Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Dworgian said: Şimdi bilenlere sormak bilmeyenleri bilgilendirmek istiorum (kendim dahil) Add-On klasörü içinde hangi dosya tipleri olur. *.lua *.gif dışında. Bir de hangi dosya türleri varsa şüphelenmek gerekir. Yazın bilelim Tenk you :) toc, xml, lua, tga, blp, m2, wav, mp3, txt bunlar %100 guvenlidir. fakat exe, com, bat, ocx, sys, src, msi, lnk, pif, sh, reg, shs, vb, vbs varsa addon folderinda pek guvenme. zaten biri addon pack yapsa bile setup koymaz. tutar .zipler sana derki al bunu /interface icine yapistir diye (cogu addon oyledir zaten). ama tutupta setup & installer seklinde veriyorsa guvenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Var tabi, birçok adla olabilir. kısacası, .txt, .lua, .doc, .toc ve resim uzantıları (.jpg, .png) gibi olmayanlardan şüphelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Curse client ile otomatik install olayı bildiğim kadarıyla zip dosyalarını indirip gerekli yerlere açmaktan başka bir iş yapmıyor. Ama emin değilim tabii. Var mı daha detaylı bilgisi olan? Çok yararlı bir şey çünkü. Tek tek elle zip indirip kurmak bayıyor bir yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Olası tehlikedir, senin yerine iş yapıyorsa. Çok basit çünkü yapacağı şey, hızlı hızlı extract ederken, bir tane dosyayı çalıştırması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 iyi ben hep add-on ları rar dan gerekli klasöre kopyalıorum herhangi bi executable da çalıştırmıorum oh be :D bilgi verenlere teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evans Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 2.5 yıldır oynuyorum allahtan bir kere sorun yaşamadım account güvenliğiyle ilgili fakat bu konuyu okurken içime kurt düştü bir şifremi unuttum prosedürünü deneyim dedim fakat gizli soru cevabını ne yazikki hatırlamıyorum bunu değiştirmek yada resetlemek gibi bir şansım varmı ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 keylogger yeseniz bile güvende kalmanın en iyi yolu sanal klavye windowsun sanal klavyesini kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 var.. malzemeleri sayıyorum.. 1 adet cd key 1 adet kimliğinin renkli scani veya fotoğrafı 1 çay kaşığı diğer kullanıcı bilgileri sonra yeni gizli soru cevabın ne olsun diye yazıcaksın onlar inceleyip halledicekler. afiyet olsun.. bu arada oyundan ticket at, gelen arkadaşın birine linkini sor bu bilgileri dolduracağın yerin. veya çalışkan bir arakdaş forumdan bulup koysun sen bulamazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 2 hafta dir bekliorum gizli soru degisimi icin halen cevap yokh .( tukettiler valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 beter ol, betası var adamın hala gizli soru cevabı falan istiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 beni 3 yıldır kimse hacklemedi.. belki de hacklediler ama bnaktılar çok fakiran bir hesap adamlar boşa zaman kayvettiklerini düşünüp elleşmemişlerdir fazlaca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 benim accountta gittginde 200g para vardi geldiginde toplam 5700g :P hacker abimize tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Her yerinden bal damlıo zaten senin! hade gf edek kop gel tamerle k dalarlar 99% dmg i dragonla mare eder 1% çakma insan lol çakmanın çantaya arti gg >.> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 hahah neyse.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 regalyanın mesajından hiç bir şey anlamamişem ecaip heyvanlar benziyirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar