Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haggard 2008 Ankara/İstanbul Konserleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Asis geçende attığı mail'da 25 Nisan'da Ankara'da bir festivalde çıkacaklarının ve 26 Nisan'da İstanbul'da konser vereceklerinin kesinleştiğini söyledi. Henüz nerede olcağı, nasıl olcağı belli değil sanırım.

25 Nisan'da Ankara'da ne festivali var? Bileniniz var mı? Geçen sene o sıralarda HüRockFest olmuş, acaba o mudur?
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
HüRock var. O da burda: http://forum.paticik.com/read.php?12,3184847

Ses sistemi pek iyi değildi. Programın 1 saat kayması dışında çok da bi sorun yoktu sanki.
Su gibi akıp geçti ilk gün. Yaklaşık 10-15 ytl farkla sahne önü kombine almıştım. Anathema'yı 1 metreden izleyebilmek nasip oldu dolayısıyla. İyim valla eheh.
Mesaj tarihi:
Anathema ya geldim ben sadece, alt gruplarda iyi güzel hoştu
da
Anathemada sesi köklediler mi soundcheck i adam gibi yapamadılar mı bilmiyorum fakat Berbat bir ses vardı, direk kulakları tırmalıyordu. + Bass ın sesini özellikle kapamışlar gibiydi hiç yyoktu. Yarıda çıktım dayanamadım artık. Umarım Haggard ta da aynı şeyi yapmamıştır yeni melek
Mesaj tarihi:
hürock'in 2. gününde ilk 3 grup icin(ki ilk cikan 3'lü hakkinda sitede felan bi bilgi yoktu) ses sistemi kotuydu sonra Knightmare ciktiginda ilk baslarda biraz kotuydu sonra düzeldi ki cok iyi bi performans izledik onlardan(oyle ki bi ara korktum dreamtone ve haggard ya daha sonuk kalirsa? diye :) ) . Dreamtone ve Haggard'da ses sistemi acisindan hicbi sorun farketmedim ki ikisi de mukemmeldi.

Dreamtone'un In-Neverland den parcalar calmasi(ki oganalp hansi'nin soyledigi to lose the sun i soyledi ve her ne kadar hansi apayri olsa da oganalp te iyi soyledi), Haggard'in konserin sonunda İstiklal Marsi'ni calmasi ayri bi güzeldi.
  • Yeni Oluştur...