Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Show Tv de yeni yarışma. Reha Muhtar sunucu. Sadece reklamını gördüm ve bayıldım. Anladığım kadarıyla, yarışmacılar yalan makinesi tarzında bi alete bağlanıyor ve inanılmaz sorular soruluyor. Kişisel sırlar vs. Ve yine sanırım doğru cevaplar ödüle götürüyor insanları. sorulardan örekler: - bi adama: evlilik dışı çocuunuz varmı (sanırım buna hayır dedi ama yalan söledi ve karısı fıttırdı asdsa) - karınıza gerçekten aşıkmısınız (bu soru sorulunca adam hasss diye kafasını salladı asdas) yani böle büssürü sır tadında şeyleri soruyolar eheh. karınızı sevgilinizi katılması için zorlayın =p - hiç erkk arkadaşınızı aldattınızmı - hayır - makine: zooort yalan * ses efekti * - * pompalı tüfek efekti * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 aklıma shrek 2 yada 3 deki sahne geldi pinokyo ya bi yalan söyle diyolar bulamıyo sonra kadın iç çamaşarı giyiyorum gibi çılgınca bişi söle diyolar söylüyo burnu uzamıyo aehfuaehufhae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 privacy öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 İyi de o yalan makinesi tarzı şeyler pek güvenilir değil diye biliyodum ben. Yani doğru söyleseler bile stres yapıp tepki verebiliyolar diye duymuştum. Aynı şekilde serinkanlılığını koruyabilen birisi tepki vermeden yalan söyleyebilirmiş falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 danışıklı dövüş tabiki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 2 haftaya cinayetleri başlar o yarışmanın o zaman! Hadi hayırlısı olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar