Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 merak ediyorum bu bi tek bizim server'da (frostmane) mı var çünkü eski serverımda da vardı diye hatırlıyorum sanki her gün, Boedill diye bi herif, trade channeldan şunu geçiyor bikaç kere farklı saatlerde: - I AM GAY :D - ME AND MY FATHER WEAR THONGS IN OUR WORKSHOP - WE POO THROUGH THE THONG - SO IT BECOMES SPLITTED POO :D<3 şu topici görünce aklıma geldi, eahu. sizin realmınızda da var mı bunu spamleyen biri? merak ettim çünkü, bu kadar canla başla spamlenen bişeyin başka bi olayı var mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 asdfsadf her gördüğümde istisnasız kopuyorum bu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 oha istiyorum bizim servera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Dirge var bizde, arada sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 1-2 kere görmüştüm ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 dirge ve blade of wizardry kadar çok değil ama, adam günde 3-4 spam yapıp işine bakıyor yanılmıyorsam. off-topic : blade of wizardry'nin esprisini açıklayana teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 offhande koyuyosun cok hızlı attack veriyo, arada birde slam atınca porcluyo bölece daha hızlı slam atıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 manyak cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 blade of wizardry ile geyik neden onu bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Dirge muhabbeti nasıl baydı éééé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 baybaybayyyyyyyyydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 dirge süperdi ama STUPIT POO DIALOGS HIGH FIVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar