bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Çok açılıyor böyle konu biliorum ama bulamadım =) Laptop var 512ram var 2.Kart mart yalan eski biraz 2sene öncesinin. Bana strateji rpg falan yada bende çalışabilirse Fps falan tarzı bi oyun tavsiye edin pls İyi sarsın ama zor olsun uzun olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 prince of persia sands of time. uzun. rahat çalıştırır (: c&c generals Red Baron Arcade (yeni ama çalıştırır sanırım) Soldat (forever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Ben de burdan tavsiye isteyeyim bari. Şöyle yeni bir bilgisayar ısmarladım: Intel Core 2 Duo Q6600 ASUS P5K (P35) 2x 2GB Corsair TWIN2X Dominator PC6400 (800MHz) CL4 EVGA 8800GT 512MB PCI-Express Eski bilgisayarım 5 yıllık olduğu için uzun süredir adam gibi bir oyun oynamadım. Ekran kartıyla birlikte Enemy Territory Quake Wars gelcek. Yarın da gidip onun yanına bir oyun daha almayı düşünüyorum. FPS alcam sanırım ama kararsız kaldım. Crysis mi alsam? CoD 4 mü alsam? Bioshock mu alsam? Ne alsam ne alsam.. Türkçe Crysis'i merak ettiğim için Crysis alcam galiba ama yine de başka tavsiyeler varsa düşüneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 bence crysis al. diğerlerini netten çek. cod 4 ü türk serverlarında ilaçla oynayabiliyorsun. ayrıca Kane_and_Lynch_Dead_Men Lost.Planet.Extreme.Condition Unreal Tournament 3 Assassins.Creed ve şuan hdd de olmayan sürüyle oyun önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 enemy territory kötü. online oynarım diyorsan call of duty'yi daha fazla oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Call of Duty 4 mutlaka bulunsun. Uzun süre oynarsın. Cod2'yi sevdiysen buna bayılacaksın. Hem single playerda hem de multiplayerda aşmış bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Hangisinin single player oyun süresi daha uzun? Crysis mi Cod4 mü? Ona göre birini şimdi alcam, diğerini nisanda alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 crysis daha uzun ama cod4 daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 İyi iyi Crysis alayım o zaman. Zaten Almanya'da yaşayıp İngilizce oyun almaya çalışmak çok zor. Sendit'ten getirtmek zorunda kalıyorum. Crysis'in Almanya'daki kutuları Türkçe versiyonunu da içerdiği için her dükkandan alabilirim. Cod4'ü de nisanda sendit'ten ısmarlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 splintercell chaos theory benim sistemde çalışırmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar