sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 manu alır kupayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 arkadaslar ne ihtimali ne iyisi.. Hepsi zor takımlar.. Fenerbahce kim gelirse gelsin yari finale ciksin efsane takim direk yani.. Şimdi chelsea var, ortasahasi cok guclu, fenerbahce'nin orta saha o kadar saglam degil, maldonado napar bilmiyoruz daha ama riske etmez herhalde chelsea karsisinda zico kardes. Selcuk oynar gene, ama bakalim ne olacak ne bitecek. Cok heyecanlandim yaaa... ilk mac evimizde en azindan moraller yerindeyken mac izleyecez.. İngilterede fark yiyip gelip evinde mac yapmak vardi yani :( Şimdi taraftar keyifli olur, evinde ilk 15 dk'da gol yemezse fener galip gelebilir ama ingiltere'de hmmm bu iş biraz zor gibi, ama taraftar faktörü cok onemli, chelsea taraftari ateşli bir taraftar degil. Bakalim nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 napalım bir sonraki kurban chelsea olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 adamınbiri said: FENERBAHÇE-chealsea olcak pi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Spastik_Serce said: fenerbahçe-chelsea barca - manu roma - şalke arsenal -liverpool salladım tutarmı .) 4 de 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Xo said: fener şevayı iyi tanır, şeva da feneri sever :)o servet iyi tanır o nu oda bizde degil artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Sly-One said: selçuk gitse yerine adam gibi orta saha gelse zaten tamam neredeyse. maldona do alındı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Arsenal-Pool Roma-Manu eşleşmeleri beni üzdü,8 takımın top 4'ü eşleşmiş. Bu seneki oyunuyla asla yarı finali haketmeyen Chelsea ve Barça olacak yarı finalde,Roma şanslı bir kurayla final bile oynar diodum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 "Moskova'ya gideriz" Fenerbahçemizin eski başkanlarından olan ve önceki açıklamalarında çeyrek finalde Chelsea'yi isteyen Ali Şen ''Chelsea'nin çıkmasından mutluyum. Chelsea büyük isim. Büyük isme karşı bizim futbolcularımız daha iyi oynuyorlar. Arsenal-Liverpool eşleşmesinden Arsenal çıkar. Biz onları yener Moskova'ya gideriz'' dedi. atma recep din kardeşiyiz, olmaz diye bir şey yok ama. Moskova valla gönül ister tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 haha gaz veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 arsenal liverpool eşleşmesinden liverpool çıkar. roma ise süpriz bir şekilde man.utd ı eler. fb chelsea yi eler. barça şalkeyi madara eder. yarı finalde barça ile eşleşip güle güle deme ihtimalimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 fener çelsiyi elesin pantolon giycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 yarı final arsenal-liverpool galibiyle oynancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Roma bana göre Barça'dan da Chelsea'den de daha güçlü son 4'e kalamiicak yazık. İki ingiliz final oynar diyorum,Manu-Arsenal/Liverpool/Chelsea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 yorum yapmak istemiyorum da, orta sahası defansı forveti kalecisi yaklaşık 10-15 gömlek üstün bir takımla eşleşti fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 chelsea'nin son kurşunu kaldı (carling cup,fa cup,lig büyük ölçüde gitti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 interde, sevillada kac gömlek üstündü size göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 iyi kurra değil tabi schalke gelse iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 chelsea bu sene şampiyonlar ligi için kasıcak çünkü abromaviç geldiğinden beri avrupada beklediği başarıları bi türlü alamadı. bu sene lig de gittiğine göre chelsea için fener maçı son çıkış noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Schalke'den sonraki en iyi kura bence, FB'nin %40 falan şansı kafadan var.Roma gelmedi diye üzülenlere ben seviniyorum ama,Roma defansı Manu'yu çok fena yapacak diye bekliyorum,ama Manu geldi onlarada şu an dünyanın bir numarası...Şanssızlık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 manu geçer tabi ama roma da öyle bi defans varki kaleyi göstermiyo bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ingilizler ters geliyo diye konuştuk o kadar hem çeyrek final hem yarı final ingiliz olur da tur atlarsa fb bu kadar olur yani kura bence kötü değil, tek kötü yanı chelsea'nin tüm maçlarda 2 gol yemiş olması şl'de bu sezon ama olmayacak iş değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ben olaya iyi tarafından bakıyorum menc u. falan gelseydi üzülürdüm şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 aytimania said: chelsea bu sene şampiyonlar ligi için kasıcak çünkü abromaviç geldiğinden beri avrupada beklediği başarıları bi türlü alamadı. bu sene lig de gittiğine göre chelsea için fener maçı son çıkış noktası Güzel dedin ama,Chelsea'nin teknik yönetiminde bir Sir Ferguson,bir Wenger ya da Benitez yok.Chelsea'den 3 tane şampiyon kadro çıkacak olsa bile bunlara kimya oturtacak ve estirecek bir adam yok başta.İstanbul'da gol yemedikçe tura yakın taraf Chelsea kabul ama işleri bu kadar kolay olmayacak.Zaten moralleri de bozulmuştur Arsenal-Pool'un galibiyle eşleşecekleri için geçerlerse bile.Onlar daha çok Manu veya Barça'yla eşleşmek isterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 aytimania said: manu geçer tabi ama roma da öyle bi defans varki kaleyi göstermiyo bu sene Kalenin bir köşesini gördüğü an bile skoru 3-0 falan yapabilecek adamlar var yalnız Manu hücum hattında =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar