Sly-One Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 benim entryler duruyor, ama giriş yapamıyorum 5 aydır falan. şifreyi giriyorum kabul etmiyor, yeni şifre istiyorum mailime geliyor yine kabul etmiyor. şikayet maillerine de cevap gelmiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 joscelin verreuil nick'li yazarin moderasyon tarihcesi an mod aksiyon ayrintilar 11.12.2007 11:03:00 kimi raikkonen ta$i eksi sozluk yazarlari ozur dilesinler bagislayayim -> 4 tarz i eksi suret form 7 tarz i emir idea #11954537 bu kadar mevcut modlog un 3 marta kadar da hakkında bi entry girilmiş değil modloga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 5. nesil accountumda göte girebilirden uçtum. 6. nesil accountta gereksiz yere uçuruldum 9. nesil accountumda yazılmış entry girdiğim için çaylak edildim. çaylaklık geçerse ben iletişime geçmeye çalışırım. 1 hafta müddet verdim yetkililere yoksa patlatırım sözlüğü dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 kimi raikkonen bana mesaj atmış da hiçbir şeye yaramıyor tabi -kimi raikkonen- selam, (bkz: sozluk yazarlarının ucurulma sebepleri) burada geçen sebeplerden biri yüzünden uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Çok cool'lar amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 forgiver said: ben butonuna banlanan nicki yazınca entry silinme nedenleri çıkıyor o zaman zamanında benim 4 tane mi sabıkalı entry'm varmış? dediğini yapınca bu çıkıyor: entry silinme istatistikleri $oyle ki 1 daha once yazilmi$ zaten bu 1 gotumuze girebilir 1 refere edilen entry silinmi$ 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 aynı konu içinde bende bi mesaj attım ve 3 dk sonra uçuruldum. tamam benimki hakatten g.te girebilir bi entry idi. ama direk accountu sildi adamlar. böyle uyarı falan yok eheh.. seninkide o konda olduuna göre, büyük ihtimal ip'den falan deil, direk mesajtan uçurmuşlardır. dipnot: artik selçuktan daha da çok nefret ediyorum.. (anladınız siz onu.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ben de 3. nesil yazardım, ki saçma sapan uçuruldum binlerce mesajım gitmişti arkadaşım da ssg'nin eski iş arkadaşı/kankası olduğu halde tenezzül etmedim bir mesaj atmaya bile.. uyuz oluyorum acayip derecede elemanlara zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Uzun süredir kayıtlı okurdum, o yüzden sözlükle ilgili haberleri, mekanizmasının işleyişini falan yakından takip ediyordum. Bu konudaki (Moderasyonda Keyfilik Faktörü) eleştirileri genelde "Çekememezlik yapıyorlar" diye nitelendiriyordum bugüne kadar. Demek ki birebir görmek gerekiyormuş. Adamlar sebep vermeden, çaylak yapmadan üyeliği silip, mesajları da uçurmuşlar, üstüne "Peki ama neden?" diye sorunca da resmen siktir çekiyolar. Eh, öyleyse kafam girsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ya arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlamadım,ilgi yoğun olduğu için adamlar herhangi bir forumda yaşanmayacak derecede keyfi,umursamaz hareket ediyorlar bu kadar basit.yani gerçekten anlamıyorum ekşi sözlükte yazar olsanız ne olmasanız ne önemi var...ciddi ciddi entry yazıp neden üye olmadım diye üzülenler mi dersin,neden uçuruldum diyen mi? birsürü sözlük-forum var orada yazın,sorun olduğunda forum adminleriyle rahtça konuşun,ne farkedecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Sözlük-Forum konsepti çok farklı bir kere, onları karıştırmayalım. İkincisi, klon sözlüklerde de yazdığım oldu ama hiçbiri ekşi sözlük kadar kaliteli değil. YAni farklı sözlüklerde özel mesajla uyarıyorum örneğin birisini "Bak bunu yanlış yazmışsın, doğrusu bu olacak" diye, "Ya sktr et takılıyoruz zaten :D:D:D" şeklinde cevap geliyor mesela. Ekşi sözlük iyi kötü bir kalite tutturmuş olduğundan, adam akıllı üyesi de oldukça fazla. Ayrıyeten tekrarlamaya da gerek yok sanırım, Türkiye'nin en büyük internet topluluğu ve uzun süredir de bir şekilde içinde olduğumdan, katkım olsun da istiyorum içeriğe. Ha bu kadar kasmayıp, "Canım öyle istiyor" da diyebilirim, o da ayrı bir tartışma konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 caylak 95861 onay bekleyen caylak 25085 yazar 13844 sayılara bakınca sizi neden böyle kolayca harcadıklarını anlayabilirsiniz.8-) adamlar nasıl olsa bol bol kullanıcı var diye çekinmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 yazarlarına saygı göstermeyen,nasılsa çok isteyen var diye kafasına göre yazıları-yazarları silen (adamların yüzlerce entrysi de anında yokoluyor bu arada) bir siteye-sözlüğe yazmak çok önemliyse yeni bir isimle tekrar kayıt ol o zaman asteroth,ne diyeyim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Arjantin, zaten ben de bu olayla farkına vardım o durumun, anlaşamadığımız nokta orası herhalde. Yani bugüne kadar hep duyardım sağdan soldan "Abi hesabı uçurmuşlar, olacak iş değil" diye, illa ki bir sebebi vardır diye düşünürdüm. Bu olayla farkettim ki, hakkaten doğruluk payı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 onların ayıbı dostum, bizim ülkede böyle olur zaten ilgi gören anında sapıtıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Ahaha attılar mı seni emre? Haktır, ibiş herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ben sinir oldum önce, "bu ne vurdumduymazlık arkaşım! böyle iş mi olur?" gibi isyanlarda bulundum fakat sonra çokta takılası bi topluluk olmadığını farkettim.. ara sıra okuyup gülmeli sonra da geçmeli. yazmayınca çok büyük şeyler kaybetmeyeceğim nitekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 o değilde roket adam,tutsakemanet ve ben aynı yurttayız,ip'ler aynı, Feyk diye uçurmasın beni pati yönetimi :( üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Maalesef durum böyle Benim de üyeliğim var ama şifremi hatırlamıyorum maalesef şifremi unuttum kısmına girince de sistem şifremi göndermiyor. Adamlara yüzlerce mail attım herhalde bir tanesine bile cevap alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bende giriş yapamıyorum.uçuruldum heralde.sebep yok.ağızlara bi parmak bal çaldılar sonra geri aldılar sanırım.yolları açık olsun ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 salalyın ekşisozlugu ya, benimde 6. nesil gitmişti sahin k agam yüzünden sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 niye gitti ya şahin k yüzünden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ben de beşiktaşa küfürlü mesaj yazdım diye silmişlerdi azhuaz korktular heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar