Asteroth Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Haksızsın ve sana laflar hazırladım allahsız herif. Bu adam görebileceğiniz en satıcı adammış da haberimiz yokmuş. "TAMAM ABİ HALLEDİCEM İŞİNİ Bİ DAKKA YA" diye posta koyup, sonra "Abi uyuyakalmışım ya klavyenin üzerinde" diyebilecek bi adammış. Alttan alıp ses çıkarmayınca üste çıkan, kızınca tırsıp 3 gün nete gelmeyen bir ibişmiş bu adam. Gözüm görmesin seni bi daha, sıkarım iki kaşının ortasına.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 uyuyakaldım olm ya:/ çıkamıyorum oyundan, yazdığım metni bile kapatmışım dün akşam; bir metin yazsana. sçs
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Asteroth said: Haksızsın ve sana laflar hazırladım allahsız herif. Bu adam görebileceğiniz en satıcı adammış da haberimiz yokmuş. "TAMAM ABİ HALLEDİCEM İŞİNİ Bİ DAKKA YA" diye posta koyup, sonra "Abi uyuyakalmışım ya klavyenin üzerinde" diyebilecek bi adammış. Alttan alıp ses çıkarmayınca üste çıkan, kızınca tırsıp 3 gün nete gelmeyen bir ibişmiş bu adam. Gözüm görmesin seni bi daha, sıkarım iki kaşının ortasına. +1 Zaugnakodumun OrÇun'undan bul Orçunsuz.
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Metin'i karıştırma olaya. Altı üstü iki diplomatik mesajlaşma istedim lan senden, çok gördün. Zaten şikayet mail'i de atamıyorum, kafayı yedim bugün burda sinirimden. BSG.
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ZaugnaKhaldun said: uyuyakaldım olm ya:/ Ahahah düzgün bahane bulmaya bile üşenmiş adam.
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Arda ibnesi, mesajlarımı istediğin kadar sildir, gerekirse imzama yazıcam, yine ifşa edicem seni.
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 AHAHAHAHA SKANDAL ahahshdajdasj mesajı da sildirmiş ahhahahahahahah
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 mesaj sildirmedim olm ben, ne diyonuz
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Bilen biliyo zaten abi, bilmeyenlerin de başı yanmasın istiyorum ben. Özellikle Xunn, benim kulağıma kadar geldi son LAN Party'de Zaugna'nın sana karşı tavrı. Ciddi bir şekilde kendini güvenceye al derim ben, bu adamın sağı solu belli olmuyo. Hani el şakasıdır, biz de yapardık diyosun, arkadaş diyosun, Arda öyle bişey yapmaz diyosun, sonra iyi niyetini suistimal ediyo, sarhoş ayağına yatıp saçma sapan hareketler. Neyse, şimdilik yeter bu kadar, anlayan anlamıştır zaten.
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Bende amacı ne diyodum bu adamın sağol Emre. :/
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 adamınbiri said: hintce diyelim mi ona? olar
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 lost 6. bölüm linki kimde varsa hemen yollasın
Khelben Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 uhheau geç kalmışız :( ben daha izliyemedim ya önce oth indiriyorum :(
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 asteroth dışındaki herkes işsiz. hatta o da işsiz. werewolf, akrabaların selam söylüyor:):):):):):):):):):)))
Öne çıkan mesajlar