ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 İsrail yarın sabah Gazze'ye girecekmiş... said: FİLİSTİNLİLER CİHAD YEMİNİ EDİYOR İSRAİL'DE KANLI BASKIN.. 06.03.2008 23:06 Sabah saatlerinde iki İsrail askerinin öldürülmesinin ardından Kudüs'te bir din okuluna yapılan saldırıda da 8 İsrailli'nin hayatını kaybetmesi sonrası Gazze'de kutlama yapılıyor. Binlerce Gazzeli havaya ateş açarak, cihad yeminleri ediyor. Sokaklara çıkan Binlerce Gazzeli, saldırının ardından sokaklarda arabayla dolaşarak sloganlar atıyor. Silah sesleri susmazken, İsrail ordusunun saldırıya karşılık olarak operasyon yapması bekleniyor. Tekbirler getiren Filistinliler, trafiğini sıkışmasına neden olurken, Filistinliler, toplamda 10 İsraillinin öldüğü saldırılar sonrası sokaklarda kutlama yapıyor. Gazzeli gençlerden Muhammed, bugünkü saldırıları kutladıklarını söylerken, diğer Filistinli Kasım ise, Filistinlilerin saldırıların İsrail'e karşılık olduğunu söyleyerek, " 1948'ten beri İsrail'e karşı savaşıyoruz. Filistin için canımızı feda etmeye hazırız." ifadesini kullandı. Filistin ve Hamas bayraklarıyla sokağa çıkan Gazzeliler, cihadlarının süreceğini sözünü verdi. İHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 2 askeri kaçırılınca bile cihad filan dinlemeyip dalmışlardı oymuşlardı bi güzel, 10 asker ölünce heralde nuke filan atarlar Gerçi paraya kıyamıyabilirler ama yine de yapıcakları şeyler pek hoş olmuycaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Bunlardaki aşırı duygusal hassasiyet korkutuyor beni , israilde korkmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 çok fazla büyük bi savaş olucağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Güç kullanımı oldukça orantısız olduğundan zaten bi olay çıkması pek mümkün değil. Filistin de ne var ki, adamların yiyecek yemeği yok silahı falan geçtim. 1. dünya savaşından kalma belki de daha eski yöntemlerle bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Tanka karşı, B 52 ye karşı, Apache ye karşı bu kadar kısıtlı olanaklarla bir şeyler yapmak çok zor. En azından Iraklılar gibi hoşgeldin partisi düzenlemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 aslında buaralar dünyanın birçok erinde savaş davulları çalıyor venezuela azerbaycan israil kosova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 lol baslik komik olmus deveye sormuslar boynun neden egri nerem dogruki demis o hesap ortadogu ne zaman sakindiki simdi karissin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Hah tam onu yazıcaktım ben de. NEE? ORTADOĞU MU KARIŞACAKMIŞ? MÜMKÜN DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 israil gazzedende filistindende çıkmadıki hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Daha da karışacak?! oldu mu? :D Evet biraz saçma olmuş başlık. Zaten hiç beceremedim şu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 eee şimdi ne olucak peki yine insanlar mı ölücek diger dünya ülkeleride seyredecek demi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Orta doğu da arap ülkeleri birbirlerine karşı hainlik yapmayı sürdürdükçe tek tek piyon gibi devrilicekler. Sadece koltuk savdası ile ülkelerini yönetiyorlar. Geçmişte de Kutsal toprakları savunan Türk leri ingilizlerle işbirliği yapıp arkadan vurmuşlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 mawiman said: eee şimdi ne olucak peki yine insanlar mı ölücek diger dünya ülkeleride seyredecek demi ? diğer dünya ülkelerine ne ki zaten ben anlamıyorum bunu... 2 adam sokakta kavga etti mi herkes ayırmaya mı çalışır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar