Absolut Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Bu SLnin olayını çözen olursa yazsın bizde faydalanalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Khelben said: Xhunarion said: Hayır adam benim hayatımda düşürmediğim BoE rare'lerini düşürmüştü. itemlar sana kaldı mı bari :) Kaldı kaldı. 600g AHlerden döndü, sonra onları sattım 1.2 gold falan geldi. Ama heybeye giden 6k gold var, GM ibişinin tam yarısını vermesi var. Para derdim yok, olsa blizz HQ'yu yıkabilirdim gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 SLde 3 mobu solo kesip chest run varmış o yuzden hepsi SLye gidiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bnm arkadaşı hacklediler bütün gün SL abuse ettiler çocuk krakteri geri aldı bug abuse dan banladılar 3 haftadır yok oyunda çok saçma bi sistem bu türkiyede olcak cinsten işler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 genelde boyle oluyor zaten bu cinli serefsizler bulur bi bug milleti hackler kullanirlar. sonradan populer olur blizz fixleyene kdar ugrasir kendi chariyla millet. bu asagilik kopekler o goldlari boyle alip satiyorlar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 çinlilere ölüüüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 gazlama abi icimdeki fuhrer i cikarttiracaksin sdf irkci yapar bu serefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 mutlaka bir bug/exploit birşey bulmuşlardır. eskiden de maraudon'da 3rd party yazılımla kendilerini teleport ederlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 dire maul teleport enfesti ya bossu hunter sololuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Benim enişteyi hacklemişler adam 2 gündür shadow lab da, kendiside şehir dışında. Çıkardıklarını satıyolarmış ahda. Varmı yapabileceğimiz bişey? Hesabı geri alınca banlanacakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 tabiki banlanmaz. account bir süre kapalı kalır sonra inceleme yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 benim accountu kapamadan verdiler itemleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 şu oyunda kimse yanlış anlamasın virüs yiyip çakmıyorsanız, yada virüsü yiyorsanız safsınız birader bu oyunu oynamız bile hata sözüm meclisden dışarı zaten kendi bilgisayarında oyun oynayan bi adam bi terslik olduğu zaman durumu algılayabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Sen virüsü yiyince çakıyosan seni kuralım pcye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Günde 2 saat oyuna giren bilgisayardan çakmayan allahın belası causallardan nefret ediyorum. Defolun gidin oyunumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bende allahın belası gold seller lardan oyunumu spamlayan şefersizlerden zik varmış gibi flash playerden bile girebilip oyunumu çalabilen piiijlerden nefret ediyorum olay sadece oyundan internetten anlamakla bitmiyor şerefsizler türlü türlü giriyor bi şekilde bilgisayarınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ben shadow labde (galiba) bir açık oldugunu, orda yapılan transactionların tradelerin (bkz gold item vs) izlenemediğini duymuştum ne kadar urban legend dir bilemiorum. Zaten ya item dupe veya hack gibi bişey ya da üstte dediğim. Her hacklenen char sözleşmiş gibi sl e gidio paso çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 mantıklı olabilir bana whisperlara cevap vermeyen bir arkadaşımın shadow labda olmasından hacklendiğini anlayıp telefonla aramıştık adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ShadowLab'deki olası bug yüzünden, transporthack benzeri birşey ile, chestleri rahatça farmladıklarını okudum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bende hacklendim ama char ı SH de bıraktılar uzerinde sırf pvp gear vardı herşey yok tu ama golduma kadar ( 4200g ) hepsini geri aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 geffen said: mantıklı olabilir bana whisperlara cevap vermeyen bir arkadaşımın shadow labda olmasından hacklendiğini anlayıp telefonla aramıştık adamı ohha +1 ben de evde hasta yatıyodum bi baktım wowa arkadas online (ama okuldaydı) aradım okuldayım vs dedi sifresi filan da degismiş sonra geri aldı ama itemları (badge ve parasını alamadı ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 benim bagelerle nether vortex almış 19x :D onları sattım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Buzx said: Sen virüsü yiyince çakıyosan seni kuralım pcye. günün yorumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 aynen katılıyorum, arkadaş o kadar iddialıysa yazsın bi antivirus de bize de bi malbuş ısmarlar artık haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 SLde pek çok kez epic pattern düştüğüne tanık oldum. ayrıca normal instancelarda tek chestten 6g düşerken SLde 2 chestten düşüyor. rare olayına ise katılıyorum, katıldığım neredeyse her SL runda bi rare düşüyor, axe olsun robe olsun. shard oluyor orası ayrı. bi de moblarından çok sağlam fel armament düşüyor ki bizim serverda inanılmaz para var o işte. ama sololamak isteyen eleman moblara girişemez orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar