elesso Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 A- kilo vermeye karar verdimm(elinde kantinden yeni aldığı çikolatalar gofretler vs..ler ile) B-ay çok iyi yaparsında,ama zor iş yaa A-kilo verene kadar gotik takılıcam bööylece kimse soramıcak niye hep siyah giyiyosun diye(siyahın zayıf gösterdiğinden falan bahsediyo arada). sonra kilo verincede ay ne o siyahlar falan diyip tarz deiştiricem. ilk duyduğumda geyik yapıyolar sandımda gayet ciddi konuşuyolardı bu meseleyi.
Overseer Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Daesu said: dude that's awesome mwhaha daha güzel bi tepki olamazdı
dominic Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Daesu said: dude that's awesome sweet, what does mine say?
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bırakın şu kızları ya kendi dertlerini çekemiyorlar neden alay ediyorsunuz kilocuklarıyla:P
eregorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 A-dude where's my car? B-dude where's your car? A-dude where's my car? B-dude where's your car? geyik yapiolar zandim, baya ciddilermis... :)o
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 götikcikler hahah yazıklan onlara huzauzauhzauhzah 7/24 bunalım takılmalar acıların çocuğu modunda dolanmalar "ben ne acılar yaşadım bilmiyorsun" diye giriş yapmalar hahaha
Fly Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bizde de gotikler var mesela rihanna dinliyorlar AMBIRELA HELAHELA diye.
Zheld Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 şişman gotik kızlar alınabilir bu yazdıklarınıza
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 sisman kizlarin gotik olmasi cok mantikli siyah kiloyu biraz(!) olsun kapatir siyah makyajla yagdan fışkırmış gozler hemencik kapanir bizim okulda var 159 kilo simsiyah bişey geziyo ama onun saci pembeydi sanirsam
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 şişman gotik kızlara sesleniyorum : siyah giyme toz olur beyaz giyme söz olur edep: pempe giyin.evet
teufel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bülent ersoy turkiyenin bir numaralı gotiğidir
Öne çıkan mesajlar