tunca Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 hangisini seçiyim ? =p neye göre seçiyim falan. bu konuda deneyimi olanlar bi el atsın, bu gece seçmem lazım =/ http://www.bilkent.edu.tr/~vpolat/erasmus/erasmus-partners.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 filandiya koş koş koş koş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 birerbir kendi bölümüne gitmiyosan(ki kendi bölümüne gidiyosanda önemli bu nokta) gitceğin dönemki müfredattaki drslerin senin kendi okulundaki müfredatta olup olmadığını kontrol et. boşu boşuna abuk subuk derslere kasıp aa bunlar benim bi işime yaramıyo deyip dönme.(böyle şeyle karşılaşıp dönem uzatmak zorunda kalan arkadaşlarım mevcut). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Finlandiya varsa listede tartışmaya gerek yok. Avrupanın en güzel ve en özgür kızları (imiş, gidip gelen abilerimiz anlattı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 oeh finlandiyalilar koylu ve isvec ve norveclilerin yaninda. Ulke secilir normalde de burda Finlandiya vs Irlanda oldugundan cok fazla sececek birsey de yok. Ben olsam dusunmeden Irlanda'ya giderdim cunku kulturune hastayim : ) Ama karar vermek icin bence departmanlarin farkini kullan. Dikkat edersen bir bolum Information Technologies, bir bolum "Elektrik" ve bilgisayar muhendisligi, bir bolum bilgisayar ve network, bir bolum de commercial computing. Hangi alan kendini gormek istedigin alana yakinsa, onu secmeni oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bildiğim kadarıyla 2 sene geçmeden öyle erasmusa falan giremiyorsun :) yani 3 veya 4. sınıfta olman lazım. bildiğim kadarıyla ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 yok yanlış biliyosun 2. ve 3. senede gidilebiliyor erasmusla. computer games bölümü var carlowda: http://web.itcarlow.ie/courses_detail.asp?id=27&top_section=2&lower_section=10&lower2_section=35&uid=itcarlow burda okusam 1 sene, bu bölümden dersler alsam ilerde bu konuda bişiler yapma, master yapma falan şansım artar mı acep(ya da öyle bir şansım var mı?). sonuçta 4 senelik bölüm, sırf bu işe yoğunlaşan insanlar var onların yanında benim ne şansım olur pek iyimser bakmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Tabi ki, hele hele oraya basvurmayi dusunuyorsan. Master basvurularinda, bolumler taniyip guvenecegi ogrenciler ariyorlar. Onlara kendini sadece kagit uzerinde degil de gercekte de gosterme imkanin olursa tahmin edersin ki cok guzel bir adim olur. En azindan su anki halinden iyi olur yani. Kaldi ki onlarin hepsi cikip ayni okulda mastera devam etmeyeceklerç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ya carlow düşünüyorum da çok sıkıcı bi şehre benziyor. 20k kişi yaşıyormuş, 2500 öğrenci varmış http://www.carlowtown.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bir de orayı seçersem dönemli gidemiyorum, yıllık gitmek zorundaymışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 daha iyi... maliyet problem olmayacaksa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Abi irlanda'da sıkılır mi hic insan : ) 1 sene gidersen az bucuk aksan da kaparsin, abov yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 olm daha yeni başladın ne erasmusu? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 gelecek sene gidicem işte, şimdiden yapılıyo kayıt mayıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Penthesilea said: Abi irlanda'da sıkılır mi hic insan : ) 1 sene gidersen az bucuk aksan da kaparsin, abov yani. içinde her irlanda geçen başlıkta da belirttiğim gibi irlanda aksanına hastayım... irlandalı manita yapmam lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar