kitana Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Cuce said: IsAbeLLa said: sana gelince mr. recall bu kızı görsen o fare gibi devrilir kalırsın evlat mucuks.. ss armour or didn't happen. word Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 isabelle said: sana gelince mr. recall bu kızı görsen o fare gibi devrilir kalırsın evlat mucuks.. o kadar cirkin yahu.. yazik uzduk desene kizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luxie Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 puhahahahahahaha derin kederlerdeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 sen onlara bakma Öm den msni at ahfuaehfuaehf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ss pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 luxie said: puhahahahahahaha derin kederlerdeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 abaza rp si yaptığınızı sandım ilk 2 sayfada da yok be hacım siz direk abazasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Laraken said: abaza rp si yaptığınızı sandım ilk 2 sayfada da yok be hacım siz direk abazasınız. evet oyleyiz kac saklan KURTAR KENDINI kacccccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 isabella'nın arkadaşıymış pfffffff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Recall06 o resmi garbaça koy birşey demem de bir bağyan arkadaşımızın hoşgeldin topağına çomak sokmasan iyi ederdin derin bir üzüntü içindeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 evet midem bulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 PhysX said: Recall06 o resmi garbaça koy birşey demem de bir bağyan arkadaşımızın hoşgeldin topağına çomak sokmasan iyi ederdin derin bir üzüntü içindeyim.. dimi, hayır kadın olmasa neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Recall06 said: Laraken said: abaza rp si yaptığınızı sandım ilk 2 sayfada da yok be hacım siz direk abazasınız. evet oyleyiz kac saklan KURTAR KENDINI kacccccc afacan seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luxie Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 böle abidik gubidik resimler fln dikkat çekme yöntemi olsa gerek... sen hayata 1-0 yenik başlamışsın evlat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 evlat dedi acaba yaşı cokmu büyük, pfff...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 @ ferrero insanlar kaşınma ve tartışma isteklerini forum gibi umumi degil özel alanlarda belirtmelidirler bu arada *evlat* bi samimiyet örneği:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 IsAbeLLa said: bu arada *evlat* bi samimiyet örneği:) Külliyen yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Oha herhalde emekli bir ogretmen olsa gerek off birde edebyatciysa hic cekilmez.. WTF dud3 "evlat" Ayrica ben hayata 1-0 degil 10-0 yenik basladim ama daha ikinci yari var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 recall yılın ayarcı paticiği seçildin tbrik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luxie Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Recall06 said: Oha herhalde emekli bir ogretmen olsa gerek off birde edebyatciysa hic cekilmez.. WTF dud3 "evlat" Ayrica ben hayata 1-0 degil 10-0 yenik basladim ama daha ikinci yari var.. hey dude, senin bu kafayla yapcak bişiyin yok game over Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 eski sevgilin mi bu senin ne oluyo burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luxie Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 omg şakası bile kötü asdfsfsdfsd hiç bi alakamız olmamakla birlikte kendisiyle ilk kez burada muhattap olma durumumdayım evet kendiside sınırları zorlamakta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 o kısım beni ilgilendirmiyo ben msn istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Ya ben bunu hakaret sayarim.. Ben ve Luxie soyle aciklanabilir.. Ben elma olursam, o benim icimde gezen kurt olabilir ancak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar