Llama Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Kally(17) ve Tammy(18 ) isimli iki kız kardeş 'i dont like the vibe in the vip' çıkış singleları. biyografileri hakkında pek fazla ayrıntı bulamadım kendi resmi sitelerinde bile çok fazla şey yazmıyor. ama müzikleri süper başlangıç için fazlasıyla iyi. caba: sen hiç taş gibi hatun gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Aphex Twin'den sonra duyduğum en sinir bozucu müzik desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 yok yok aphex twin daha iyi gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Hatunlar hakkındaki düşüncem; Şarkı da, kafa bi milyonken gayet iyi gidebilir gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 şarkı elektonik müzik türüne göre bakkal diyeceğimiz cinsten..evet ilk dinlediğinizde güzel geliyor ancak çok çok çabuk eskitiyor kendini.yoksa tech-house soundu güzel oturmuş şarkının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 KingOfLoss said: Aphex Twin'den sonra duyduğum en sinir bozucu müzik desem? Abi nasıl ya?? Nerenizle dinliyorsunuz şarkıları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ayrıca evet aphex twine niye laf edilmiş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bakkal benzetmesine katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 vii are dı çiki göörls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 şarkı ev yapımıysa helal olsun diyorum da tırto ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 cidden beğendim şarkıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 aphex twin'e konuyla ilgili olarak laf edilmedi. Bi bu bi de Aphex Twin'i duymaya dayanamıyorum demek. Ben çıkıp diyomuyum "vay efendim suffocation'ı, in vain'i nerenle dinliyosun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 niye ben zamanında onları da dinlemiştim zaten laf edemezsin ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 şarkı iyi abi. kızlar electro house müzik piyasasını iyi tanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 electrovamp diyince, akıla tırt club muziğinde dans eden, şöle ablalar geliyo. ki video'a şimdi bi baktım, bu hanımkızlarımızda abla olunca böle bişi olucaklar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 hmm hoş klip de en çok hoşuma giden canımı çektiren 2dk 36sn andı ahh ahhh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 gençlik şş.. paylaşmana gerek yok bu duygunu sana kalsın bi zahmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 34 saniye dayandım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 sadece kızları izlemeye dalsa idin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 KingOfLoss said: aphex twin'e konuyla ilgili olarak laf edilmedi. Bi bu bi de Aphex Twin'i duymaya dayanamıyorum demek. Ben çıkıp diyomuyum "vay efendim suffocation'ı, in vain'i nerenle dinliyosun" Babsi,sen eleştirmiyorsunki soğutuyorsun...Fark var. Ayrıca hiçbir bünyede böyle rahatsızlık yaratabilecek bir soundı yok Aphex'in,güzel güzel takılır kulağa yolda ambiyansa sokar adamı =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 yanı demekki onu rahatsız ediyomuş, benıde rahatsız ediyo mesela bi sürü şarkısı. cok mümkün bunu neden anlamıyorsunuz ki. hanımkızlara 2 sene daha veriyorum sonra gelsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Ben rahatsız etmesinde değildim.Neyse ifade edemedim,ablalara devam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 eleştirmiyorum da soğutmuyorum da. bende olan reaksiyonu söyledim. ayrıca demek ki bazı kimseleri rahatsız edebilecek bi yapısı varmış ki etmiş. dinleyin siz bana ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar