DA2019 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Başlıktan da anlaşılacağı üzere, Dark Elf vs. High Elf Focus ile Beta phase tekrar başlıyor. Kim hangi sınıf olacak? İsmen detaylarımızı yazarsak birbirimize ulaşırız diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Seçilebilecek sınıflar: Order High Elf: Swordmaster, Archmage, Shadow Warrior Empire: Witch Hunter Destruction Dark Elf: Disciple of Khaine, Witch Elf, Sorceress Chaos: Chosen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Dün p2p açmamışlardı, şimdi açıldıysa tekrar indiricem. Sorceress deniycem büyük ihtimal, sonra hepsine atlarım. De NDA olmasın. Benim çok kafamı karıştırıyo NDA, neyse salla haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 NDA evet ^_^ .//xae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 abi abartmayın napıyosunuz ya, beta forumundan mod un yazdığı yazıyı buraya yapıştırmak nerden çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 NDA? Serverların açık ya da kapalı olması NDA kapsamında mı? Sonuçta oyun yapısı ya da herhangi bir teknik/içerik hakkında detay vermiyorum. Yazdığım NDA kapsamında ise, moderatör arkadaş silebilir mi mesajımı lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 mod dün akşam yediği yemeği yazmış bile olsaydı yasaktı lakin beta forumlarından c/p :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 NDA bunlar hep malesef. Warhammer Online beta oyuncusuyum dışında dediğimiz herşey NDA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Hala torrent file açmamışlar, diğer client da formatta gitti of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bu kadar kasılmasına gerek yok, kimse ufak çaplı leaklerle ilgilenmiyor, sen gidip beta leak etmek için site açar, üstüne binlerce kişiye ulaşırsan, leaklerinle(sadece türk değil global bi kitle) o zaman sorun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Discipline açtım ama pek beyenmedim malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Discipline = Disciple of Khaine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Yok discipline=orc choppa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 lvl 9 olmak uzereyim shadow warrior oynuyorum. baya imba bazi konularda. kesin nerflerler ilerde.. hem meleesi iyi hem rangei. nasi iş anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 rvr de rank 5 filan oldum fena vuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 hani level yoktu bu oyunda level 9 ne oluyor? hani alanlarda professionlarda uzmanlaşıcaktık bla bla diyorlardı başlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Kim diyor level yok diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 şey diyorlardı sakalınız uzayacak öyle anlayacaklar falan fıstık diye, o sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 level olmıcak goruntu değişcek mesleklerde proflaşıcaksınız deniyordu sanki ilk başlarda level sisteme mi döndü bu oyun da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Görüntü değişeceğini duymuştum ama level yok diye bir şey duyduğumu hatırlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 valla ben eminim bu tarz bişi duyduğuma ama level sistemine dönmüş olabilirler sonradan, hani swg nin pre cu dnmi gibi profession rifleman swordsman tarzı bişi olucak sanıyordum ben. daha güzel olurdu bence öyle olsa herkes değişik bişiler kasardı, e az oynayan da tek yönlü de olsa güçlü karakter yaratacak diyorlardı hani, çok oynayan da birçok skill i olan daha güçlü karakter yaratacak ama casual playerlar çok geri kalmıycak deniyordu... noldu yalan mı oldu butun bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ya biz öle birşey bilmiyoruz diyoruz sen hala aynı soruyu soruyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Valla en başından beri 4 Tier olarak anlattılar oyunu, hepsi 10'ar leveldan oluşuyor falan filan. Belki sen te ilk duyurulduğu zamanlardan aklında kalanları söylüyorsundur bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Çok gizli NDA Beta forum moderatörü dün akşam balık yemiş. Yanında da patates kızartması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kabasakal Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 şimdi open beta açılmayacak ama oyun başlamadan once nda yı kaldırmak ve bilgi paylaşımını sağlama ii bir iğilik yaparlarmı ki bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar