibisinden şatafatlı bir teklif filan sun. Gidiceğin mekan önemli değil , eğer akşam saatinde müzikli bi yere gidersen , o çiçeği verirken ordaki müzik yapan kişilere dans şarkısı çalmasını söyle , gülü kıza verirken benimle dans edermisin diye sor , dans ederken ona teklifini yap. Eğer 100 karanfil çok olursa bu sayıyı 20 ye 30 a düşür. ama kızın masasına 4-5 arkadaşın ardı arkasına gitsin. Böyle bişeyler iyi olabilir. Ben bunu 100 Kırmızı gül ve 10 arkadaşımla yapmıştım , benim elimde de tek kırmızı gül vardı. 5 buçuk senedir beraberim :)
Sosyal ağlarda paylaş

subzero; 5 bucuk senelık gullerı pesın vermısın. kredı bıtınce napcan =)

ayrıca o ne ya ? 100 karanfıl 10 arkadas, yemek tarıfı gıbı.:D

Kanımca hıcbısı yapmana gerek yok, yaptıgın suprızler aldıgın cıcekler için romantik olcaksan olma.Romantik insan her anın içine romantizm koymayı basarabılen ınsandır(bknz. BEN)

son cevap; arka oda. benim cok işime yaradı, etkili bi ortam gercekten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...