Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Shadow Lab???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Khelben said:
Xhunarion said:
Hayır adam benim hayatımda düşürmediğim BoE rare'lerini düşürmüştü.

itemlar sana kaldı mı bari :)

Kaldı kaldı. 600g AHlerden döndü, sonra onları sattım 1.2 gold falan geldi. Ama heybeye giden 6k gold var, GM ibişinin tam yarısını vermesi var. Para derdim yok, olsa blizz HQ'yu yıkabilirdim gayet.
Mesaj tarihi:
bnm arkadaşı hacklediler bütün gün SL abuse ettiler çocuk krakteri geri aldı bug abuse dan banladılar 3 haftadır yok oyunda çok saçma bi sistem bu türkiyede olcak cinsten işler:D
Mesaj tarihi:
genelde boyle oluyor zaten bu cinli serefsizler bulur bi bug milleti hackler kullanirlar. sonradan populer olur blizz fixleyene kdar ugrasir kendi chariyla millet. bu asagilik kopekler o goldlari boyle alip satiyorlar iste.
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Benim enişteyi hacklemişler adam 2 gündür shadow lab da, kendiside şehir dışında. Çıkardıklarını satıyolarmış ahda.
Varmı yapabileceğimiz bişey?
Hesabı geri alınca banlanacakmı?
Mesaj tarihi:
şu oyunda kimse yanlış anlamasın virüs yiyip çakmıyorsanız, yada virüsü yiyorsanız safsınız birader bu oyunu oynamız bile hata sözüm meclisden dışarı zaten kendi bilgisayarında oyun oynayan bi adam bi terslik olduğu zaman durumu algılayabilir bence
Mesaj tarihi:
bende allahın belası gold seller lardan
oyunumu spamlayan şefersizlerden
zik varmış gibi flash playerden bile girebilip oyunumu çalabilen piiijlerden nefret ediyorum

olay sadece oyundan internetten anlamakla bitmiyor şerefsizler türlü türlü giriyor bi şekilde bilgisayarınıza
Mesaj tarihi:
Ben shadow labde (galiba) bir açık oldugunu, orda yapılan transactionların tradelerin (bkz gold item vs) izlenemediğini duymuştum ne kadar urban legend dir bilemiorum.

Zaten ya item dupe veya hack gibi bişey ya da üstte dediğim. Her hacklenen char sözleşmiş gibi sl e gidio paso çünkü
Mesaj tarihi:
geffen said:
mantıklı olabilir bana whisperlara cevap vermeyen bir arkadaşımın shadow labda olmasından hacklendiğini anlayıp telefonla aramıştık adamı

ohha +1

ben de evde hasta yatıyodum bi baktım wowa arkadas online (ama okuldaydı)
aradım okuldayım vs dedi
sifresi filan da degismiş
sonra geri aldı ama itemları (badge ve parasını alamadı ama)
Mesaj tarihi:
SLde pek çok kez epic pattern düştüğüne tanık oldum. ayrıca normal instancelarda tek chestten 6g düşerken SLde 2 chestten düşüyor. rare olayına ise katılıyorum, katıldığım neredeyse her SL runda bi rare düşüyor, axe olsun robe olsun. shard oluyor orası ayrı. bi de moblarından çok sağlam fel armament düşüyor ki bizim serverda inanılmaz para var o işte. ama sololamak isteyen eleman moblara girişemez orası ayrı.
  • Yeni Oluştur...