Masteis Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bu yaz oraya gitmeyi düşünüyorum şöyle 2 hafta falan kalcam. Oralarda ucuz pansiyon vs. bulunurmu? En olmadı en ucuzundan otel vs. günlük ne kadara denk gelir? Hatta gel yanımda konaklarsın diyebilen varsa her türlü ihtiyacını bile karşılarım ^^ Tabi biraz erken açtım konuyuda bi heves geldi birden kararlaştırdım para biriktirmeye başladım
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Geçen yaz Nuke kemerde tatil yapmıştı. Bir motelden bahsediyordu, özel mesaj at istersen.
Quibble Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Pansiyon elbette vardır ama ucuzdan kasıt nedir? Bu sene büyük ihtimalle bende ugrucam Kemere, bu sene Akdeniz turu senesi =) Bulursan uygun bisi bilelim bizde :P Club Aura da gorusmek uzere:P apaçi ftw !
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 club med var palmiye resort olarak da geçiyo orda 1 hafta tatil yapmıştım ben mükemmel bi yer tek sorun sabah 4ten sonra yiyecek bişi yok
byzasz Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 kemere kadar gitmişken olimposa git ucuz ucuz kal, bir gece de kemere klube gidersin uluslar arası turizzme de katkın olu belki, ama olimposu görmediysen gör derim..
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 kemer'de 2 hafta geçmez.benden sölemesi. 5 yıldızlı otelde kalmayacaksan kemerde tatil yapılmaz. ucuz pansiyon bulursun gecelik 40-50 ytl civarı. ama kemerde yapacak bişey yok. halk plajına mı gideceksin? =P gece de infernoya akarsın diyelim 2-3 gün tamam bitti.
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Gecen yaz orda bi bar işletmiştim. marinanın tam karşısı terasdı. En sevdiğim olay lahmacuncu vardı 1 milyona doyuyuoduk.:D hayatımda et yemem ordaki o kötü 1 ytlik lahmacunu hergün yiyodum :D güsel yerdir kemer.ucuza da biçok yer var.
Öne çıkan mesajlar