Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Actigim basliklarda ironi girisimiyle sacma sapan dalga gecilmesinden hoslanmiyorum. Fikriniz varsa dile getirin, yaninda veya karsisinda, fakat yazmis olmak icin yazmayin, hele hele sacmalamayin lutfen. Daha once 50 defa yazdiysaniz da, 51.'de sacmalama hakki vermiyor bu size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ya bu cumhuriyet tehlikedir nedir ya ben anlam veremiyorum. Simdi anap veya dyp veya chp iktidar olsa CUMHURIYET KADINI tamam mi olucak. Ulkenin yuzde 80nine bir bakin, bumudur yani cumhuriyet kadini? Yani turban takilmasa veya akp defolup gitse, veya asker darbe yapsa cumhuriyet kadini korunmusmu olucak. sabanci holding baskanimidir cumhuriyet kadini? Tusiad baskanimidir cumhuriyet kadini? tansu cillermidir cumhuriyet kadini? sabah kadin programlarini sunan ve izleyenmidir cumhuriyet kadini? Zuppe zengin kizlarimidir cumhuriyet kadini? Mankenlermidir cumhuriyet kadini? milliyetci ulkucu asenalarmidir cumhuriyet kadini? Chp nin kadin uyelerimidir cumhuriyet kadini? akp nin basi aciklarimidir cumhuriyet kadini? devsol cu genc kizlarmidir cumhuriyet kadini? Cumhuriyet kadini kaldimi ulkemizde? Kafalarinda turbani cikardigimiz zaman bu AKP ye oy verenler cumhuriyet kadinimi olacak? Hangi cumhuriyet ya? akp gitse sanki ATATURK DEVRIMLERI KALDIGI YERDEN DEVAM MI EDECEK? SiE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 cumuriyet kadını başörtüsünü silah gibi üniversiteye sokmaya inat ve ısrar edenlerdir. cumhuriyet kadını oyunu bir torba kömüre satandır. cumhuriyet kadını "atatürk devrimlerine gerek yok" diyen ideolojiye destek veren milletvekilidir. cumhuriyet kadını töre uğruna öldürülen, 14-15 yaşında evlendirilendir. cumhuriyet kadını kocasıyla şeriat rejimi kralına el pençe divan duran, birkaç hediyeye cebini açıp istenilen ihalelere gözü kapalı imza atılmasına yerinde tanık olup görmemezlikten gelendir. cumhuriyet kadını akmerkezin ortasında cemaatle gelip namaz kılandır. cumhuriyet kadını kızı başörtülü okuyamıyor diye kendi ülkesini aihm'ye dava edendir. sonra 100 binlerce dolara yurtdışında okutup ülkeye gelince "inançlı mazlumun okuma özgürlüğüne" dem vurandır cumhuriyet kadını el sıkışmayandır. ---------- Senin gibiler yüzünden 5 yıl sonra kafanı kuma gömmediğin sürece bu ülkede yaşamak istemeyeceksin emin ol recall06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Ya AKP mi herseyin suclusu, akp olmasa fetocan olmasa, tarikatlar olmasa Turkiye cokmu yanabilecek bir ulke olacak, cumhuriyet devrimlerinden neden sadece laiklik usune yogunlasiliyor, evet o da onemli ama esas KURTULUS SAVASININ amaci VE DEVRIMLERIN amaci TAM BAGIMSIZ OZGUR TURKIYE. Cumhuriyet gazetesinin kagidi bile yurtdisindan geliyor, aydin doganin matbassinda basiliyor, yani bence siz onunuze konan mamalara atlamassaniz TURKIYE daha yasanabilir bir yer olur. Akp kotumudur evet peki digerleri iyimidir hayir. Demek istedigim sadece budur yani adim hidir diyip diyebilecegim budur dostum. Ayrica ben Turkiyede yasamiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=T5m6nNkfACk http://www.youtube.com/watch?v=CbhzdTXa1dA http://www.youtube.com/watch?v=DUnJz6bdOEs http://www.youtube.com/watch?v=IEgqw1WjNfw 2002den önce bunları tartışıyor muyduk, hayır. 2002de en tepeden en alta kadar "cemaat" style kararlar alınıyor muydu, hayır. demek ki ya sen bu ülkeyi, bu ülkenin doğduğu dinamikleri tanımıyorsun ya senden başka buradaki herkes mal afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanity Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 acınası duygu sömürüsü bombası olmuş.cumhuriyet gazetesine sahip çıkın,türban takmayanlar bu sizin takımınız,tirajımıza yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Recall06 said: Ya AKP mi herseyin suclusu, akp olmasa fetocan olmasa, tarikatlar olmasa Turkiye cokmu yanabilecek bir ulke olacak, cumhuriyet devrimlerinden neden sadece laiklik usune yogunlasiliyor, evet o da onemli ama esas KURTULUS SAVASININ amaci VE DEVRIMLERIN amaci TAM BAGIMSIZ OZGUR TURKIYE. Cumhuriyet gazetesinin kagidi bile yurtdisindan geliyor, aydin doganin matbassinda basiliyor, yani bence siz onunuze konan mamalara atlamassaniz TURKIYE daha yasanabilir bir yer olur. Akp kotumudur evet peki digerleri iyimidir hayir. Demek istedigim sadece budur yani adim hidir diyip diyebilecegim budur dostum. Ayrica ben Turkiyede yasamiyorum zaten.Reklamin neresinde AKP diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Aziz Nesin diyorum, turk insanin zeka konusunda sorun icin..:)o 2002 dedigin nedir ki? Seyh said isyanina uzanir bu olaylarin baslangici.. Feto canin seyhi said nursi , seyh said direnisine katilmamistir ve bu yolla basari gelmez diyip yer altindan orgutlenmistir.. Turkiye seyh saidi yok etmistir ama malesef nurcular isyan etmeden kin guderek yasayip sonunda cumhubaskani bile cikarmislardir. Ataturk e DECCAL demistir bunlarin atalari yani bu cumhuriyetin LAIKLIK devrimi ve tarikat seyhleri arasindaki savas oyle 2002 lere dayanmaz coooook eskiye dayanir.. Ama APTAL siyasetciler ne yazikki hep tarikat oylari icin bu gibi seylere gz yummustur filan fistik yazilacak cok sey var.. Hepsi aslinda naksibendi olaylaridir... yani 2002 de baslamadi bu isler 1923 de basladi ama iste simdi biraz gundem olusturuyor... ONCE ataturk devrimleri anlamak sonra TAM BAGIMSIZ TURKIYE hayal etmek gerekir..yoksa akp geldi seriat geliyor diye bir geyik yoktur.. Seyh said dersini almistir merak etmeyin bunlarda dersini alacaktir. Ama esas tehlike ekonomik ve idari bagimsizligin kaybedilmesidir. Amac da budur onunuze bir MAMA atiyorlar ve siz onla oynarken kedi gibi arkanizdan BAGIMSIZLIGINIZIN ALTINI KAZIYORLAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 sir said: omg!dikkat edin kaşla göz arasında valla yok olucaklar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Cumhuriyet elden gidiyor diye bayrak eylemi yapanlara sesleniyorum.. IHALELERE FESAT KARISTIRAN ICIN NEDEN EYLEM YAPMADINIZ YAPMIYORSUNUZ... IGRENC EGITIM SISTEMINI ELESTIREN VE YOK KAPATILSIN DIYEN GENCLIGIN YEDIGI DAYAKLARDA NEDEN YOKTUNUZ... IGRENC SAGLIK SISTEMINI NEDEN BU BAYRAKLARI ALIP ELESTIRMEDINIZ 50 YILDIR.. neyse ya bosverin durmak yok yola devam... turkiye aliktir laik kalacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 AKP ihaleye fesat karıştırmıyor mu? İhaleye fesatta sadece Unakıtan'ın dosyaları burdan köye yol olur. Şu an YÖKün kendisine tepki gösteren öğrenciler bizzat onların kuklaları olan öğrenciler tarafından dövülmüyor mu? Şu an kaç üniversitede ramazan ayında oruç tutmayanlar dövülmüyor? sağlık sistemi derken "kamuda türban yasağı kaldırılacaktır" kaldırılacak diyen sağlık bakanını da unutmamak gerek örnekler çoğaltılabilir, şu an tepki gösterilmesi gereken buradaki kullanıcılar değil hükümettir. Bir zahmet kafanızı kuma gömmeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanity Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Medeniyet söküp atmaksa baştaki ağı, Sizden daha medeni afrika yamyamları Eğer medeniyet açmaksa bedeni Desenize, hayvanlar sizden daha medeni demişmiş Necip Fazil Kisakürek, iyi demiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Özellikle ilk reklam 10 numara olmuş, sadece türkiyedeki değil kadının ikinci sınıf görüldüğü tüm toplumlardaki kadın sorununu kısacık bir replikle özetlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Faytonis yine banlandı da vanity mi geldi yerine, ben kaçırdım, bu aralar pek forumda değildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Vanity said: Medeniyet söküp atmaksa baştaki ağı, Sizden daha medeni afrika yamyamları Eğer medeniyet açmaksa bedeni Desenize, hayvanlar sizden daha medeni demişmiş Necip Fazil Kisakürek, iyi demiş bence. ha Necip Fazıl ha Mehmet Akif Ersoy ikisi de aynı yolun yolcusudur gözümde. az biraz düşünürseniz cumhuriyet ilkeleriyle en ufak izdüşümü olmayan insanlar olduğunu görebilirsiniz. "Medeniyet denilen tek dişi kalmış canavar" diyen mı dersin, aya ayak basanlara "Bir odun parçasına at diye binen çocuk Başında çelik kulaf, sırtında plastik gocuk Allah'a dil çıkarır gibi küstah bir yarış... Farkında değilsin ki, Ay Dünya'ya bir karış" diye şiir döşen mal mı dersin. @Vanity tamam troll'lüğe gerek yok anladım ben seni koçum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 hatunlar fena diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Vanity said: Medeniyet söküp atmaksa baştaki ağı, Sizden daha medeni afrika yamyamları Eğer medeniyet açmaksa bedeni Desenize, hayvanlar sizden daha medeni demişmiş Necip Fazil Kisakürek, iyi demiş bence.Aranma bence Neyzen Tevfik yazilmaya baslanirsa kosede aglarsin cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 cumhuriyet gazetesini eskiden çok severdim. yazarları filan süfer olduğu için değil, ya da içimi açtığı için değil. sadece popülist olmadığı için. aklın yolunu takip etmeye çalıştığı, en azından öyle gözüktüğü için. kışkırtıcı reklamlarından sonra ayrı bir sevmemeye başladım. daha ucuz, daha popülist bir cumhuriyetçilik bence olamaz. hatalı demiyorum, popülist diyorum, dikkat çekerim. cumhuriyet gazetesinin amacı, çıkış noktası, isteği _bence_ insanları galeyana getirmek değil, bilinçlendirmek olmalıdır. son reklamları ise tam tersini amaçlıyor. ha "ya Allah bismillah" ha "tehlikenin farkında mısınız".. aynı mentalite, sadece görüş farklı. üçüncü reklamdaki melis, liseden arkadaşımdır, çok güzel oynamış, o ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 forgiver said: hatunlar fena diil Kadin gormeye gormeye ne hale gelmisisniz yahu.. Sac telinden tahrik oluyrdunuz en son... kadin suratindan tahrik mi olmaya basladiniz simdide.. ayrica na mahreme bakmak mekruh mu harammidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 İçim titredi ilkinde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 bende ilkini çok sevdim de 3.yü anlamadım noluyo 3.de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanity Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Penthesilea said: Vanity said: Medeniyet söküp atmaksa baştaki ağı, Sizden daha medeni afrika yamyamları Eğer medeniyet açmaksa bedeni Desenize, hayvanlar sizden daha medeni demişmiş Necip Fazil Kisakürek, iyi demiş bence.Aranma bence Neyzen Tevfik yazilmaya baslanirsa kosede aglarsin cunku. aglat lütfen. sen necip fazıl ı,neyzen tevfik i konuşcagına, medeniyetin bedeni yada başı açmakla olup olmayacagına bir karar ver göz gezdir koçum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanity Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Recall06 said: forgiver said: hatunlar fena diil Kadin gormeye gormeye ne hale gelmisisniz yahu.. Sac telinden tahrik oluyrdunuz en son... kadin suratindan tahrik mi olmaya basladiniz simdide.. ayrica na mahreme bakmak mekruh mu harammidir.. forgiver in saç telinden tahrik oldugunu zannetmiyorum niye böyle bir yalan söylüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Vanity said: Penthesilea said: Vanity said: Medeniyet söküp atmaksa baştaki ağı, Sizden daha medeni afrika yamyamları Eğer medeniyet açmaksa bedeni Desenize, hayvanlar sizden daha medeni demişmiş Necip Fazil Kisakürek, iyi demiş bence.Aranma bence Neyzen Tevfik yazilmaya baslanirsa kosede aglarsin cunku. aglat lütfen. sen necip fazıl ı,neyzen tevfik i konuşcagına, medeniyetin bedeni yada başı açmakla olup olmayacagına bir karar ver göz gezdir koçum. Kadınları zorla kapatarak, türbana sivil polis koyarak vs "medeniyet" olmuş bir sürü ülke var. haklısın + suyunda da koy yesinler senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanity Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 türkiye kadınları zorla kapatan bir ülke degildir,annemin başının açık olmasını türkiyeye borçluyum,türkiye başka ülkelere benzemez tek laik ve vatandaşlarının çogu müslüman olan bir ülkedeyiz kıymetini bil bilmiyorsan da sızlanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar