dory Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 arkadaslar selam ben yenden hunterimi kasmaya karar verdim 32 de birakmistim garibani ama 70lemek istiyorum simdi hunterimin adi drodell, serverim korgall, armoryden bakarsiniz. patideki tecrubeli hunterlar koşsun, bi kaç sorum var: 1)itemlarim oyle uber oldugunu sanmiyorum, upgrade icin hangi instancelari kendime mekan edinmeliyim 2)barrensda tameledigim cat'i pet olarak kullaniyorum ama sanki ciddi bi aggro problemi var, pet uzerinde tutamiyor mobu yeni guzel bi pet istiyorum, bear olabilir, cat olabilir, soyle rare bi (named) bişe olursa daha guzel olur diye dusundum 3)levelim 36, quest yapip hem para hem item hem xp yapabilecegim bi zone adi onerir misiniz? 4) talent buildimi kendi kafama gore yaptim, pek de hos olmadi, en guzel lvl kasmaya uygun talen buildini de bana yaparsaniz, cok sevinirim. evet hunter konusunda tam bi newbie oldugumu itiraf ediyorum bu sorularim yanitlanir ise, cok mesut olacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 1- ZF olabilir biraz daha ileride ama zaten lvl 40 olunca mail giymeye baslıyacagın icin item dert etme su an. 40 tan sonra bakarsın onun çaresine. 2- kedi iyidir, her yola gelir, dps te yüksek. dash te ögretirsin güzel olur. 3- bunu bilemiycem tam ama yeni questler var dustwallow marsh ta, bi bakılabilir sanırım. 4- şu talentları kullanabilirisin lvl 36 için. sonraki 3 puanı 4/5 frenzy ye ver. lvl 40 olunca BW alıcaksın. sonra 1 puan daha frenzy e verebilirsin. bundan sonra çok instance a gidicem öyle level atlıyıcam dersen 3/3 Ferocious inspiration ama yok solo kasarım ben dersen 3/3 catlike reflex alırsın. şu an level 44 oldun. sonraki 5 puan serpent's swiftness. 50. level oldugunda TBW. bundan sonra 5/5 lethal shots, 5/5 efficiency, 1 aimed shot, 2/2 go for the throat, 2/2 rapid killing, 5/5 mortal shots. tercihe göre 2/2 spirit bond yerine 2/2 imp mend pet te alınabilir, özellikle solo kasarım falan diyorsan. bi de üstlerde bi yerde stat talent rehberi olucak sticky şeklinde, baya faydalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ben petimizin de ayrı bi trainerı olduğunu level 50'de falan farketmiştim, umarım benim kadar salak değilsindir tuba :/ yani growl'un baya baya rankleri var böyle train ediyosun falan.. growl rank 1'le çekilmiş çileler gözümde canlandı lan gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Saeros said: ben petimizin de ayrı bi trainerı olduğunu level 50'de falan farketmiştim, umarım benim kadar salak değilsindir tuba :/ yani growl'un baya baya rankleri var böyle train ediyosun falan.. growl rank 1'le çekilmiş çileler gözümde canlandı lan gene. abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 kimleri GM yapmışız VAY.. :P eğer arkadaşların lvl 70 ise item/instance falan çok düşünme, bi an önce son levela ulaşmaya odaklan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ben o hunterla lvl kastım nan ! :> gerçi ondan az kalır yanım yoktu gibi ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ehuh tesekkurler arkadaslar. saebaps, hayır ben senin kadar salaque değilim =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 SM Armory bol bol herod. Lvl 36 - Arathi Highland questlerin bitindi anda. Stranglethorn Vale dewamında Tanaris dewamında sıras ile Feralas Western Plagueslands Un'goro Creater Felwood Eastern Plagueslands Wintersprint öncelikle petin Cobra Reflexes'e sahip olmadigini bak eger warsa pet trainerden 0 lat ve Cobra Reflexes'e verme. pet skill bardan claw'ida kapat açma. talent budur. dewamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 herod itemları hunter icin cok kotu. wc den dusen omuzluk bile daha ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Bende 2 lvl70 char var, 3. hunter olsun dedim, madem burası yeri başka başlıkla forumau batırmayayım. Pet olarak pvpde scorpion iyiymiş, ben lvl63üm lvllarken boar kullanıyorum hem stunlıyorda kerata. Main karakteri hunter olanlar daha iyi bilir raptor mu cat mı boar a devam mı pve için? Raidlerde hangi peti önerirsiniz bide... Belki karazhana sokarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Raidlerde dragonhawk kullanıyolar genelde. Ben leveling için cat kullanıyorum. BM talentlarıyla beraber tabi. Dash, Bite, Claw kullanmalı. Aggro problemi yaşıyorsanız. Growl açık kalsın sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 dragonhawk kim kullanıyor ya? kuyruklu yalan. raid için sırasıyla wind serpent > ravager > cat en iyi dps sağlar. claw kapat demiş biri, focus sorunu varsa kapatılabilir haklı. bite + growl acık kalsa yeter, hatta sadece growl. cobra reflex niye alınmıyor ne alaka ? bm için gayette iyi bence +%30 attack speed. @zergling Herod tan bi tane bile hunter drop yok iyi sallamıssın. mail diye str veren itemlerimi giysin adam? onu da geçtim lvl 40 olmadan o itemleri giyemez orası da ayrı hikaye zaten. ayrıca verdiğin talent öneri fena deil ama imp aspect of hawk level atlarken cok gerekli değil bence, hele solo takılırken. ayrıca beastial swiftness cok güzel bi talent lvl atlarken gayet kullanışlı. bide STV önermişsin lvl için de ora full gank mekanı her dakika action yani. bence pvp serverda oynuyorsan uzak dur. git dustwallow marshdaki yen questleri yap değişik content işte :> pvp de scorpid iyi olmasının sebebi 5 kere stacklenen scorpid poison, viper stingin temizlenmesini zorlaştırdığı için. boar level atlarken iyi olabilir, ayrıca lvl 70 boar yok tame edilebilen ama digerleri direk 70te alınabiliyor. bence onla devam edebilirsin, ama ileride pve için cok kötü secim. wind serpent > ravager > cat/raptor en iyi dps bu sıralama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 1) 40 a kadar fazla itemin yok zaten instancelardan biran önce 40 ol sonra item kasarsın SM armory bulursan kaçırma tabi 2)Ben pet olarak owl yada carrion bird kullandım genelde 70 e kadar screech sayesinde fazla agro problemi yaşamadım. http://petopia.brashendeavors.net/ burda tamelenebilen bütün petler özellikleri rare petler renkleri falan her türlü bilgi var bi incele beğendiğin birisi mutlaka çıkar. 3) Dustmallow'a baya bi quest eklenmişti son patchelerden birisiyle (20 den fazla quest olması lazım yanlış hatırlamıyosam) orayı deneyebilirsin. 4)talent olarak aluriel linkledikleri baya güzel duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 SM armory de ne var lütfen biri bana gösterebilirmi ? SM den hunter için neredeyse tek bir item var o da Gauntlets of Divinity, cathedral kısmından düşüyor. herod tan falan hele hiç bir drop yok. Maraudon a gitsen ordan çok güzel itemler var aslında o leveller için. Ayrıca güzel bir yay geliyor bi questi tamamlayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 helm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 13 str veren helm, level 50 ye kadar warrior için en iyi helm ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 critte veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ah tan 13 agi 13 sta veren yeşil kafalık giyerim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 25% civarı crit yakalayana kadar Bat-Ravager-Raptor-Cat yakaladıkdan sonra Wind Serpent Bat 7% +dps pet olmasına rağmen 10% + dpslik petleri outdps etmesi yüzünden fakat streech ses effekti resmen adamın kulaklarını tırmalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Regalya said: Bat 7% +dps pet olmasına rağmen 10% + dpslik petleri outdps etmesi yüzünden Nasıl yani? İlk kez duydum bunu. Sebebi neki bu olayın, special ability olarakta bu yönde bişeyi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Muhteviyatından bende emin değilim önceki topiclerden birinde de yazmıştım data tutmadığım ama neredeyse her petle denedim 6 lvl loyality full trained raptordan ravagere windserpente kadar bat herzaman minimal 5% civari daha iyi dikattimi cezbeden şey şu bat bazen 2li 3 lü attack yapior bug olabilir diğer petlerde çok nadirken batta aşırı sıklıkla oluyor. bi denemenizi öneririm karazhandaki batlardan tameledim gerçi statları normalized olduğu halde belkide 2. bir Hayoc vakası olabilir belki hatırlarsaniz Hayocda wind serpent familyasında olmasına ragmen stat normalizasyondan sora bile eşit lvlli wind serpentlerden 11 max dmg ve 4 stamina fazlası vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 @aluriel imp aspect 4/5 likle aşırı derecede procluor baya yararini gordum ben. ayrica all item for hunter unutma bunu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar