_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Arkadaşlar sevdiğim kızla bu hafta bir gün buluşacağız özel olarak istedim.İstanbulda Anadolu Yakası'nda önerebileceğiniz romantik bir yer varmı kendisine aşkımı itiraf edeceğim.Herşey iyi gitmeli önerebileceğiniz sürprizler de varmı? Sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 arka oda.. romantikmidir değilmidir bilemem ama bana göre öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 gezdim tozdum'a tasiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 evet kesinlikle arka oda! ama fenerbahçe parkı da çok romantik bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Kız kulesi olabilir mi? Gerçi Marmaray biraz çizdi karizmasını ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 fayton diye bi cafe var çok romantik. ama sonra bana çok küfredersin. vazgeçtim gitme sakın. aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 bence askini itiraf etmek icin dogru yol degil romantik bir yer.. Hayir derse ne yapican off cok feci olur hueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 arka oda neresi bi de onu yazsaymışınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 kadıköy barlar sokağında (nam-ı diğer kadife sokak). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 gozlerinin derinliklerine gotur onu.. sdfdfs yuru be kocum :) romantik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 evinde romantik bişiler hazırla evin anadolu yakasında değilse taşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 100 tane karanfil al , 3-5 arkadaşını ayarla ve hepsine bu karanilleri bölüştür , sonra otururken wcye gitmen gerektiğini söyleyip kalk , sonra arkadaşlarının yanına git hepsini tek tek 25 er karanfil ile masaya yolla ve hepsini kıza versinler. Son arkadaşın gittikten sonra sende eline tek kırmızı bir gül alıp masaya dön ve kıza uzat " Diğer çiçekleri boşver , sen benim tek çiçeğim olurmusun" gibisinden şatafatlı bir teklif filan sun. Gidiceğin mekan önemli değil , eğer akşam saatinde müzikli bi yere gidersen , o çiçeği verirken ordaki müzik yapan kişilere dans şarkısı çalmasını söyle , gülü kıza verirken benimle dans edermisin diye sor , dans ederken ona teklifini yap. Eğer 100 karanfil çok olursa bu sayıyı 20 ye 30 a düşür. ama kızın masasına 4-5 arkadaşın ardı arkasına gitsin. Böyle bişeyler iyi olabilir. Ben bunu 100 Kırmızı gül ve 10 arkadaşımla yapmıştım , benim elimde de tek kırmızı gül vardı. 5 buçuk senedir beraberim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 kız arada karanfil verenlerle giderse noolacak? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 subzero; 5 bucuk senelık gullerı pesın vermısın. kredı bıtınce napcan =) ayrıca o ne ya ? 100 karanfıl 10 arkadas, yemek tarıfı gıbı.:D Kanımca hıcbısı yapmana gerek yok, yaptıgın suprızler aldıgın cıcekler için romantik olcaksan olma.Romantik insan her anın içine romantizm koymayı basarabılen ınsandır(bknz. BEN) son cevap; arka oda. benim cok işime yaradı, etkili bi ortam gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Ferrero said: kadıköy barlar sokağında (nam-ı diğer kadife sokak). kadıköy ve romantikliği aynı cümle içerisinde algılamak.. dostum sen yenisin galiba... ambiance yada karsısında mayıs cafe car kozyatağında. bi kere semt kaliteli olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 unac said: kadıköy ve romantikliği aynı cümle içerisinde algılamak.. dostum sen yenisin galiba... ahahha koptum.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 fenerbahçe parkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar