Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 e izliyin derim, güzel amclar var aralarında fakrlı opsiyonlar. streaming linki 6 gün sürücek su anda 3. gün upload edilmiş, churchüde basarılarından dolayı kutluyorum hadı hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 triumvirate nin maçı güzeldi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Eve oynamayan biri olarak hiç keyif alamadım yani sagda 5 resim solda 5 resim ve görülebilen bi aksiyon olmadan ilk 2 barı kırmızı olan ölüyor o kadar. Eminim geminin içi heyecanlıdır ama dışardan izlemesi bence zevkli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Absolut said: Eve oynamayan biri olarak hiç keyif alamadım yani sagda 5 resim solda 5 resim ve görülebilen bi aksiyon olmadan ilk 2 barı kırmızı olan ölüyor o kadar. Eminim geminin içi heyecanlıdır ama dışardan izlemesi bence zevkli değil. oynamadııın için öle ne nedir bilmiosun tabe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 eve online bilmiyenler için hiç bir heycan icermiyo orası kesin, hiç umudu yok zaten pvp videolarının bu konuda. ama bazı macların sonucları gercekten ilgincti bazıları özellikle ağır defansif takımlar karsılasınca sıkıcı maclar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 evoke birinci oldu o/ son dovus guzeldi ben pandemic legions un kazanmasini isterdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Baya eğlendik Church olarak turnuvada.Son iki maçta şanssızlık oldu ağır lojistikli setuplarla geldiler.Bir de tabi hangi gemiyle geldiklerini daha önceden tahmin edemeyeceğimiz için,jammer seçimi de random oldu ECM gemilerinde o yüzden herkesi jamleyip de tek tek lojistikleri indirebilmek zor oldu. Umarım bir dahaki turnuvada lojistik gemilerine biraz kısıtlama getirilir de daha çabuk ve daha patlamalarla dolu maçlar yaşanır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 sanırım 3. macta ktoz uzak kaldı logisticlere oda cok zman kaybettirdi, mealstrom arti fitlimiydi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 final maclarında hunreloaded adını hak etti, 10 rupture'la kordineli target changeler, alpha strike'lar. Etkilendim cidden. hmm 2. macta yaptıkları hata üzdü benı ama yakısmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar