Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Closed Beta Phase tekrar açılıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlıktan da anlaşılacağı üzere, Dark Elf vs. High Elf Focus ile Beta phase tekrar başlıyor.

Kim hangi sınıf olacak? İsmen detaylarımızı yazarsak birbirimize ulaşırız diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Seçilebilecek sınıflar:

Order
High Elf: Swordmaster, Archmage, Shadow Warrior
Empire: Witch Hunter

Destruction
Dark Elf: Disciple of Khaine, Witch Elf, Sorceress
Chaos: Chosen
Mesaj tarihi:
Dün p2p açmamışlardı, şimdi açıldıysa tekrar indiricem. Sorceress deniycem büyük ihtimal, sonra hepsine atlarım. De NDA olmasın. Benim çok kafamı karıştırıyo NDA, neyse salla haha.
Mesaj tarihi:
NDA?

Serverların açık ya da kapalı olması NDA kapsamında mı?

Sonuçta oyun yapısı ya da herhangi bir teknik/içerik hakkında detay vermiyorum.

Yazdığım NDA kapsamında ise, moderatör arkadaş silebilir mi mesajımı lütfen?
Mesaj tarihi:
bu kadar kasılmasına gerek yok, kimse ufak çaplı leaklerle ilgilenmiyor, sen gidip beta leak etmek için site açar, üstüne binlerce kişiye ulaşırsan, leaklerinle(sadece türk değil global bi kitle) o zaman sorun olur.
Mesaj tarihi:
lvl 9 olmak uzereyim shadow warrior oynuyorum.

baya imba bazi konularda. kesin nerflerler ilerde.. hem meleesi iyi hem rangei.

nasi iş anlamadim.
Mesaj tarihi:
valla ben eminim bu tarz bişi duyduğuma ama level sistemine dönmüş olabilirler sonradan, hani swg nin pre cu dnmi gibi profession rifleman swordsman tarzı bişi olucak sanıyordum ben. daha güzel olurdu bence öyle olsa herkes değişik bişiler kasardı, e az oynayan da tek yönlü de olsa güçlü karakter yaratacak diyorlardı hani, çok oynayan da birçok skill i olan daha güçlü karakter yaratacak ama casual playerlar çok geri kalmıycak deniyordu... noldu yalan mı oldu butun bunlar?
Mesaj tarihi:
Valla en başından beri 4 Tier olarak anlattılar oyunu, hepsi 10'ar leveldan oluşuyor falan filan. Belki sen te ilk duyurulduğu zamanlardan aklında kalanları söylüyorsundur bilemedim.
  • Yeni Oluştur...