Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erasmus üniversite seçimi

tunca

Öne çıkan mesajlar

birerbir kendi bölümüne gitmiyosan(ki kendi bölümüne gidiyosanda önemli bu nokta) gitceğin dönemki müfredattaki drslerin senin kendi okulundaki müfredatta olup olmadığını kontrol et. boşu boşuna abuk subuk derslere kasıp aa bunlar benim bi işime yaramıyo deyip dönme.(böyle şeyle karşılaşıp dönem uzatmak zorunda kalan arkadaşlarım mevcut).
Sosyal ağlarda paylaş

oeh finlandiyalilar koylu ve isvec ve norveclilerin yaninda.

Ulke secilir normalde de burda Finlandiya vs Irlanda oldugundan cok fazla sececek birsey de yok. Ben olsam dusunmeden Irlanda'ya giderdim cunku kulturune hastayim : ) Ama karar vermek icin bence departmanlarin farkini kullan. Dikkat edersen bir bolum Information Technologies, bir bolum "Elektrik" ve bilgisayar muhendisligi, bir bolum bilgisayar ve network, bir bolum de commercial computing. Hangi alan kendini gormek istedigin alana yakinsa, onu secmeni oneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

yok yanlış biliyosun 2. ve 3. senede gidilebiliyor erasmusla.

computer games bölümü var carlowda: http://web.itcarlow.ie/courses_detail.asp?id=27&top_section=2&lower_section=10&lower2_section=35&uid=itcarlow

burda okusam 1 sene, bu bölümden dersler alsam ilerde bu konuda bişiler yapma, master yapma falan şansım artar mı acep(ya da öyle bir şansım var mı?). sonuçta 4 senelik bölüm, sırf bu işe yoğunlaşan insanlar var onların yanında benim ne şansım olur pek iyimser bakmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi ki, hele hele oraya basvurmayi dusunuyorsan.
Master basvurularinda, bolumler taniyip guvenecegi ogrenciler ariyorlar. Onlara kendini sadece kagit uzerinde degil de gercekte de gosterme imkanin olursa tahmin edersin ki cok guzel bir adim olur.
En azindan su anki halinden iyi olur yani. Kaldi ki onlarin hepsi cikip ayni okulda mastera devam etmeyeceklerç
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...