Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k: Dawn of War: Soulstorm

Gangren

Öne çıkan mesajlar

ne stalingrad'ı yahu, kuşatılan şehri düşürüp kuşatma yemek gibi bir durum yok ki burada. saldırı altında bir mekan var bırakmanın mertliğe yakışmayacağı, bırakılmıyor. işte imperium, işte sisters! çekemeyenler çatlasın hohoooyyyyt!

azmo bap jean d'arc esintileri taşıyan bir faction, beğenmemem acayip olurdu. living saint olayları filan var yani. imperium of man'in her faction'ı hoşuma gidiyor o ayrı gerçi. en delikanlılar her devirde human anasını satayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Armageddon'da Sisters'ın bütün savaşı bir iki saat sürüyor ki efsane bir savunma falan yok yani.

RTS olsa efsane savunma bile daha uzun sürer gerçek zamanlı :>

Ha tahliye edilmeye çalışılıyor zaten, orklar kaçmaya çalışanları da kesiyor :>

Savaşan, ayağı yere basan, sert hatunları hele hele zırhlar içindeyse bende severim (sorun FRP grubuma :>) ama o durumun savunulacak birşeyi yok
Sosyal ağlarda paylaş

bayadır sınavlar vs vardı daha yeni başladım oyuna
necronlar inanılmaz ezik kalmış diğer ırklara göre.
yeni birimin tırtoluğu bir yana power toplamak inanılmaz zor olmuş dc e göre.
onun dışında yapay zeka akıllanmış baya.
tau ya ilk kez uçan birim yolladığını gördüm bilgisayarın takdir ettim.
dark eldarda baya güçsüz olmuş.meatshield adamları yok t1 seviyesinde
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Bu oyunu daha almadım oynamadımda ama dow ve DC yi baya kasmısımdır.Ama esas olay bu oyunları oynayıp gelıp burda anlatmak degıl..30 dan fazla masaustu kitabı var W40k nın her bir ırk icin kitap olmasının dısında tauların krautzlarla nası birlestigi..external organların nası yerlestirildigi hatta ilk primarchlara neler olduguna kadar bu kitaplar bilgi veriyor..cizimlerde cabası..
Dow2 de bu hikayelere deginilcegi soylenmekte..yani cıkıpta fason hikayelerle karsımıza gelmiycekler yeni oyunda..herneyse konunun bunlarla alakası yok..
gray knightların armorları cıkmıyor bastan soylıyım..ayrıca sisters ın kimseden tokat yedigide yok..hafifce wipe yiyorlar o kadar ki bu w40 k da herkesin basına gelebilen bisey..ımperial fistin emperorun intikamını alıcaz die tuzaklarla dolu bi chaos gezegenine inisi ve nerdeyse tamamen yok olmaları hafif bi tokat sayılabılır eet :) .. yoksa orcların yedigi tokatların haddi hesabı yok ..
Sosyal ağlarda paylaş

nası güçsüz ya..

önden 2 grup flayed one yolluyorum.. arkadan immortal + warrior

en arkadan da destroyerlar saydırıyor.. adam yattıkça yeniliyorum.. ÖLMÜYORLAR.. karşı takım allah ne verdiyse saldırsa da yenemiyo beni..

tabi bu single player. Ama genel olarak hakkaten çok güçlü bu necron unit'lerin armor + health.

Ayrıcana ölen bütün grupları resurrect yapıorum.. adamlar binbir zorlukla kestiği squadımı tekrar full canla yanlarında görünce

SQUAD BROKEN!! diye bağırıp kaçıyolar :D
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonutopia said:
ayrıca sisters ın kimseden tokat yedigide yok..hafifce wipe yiyorlar o kadar

http://img157.imageshack.us/img157/4927/1214386700781og5.gif

Tarihlerinin en büyük yenilgisi. Bütün gezegenden bir iki company geri dönüyor. Kimseyi kandırmayın, ellerine alıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

necronlar dawn of war'ın oyun mekaniklerinin üstesinden kalkabilmek için coooook yavaş, destroyerlar her zaman outgunned her zaman outnumbered, geri kalanlar cooook yavas, kaynak toplama mantığı bölge ele gecirmek desteklemek elde tutmak olan bir oyun için uygun bir ordu değiller.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada sisters of battle stronghold'una saldırıyorum necronlarla..

orda 4 tane shrine var, onların inmesi lazımki onların süper ünitesi vulnerable olsun.

Abi bug var.. shrine invulnerable.. damage almıyor.

bütün ordum + uçan süper monolith + heavy destroyerlarla giriştim.. damage almadı yıkılmadı. Aralıksız 15dk boyunca saldırdım.. shrine'ın canı eksiye falan iniyor ama yıkılmıyor hiç bir zaman.. Missiona sildim tekrar başladım yine aynı bug.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
Dragonutopia said:
ayrıca sisters ın kimseden tokat yedigide yok..hafifce wipe yiyorlar o kadar

http://img157.imageshack.us/img157/4927/1214386700781og5.gif

Tarihlerinin en büyük yenilgisi. Bütün gezegenden bir iki company geri dönüyor. Kimseyi kandırmayın, ellerine alıyorlar.

Hay allahım warhammer konusundan kimlerle ugrasıyoruz..
Oncelikle 2 degil 3 company dönüyor Hive Tempestoradan..3.evren sonu savaslarının en dehset savaslarından biri evet o yuzden hafifce WIPE(silinmek) yemis diyorum..nuans farkı..simdi neden ellerine almadıklarını acıklayalım..

Katherin ablamız ki kendisi 4 buyuk Adepta Sororitas orderından(ki totalde 18 tane vardır) birini yönetir..hatta Martyed Lady deniyor demekki en guclusunu yönetiyormus..Yönetim merkezlerine saldırılınca Sanctorumun kapılarına kadar geriliyorlar ki burasının hikayeside cok ilginctir ama konumuz o degil..Orclar bunları kesiyor burda (bravado..)Sonrasinda Katherinin elinde 3 birlik donebiliyor Ophelia ya..Ama dusunun ki bu sırada Valorous heart orderında 20 birlik var en az..totalde ki order sayısını dusununce belki tarihlerinde (simdilik) en saglam gene code kaybını yasamıs olabilirler ama yenildikleri soylenemez..sonrasında zaten orderlar birlesip geri alıyor gezegeni o ayrı..
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonutopia said:

Hay allahım warhammer konusundan kimlerle ugrasıyoruz..

Ne diyorsun yavruceylan pek anlamadım. Tanımadığın biri için bu lafları kullanıyorsan egon konusunda biraz problemin var demektir.

3 company dönmüyor. "less than 3" company dönüyor. Nereye çekersen çek lafı ama 3 company değil. Sallama.

Toplamda 28000 den az üyesi olan bir fraction için o kadar devasa bir kaybın anlamını sen düşün, ondan sonra gel burda fanboyluk yap. Wipe yiyip tokat yememek ne demekse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...