Dworgian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bundan da aldım ama ingilizce q ve ufak enter a alışamadım duruo öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Valla microsoftun kocaman 10 15 milyonluk mütiş bi faresi var, şimdiye kadar aldıklarımın içinde en iyisi. Mütiş ya benim için üretilmiş sanki Bide şu Logitechin ferrarili laptop faresi varki çok sevdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkansnr Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 resim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 microsoft habunun şekli çok hoşuma gidiyor, ondan almak istiyordum bir ara. nasıl, güzel bir mouse mu? Dworgian said: bundan da aldım ama ingilizce q ve ufak enter a alışamadım duruo öyle oyun klavyelerini nedense avrupa-türkçe layout üretmiyorlar, onun yerine us olarak getiriyorlar. sırf bu yüzden logitech'in oyun klavyelerinden almıyorum, gittim ucuz modellerinden aldım. türkçe q yapsalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bone said: microsoft habunun şekli çok hoşuma gidiyor, ondan almak istiyordum bir ara. nasıl, güzel bir mouse mu? ben 2 senedir gayet süper kullanıyorum abi ergonomisi de süper bence. Bone said: oyun klavyelerini nedense avrupa-türkçe layout üretmiyorlar, onun yerine us olarak getiriyorlar. sırf bu yüzden logitech'in oyun klavyelerinden almıyorum, gittim ucuz modellerinden aldım. türkçe q yapsalar keşke. abi ah keşke be =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar