Luriel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 plazma tvye bakar agalar kız evde 37 ekranda mı izlesin.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ergene göre kız yorguuna göre at alınmaz diye. Mauauahhauuu harikaaa! İlk defa duyuyorum harbiden de öyle :) Bu arada plazma da yetmiyor bazen. Evdeki plazmasının resmini koyan ve isterse 5 dk içinde 15k$ lık pırlanta sipariş ederim diyen patinin sonu ne oldu? (ne oldu harbiden)
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 cevap: recep ivedik sineme salonunda yaptığım sosyal gözleme göre bütün kızlar hayran hayran izliyordu adamı
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 evlenmede olay sevgidir kardeşim, kimse birşey aramaz genel olarak, aranılan şeyler kişiden kişiye değişir, yani x bayanının kafasındaki hayat arkadaşı özellikleri başkadır, y bayanının başka. genel olarak yine de istersen, seveceksin, saracaksın, sayacaksın da, saygı olacak, sevgini beden dilinle de anlatabileceksin vs vs
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 SON_SAVASCI said: çünkü her kızı güzel buluyorum ve istiyorum burda da sorun var.hacı bence en mantıklı yapacağın şey AKSARAYYYYY AKSARAYYYYY dfssdsdfs
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 cık türk kiev otobüsü kafilesine katılmak
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 öğretmen adam o ya biraz tuzlu olur yani aksaray konusunda ısrarlıyım nedense :)
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 tier6 yok. tier 0, tier 1, tier 2 stateleri var sadece. tier 0 saniye, ms civarındaki, tier 1 mikro saniye, tier 2 de nanosaniye civarındaki protein hareketlerini temsil ediyor
kingpin Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 aşk karın doyurmuyor malesef bu yüzden para diyorum.
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 kız 17-20 yaşları arasındaysa aşka bakar, aklı başına geldikten sonra para...
sesu Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 bence genelleme yapmamak lazım her kadına göre değişir..kimisi para için evlenir kimisi statü kazanmak için..bazısı aşkı arar ama aşk anlayışı da her insana göre değişir herkes farklı tür insanları sevebilir..
Öne çıkan mesajlar