Bella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 en güzeli gediz caddesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Vingthor said: egede ikinci öğretim yok mu yiea iibf'de normal kontenjan kadar var su ürünlerinde ve fen fakültesinde de varmış http://212.175.138.10/puanlar.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 okuyan yok mu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 haa. bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 iibfde eski kız arkım var 2.öğretim tanıştırayım istersen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 kız arkadaşım var olm. bornovada falan içcek adam lazım. çok canım sıkılıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Sana Llama'yı havale ediyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Vingthor said: mithatpaşadayım bende. asansörün yanı. karataş lisesinde kardeşim okuyor falan hmm asansörün yanı derken? tam olarak? içimden bi ses acep komşu mu çıkıcaz diyor.. ben mektupçudayımda^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 A101 üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 benim kalbim ege'de kaldı sayılır mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 okulunu sevmeyen bir ben mi varım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 merak etme ving ben de sevmiyorum ege'yi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 buca anadolu lisesine gitmis olan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Saeros said: merak etme ving ben de sevmiyorum ege'yi sdf dua edin 9eylülde değilsiniz. yazık insanlara bucaya gidiyolar ya buca. hell on earth resmen buca. yazarken iğrendim yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bi 9 eylüllü olarak bende nefret ediyorum bucadan.. kaldırım yok ya semt de , ezilme tehlikesi geçiriyoruz yollarda skdbhsakhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ege fiziksel açıdan baya iyi bence şöyle bi ortaköyün göbeğindeki gsü'yü, beşiktaş'ın göbeğindeki ytü'yü, boğaziçini, odtü'yü falan geçersek başka rakip yok gibi ege'nin yerleşkesine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bornova da çok matah yer değil aslında. karşıyakaya lazım bi üniversite şöle bol tikili. bak nasıl kalkınıyo şehir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bucada 1.5 sene oturdum lan biliyorum bucayı. wild wild west. yedinci katta odamın penceresinin yanından kurşun çıkardım bir çatışmada. şaka değil. pompalılarla falan 3 kişi öldü sokakta. bakkalda alışık çıkmış su döküyor kan temizliyor. ealleagfmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 /add Brigand nolimit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 /add Dartanian h.içi hariç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bigün toplanıp içelim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Yok abi ben ümidi kestim izmir buluşamıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 yuh.ben bile ki fazla takılmam bi buluşmaya katıldım cem sayesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 genelde buluaşlım diye anlaştığım arkadaşların erkeklerin %90'ı kızların %40'ı buluşma günü gelince işim çıktı diyolar olum izmir erkeği çok üşengeç yakında barlara filan tek başıma gitmeye başlıcam, loser tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 paticik dışında arkadaşın yokmu git onlarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar