Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siege Work Shop

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bunun gibi piyasada birsuru site var fakat ben onlarin saglamligina guvenemiyorum.
Bunlar sadece dekoratif amacli degil mi?

Daha kaliteli kullanilabilir turde silah yapan yerler varmi?
Saglamligi kesin olan mukemmel isciligi olan yerler var fakat oralara da ozel siparisle milyarlar vererek bi kilic almak beni asar.[hline]KHaRoN
The clash of honor calls to stand when others fall
Mesaj tarihi:
Kullanımlık kılıç mı arıyorsun ?

Enteresan..[hline]There, look, the willow clings over the river,
like a person who bows down, crying for the lover.
Mesaj tarihi:
kullanabilecek kılıç yapan herhangi bir yer.
herhangi bir fiyata

almak istiyorum. elimde bir tek dedemden kalma piyade kılıcı var.

kılıç istiyorum balta istiyorum bana ne[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken;
arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye?
Mesaj tarihi:
said:
Magic, 16 Mart 2003 16:59 tarihinde demiş ki:
Kullanımlık kılıç mı arıyorsun ?

Enteresan

Tabi adam kesicegimden degil :D kullanilabilir kelimesi yanlis secim olmus fakat o kadar para verilen bi silahta kalite onemlidir.

Kabzasiyla blade kismi arasindaki kaynaklar saglam olmadigi icin sallanan bladeler. Alasimi iyi olmadigi icin bir tencereden bile daha cabuk kararan bi aleti kimse istemez.

Daha once basima geldigi icin yaziyorum. Simdilik kucukte olsa ufak bir ortacag silah koleksiyonum var. Ve orada kalitesiz parca bulundurmak istemem acikcasi.[hline]KHaRoN
Mesaj tarihi:
Hmm[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Kara Taht Orta dünyanın kaderi...
Mesaj tarihi:
ben varım[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken;
Mesaj tarihi:
gereksiz geyiğe luzum yok..
eywalla kharon, bir araştırayım ben senin için bakalım bi cevap verebilirsem veririm kısa zamanda..[hline]There, look, the willow clings over the river,
like a person who bows down, crying for the lover.
Mesaj tarihi:
http://www.geocities.com/quah_nomag/dragon.jpg

bu adrese girin manyak şeyler armorlar miğferler fiyatlar çok ucuz değil ama baltalar kılıçlar küçük hediyelikler hemde giyilio bunlar gelin bakın manyak şeyler neler neler[hline]Raneth Jixy
Mesaj tarihi:
bursada bu tür istekler icin cok güzel bi yer var.. adam istediniz türde kılıc yapabilio hatta abartip üstüne istediğiniz rünleri bile ciziktirio (cok kaliteli sekilde) hatta sergilemek amacyla yaptiği tower shield filan vardı abartı bisiydi yani.. bi arkadasim Falcion yaptirdiydi sona ne yapti o kılıcı bilmiom tabi :) ben katana yaptircaktim olmadi bi türlü[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.."

Mesaj tarihi:
ciddi misin?
gerçekten adam kesebilecek miyiz o silahlarla?

yani süs niyetine koymuycam, işlevli olsun.

ha, çıkıp milleti doğramak için değil, ama işlevsiz şeyi ben napıyım?

telefonu, adresi felan var mı adamların?[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken;
Mesaj tarihi:
ben de antitaktaklı metaşakşaklı kemik eziceğime katılıyorum.. aynısından istemekteyim.. hatta mümkünse gidip izlemek istiyorum nası yapılır aklım ermiyo çünkü.. bi de elinden öpmek istiyorum[hline]Peheey!
Mesaj tarihi:
ben de elinden öpeceğim eheh[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken;
Mesaj tarihi:
adresi alıyım,
bir dahaki haftasonuna bursaya gidiyorum ben..

tabii telefonu olsa daha makbule geçer...[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken;
Mesaj tarihi:
Katana isteyen varsa nerden bulabilceğinizi söyleyebilirim. Keskin deil ama.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Kara Taht Orta dünyanın kaderi...
Mesaj tarihi:
bana işleyen kılıç lazım[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken;
Mesaj tarihi:
Beyler işleyen kılıç arıyorsanız,filmlerdeki kılıçlara,armorlara sulanarak bakıyorsanız,tüm türleri bulabileceğiniz bir adres arıyorsanız: www.swblades.com Süper şeyler var ben aldım bi kılıç.Armorlar,değşik tipli silahlar,bıçaklar,tarihi kılıçlar (napolyon ve kristof kolomb bilem var) katana türleri scimitar ve tüm FRP kılıçları

www.swblades.com[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın
Gelişmekte olan güzelim forumuma
Herkesi beklerim.
Mesaj tarihi:
said:
Sufi, 17 Mart 2003 20:35 tarihinde demiş ki:
ben longbow ya da composite longbow arıyorum, fikri olan var mı?

Cabela's Bows

Buradaki markalardan secip istedigin yay i alabilirsin. Sana Martin howatt hunter oneririm gercekten mukemmel bir yay. Eh biraz fiyat tuzlu tabi :D

Yaylarla amator veya profesyonel olarak ilgileniyorsan bu sitede ayrica makarali ve olimpik yaylarda bulunuyor.

Site herturlu outdoor ve hunting icerikli neredeyse tum malzemeleri satiyor ilgilenenlerin kesinlikle bakmasi gereken bir site.[hline]KHaRoN
  • Yeni Oluştur...