weroqsheth Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Siege Work Shop diye bir yer varmış. Filmlere armorlar felan yapılıyomuş siparişle dünyaya herkeze yapıolarmış istediği parçayı?? bilen vamrı?[hline]Raneth Jixy
Kharon Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Bunun gibi piyasada birsuru site var fakat ben onlarin saglamligina guvenemiyorum. Bunlar sadece dekoratif amacli degil mi? Daha kaliteli kullanilabilir turde silah yapan yerler varmi? Saglamligi kesin olan mukemmel isciligi olan yerler var fakat oralara da ozel siparisle milyarlar vererek bi kilic almak beni asar.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
Magic Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Kullanımlık kılıç mı arıyorsun ? Enteresan..[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover.
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 kullanabilecek kılıç yapan herhangi bir yer. herhangi bir fiyata almak istiyorum. elimde bir tek dedemden kalma piyade kılıcı var. kılıç istiyorum balta istiyorum bana ne[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye?
Kharon Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 said: Magic, 16 Mart 2003 16:59 tarihinde demiş ki: Kullanımlık kılıç mı arıyorsun ? Enteresan Tabi adam kesicegimden degil :D kullanilabilir kelimesi yanlis secim olmus fakat o kadar para verilen bi silahta kalite onemlidir. Kabzasiyla blade kismi arasindaki kaynaklar saglam olmadigi icin sallanan bladeler. Alasimi iyi olmadigi icin bir tencereden bile daha cabuk kararan bi aleti kimse istemez. Daha once basima geldigi icin yaziyorum. Simdilik kucukte olsa ufak bir ortacag silah koleksiyonum var. Ve orada kalitesiz parca bulundurmak istemem acikcasi.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Hmm[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Kara Taht Orta dünyanın kaderi...
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Kharon düelloya varmısın?:)[hline]Geri döndüm...
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ben varım[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye?
Magic Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 gereksiz geyiğe luzum yok.. eywalla kharon, bir araştırayım ben senin için bakalım bi cevap verebilirsem veririm kısa zamanda..[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover.
weroqsheth Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 http://www.geocities.com/quah_nomag/dragon.jpg bu adrese girin manyak şeyler armorlar miğferler fiyatlar çok ucuz değil ama baltalar kılıçlar küçük hediyelikler hemde giyilio bunlar gelin bakın manyak şeyler neler neler[hline]Raneth Jixy
Kharon Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 isteyenle duelloya varim. Cift pala tek pala farkmaz her halukarda ben kazancam :-P saol magic.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
Creel Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 bursada bu tür istekler icin cok güzel bi yer var.. adam istediniz türde kılıc yapabilio hatta abartip üstüne istediğiniz rünleri bile ciziktirio (cok kaliteli sekilde) hatta sergilemek amacyla yaptiği tower shield filan vardı abartı bisiydi yani.. bi arkadasim Falcion yaptirdiydi sona ne yapti o kılıcı bilmiom tabi :) ben katana yaptircaktim olmadi bi türlü[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.."
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ciddi misin? gerçekten adam kesebilecek miyiz o silahlarla? yani süs niyetine koymuycam, işlevli olsun. ha, çıkıp milleti doğramak için değil, ama işlevsiz şeyi ben napıyım? telefonu, adresi felan var mı adamların?[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye?
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ben de antitaktaklı metaşakşaklı kemik eziceğime katılıyorum.. aynısından istemekteyim.. hatta mümkünse gidip izlemek istiyorum nası yapılır aklım ermiyo çünkü.. bi de elinden öpmek istiyorum[hline]Peheey!
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ben de elinden öpeceğim eheh[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye?
Kharon Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Giderken banada soleyin beraber opelim. :D[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 adresi alıyım, bir dahaki haftasonuna bursaya gidiyorum ben.. tabii telefonu olsa daha makbule geçer...[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye?
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Katana isteyen varsa nerden bulabilceğinizi söyleyebilirim. Keskin deil ama.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Kara Taht Orta dünyanın kaderi...
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 bana işleyen kılıç lazım[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye?
shapshal Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Beyler işleyen kılıç arıyorsanız,filmlerdeki kılıçlara,armorlara sulanarak bakıyorsanız,tüm türleri bulabileceğiniz bir adres arıyorsanız: www.swblades.com Süper şeyler var ben aldım bi kılıç.Armorlar,değşik tipli silahlar,bıçaklar,tarihi kılıçlar (napolyon ve kristof kolomb bilem var) katana türleri scimitar ve tüm FRP kılıçları www.swblades.com[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim.
Sufi Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 ben longbow ya da composite longbow arıyorum, fikri olan var mı?
shapshal Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 arkadaşım yay ısmarlamıştı ama sizin bildiiniz cüneyt arkın yayı deil harbi spor yayı yani baba bi yay :D[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim.
Kharon Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 said: Sufi, 17 Mart 2003 20:35 tarihinde demiş ki: ben longbow ya da composite longbow arıyorum, fikri olan var mı? Cabela's Bows Buradaki markalardan secip istedigin yay i alabilirsin. Sana Martin howatt hunter oneririm gercekten mukemmel bir yay. Eh biraz fiyat tuzlu tabi :D Yaylarla amator veya profesyonel olarak ilgileniyorsan bu sitede ayrica makarali ve olimpik yaylarda bulunuyor. Site herturlu outdoor ve hunting icerikli neredeyse tum malzemeleri satiyor ilgilenenlerin kesinlikle bakmasi gereken bir site.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
Öne çıkan mesajlar