Xo Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 efendim.. müstakil bir evde oturmaktayız. 2 kat ve bir de bodrum. sabah evden cıktıgımda 3-4 merdiven aşağıda elim büyüklüğümde fare paldır küldür aşağı doğru kaçtı tabi ben afalladım birden ;/ hemen fener vs alıp bodruma inip baktık birşey yok görünürde. nereye kaçtı bu hayvan ?!? nasıl bulup yok edicez bunu :( valla kocaman bişidi de :((
Masakari Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 yazık ya colugu cocugu vardır kıyma zavallıya oksuz yetım bırakma mınık yavrucakları
Xo Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 fare zehiri alıp bodruma döşedim sonuçlarını yarın sabah alıcaz
urmesque Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 yicek bişeyin üstüne koymadıysan fazla umutlanma derim
Auberon Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Fare zamkı denen bişeyde düz bi tahtanın üzerine zamkı sürüp farenin geçebileceği kapı eşiklerine ve benzeri yerlere koyarak fareyi yakalıyosun zamkın özelliği çok kuvvetli olması hayvan bacağını koparmadan kurtulamaz ondan baya etkili bi yöntem.
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ben bizim köyde demir bi sopayla duvara sıkıştırmıştım. tabi öylecene öldüremedim.kuzeni çağırdım hemen verdim sıkıştırılık sopayı ona. başka bi odun bulup kafasını ezdim farenin. çenesinden dişleri çıkmıştı. zamklarsan falan ez kafasını. çok güzel oluyo
Auberon Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 online bile satılıyomuş http://www.tarimmalzemeleri.com/default.asp?git=9&urun=162981
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 1 haftalığında kedi bul bi yerden sfsad fare fln kalmaz evde kafa ezmeklede uğraşmassın hiç :P
cado Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Auberon said: Fare zamkı denen bişeyde düz bi tahtanın üzerine zamkı sürüp farenin geçebileceği kapı eşiklerine ve benzeri yerlere koyarak fareyi yakalıyosun zamkın özelliği çok kuvvetli olması hayvan bacağını koparmadan kurtulamaz ondan baya etkili bi yöntem.haha evet bir arkadaşta bu yöntemi kullanmıştı harbiden etkili :D
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 direk tabancayla ateş etcen..tüfenkle fsdas çaat çuut derken bi bakcan ev çöplük haline gelmiş 8-) haha tom and jerryden örnek aldım :P avcı bi tip vardı ordaya sfdsa
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bodruma düzenli olarak yiyecek bırak, ilk güvenlerini kazan. Sonra kaşarı fare zehirene bandırıp verirsin.
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 oha fare zamkı diye bişey mi varmış nan! hatırlıyorum ilkokulda bi fare vardı koridorda, hademe sıkıştırıp üzerine bişey boca etmişti, ben balidir tutkaldır falan diye tahmin etmiştim.
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 sürdüğün zamkın yanına birde kör testere koy fare bacağını keserek kurtulabilsin bitek.
DoruK Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 gözü kara fareyse koparır bacağını sonra bi kova fare kanı temizlersiniz ıyk
PhysX Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 eğer büyükse ve iğrenmiyorsan üstüne battaniye atıp zıplayabilirsin her eve nasip olmaz fare
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 al bi tane kapan ve üstüne koy ekmek peynir tarzı birsey yakalar o kapan onu. ya benim evde daha tanımlayamadığım yaratıklar var onlar da ben ne yapacağım hamamböceğimsi kırkayak gibi birşeyler
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 direk tekmeyi koy olduğu yerden duvara yapıştır izi kalsın
Öne çıkan mesajlar