Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 SON_SAVASCI said: CthuLhu said: dava açarssan telefonsuz bağlatabilyorsun..daha önce açılan davayı örnek gösteriyorsu hemen sonuçlanıyor dava..ama uğraşana..biz de bugn bağlattık telefon da bağlattık ayda 7 ytl de ona vericez. vay puş_ herifler benden 12 ytl alıyorlar aylık. o hangi tarife 7 ytl olan. elin arabına 1 ytl bile fazladan gitsin istemiyorum git sor hocam.de en az sabt ücret hangisinde diye..standartt 'ta 12 ytl
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 PrudenT said: ırkçı mısın değilim sadece kin ve nefretim zamanında osmanlıya 1 dünya savası sırasında yaptıklarından dolayıdır.
yicit Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 BullDoG said: o komsunun borcu belli miktara ulaşınca ona bi icra yollarlar şaftı kayar =) bence de haha yarıldım
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 şimdiye kadar kime icra takibi yapmış ki tt. okadar çok borçlu var ki onları takip etmek çok yüksek kaynak gerektirir. Onun için zırt pırt datlıya bağlayalım gibi kampanyalar yapar ki alabildiklerini alsınlar
Elderon Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mumu said: o yalan, telefon borcundan dolayı telefon kesildiğinde hat da kesilmiş oluyor otomatik olarak. doğal olarak adsl hizmeti de alınamıyor. faturalarını hiç düzenli ödemeyen biri olarak saygılarımı sunarım Asıl o yalan, benim telefonum 3 aydır kesik ödemiyorum; fakat 3 aydır çatır çatırda adsl kullanıyorm :) edit: klavye sürçmesi
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 adama dedim teli istemiyorum olmaz diyor mecburi dedim o zaman 7 ytl lik istiyorum. adam zaten senin ki 7 ytl lik vergi şu bu o zırt zurt 12 ytl oluyor diyor ya bu kadar dansözlğk olur mu?
Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 arkadaslar ogrenci evine cikacaz adsl baglatmak istiyoruz, son duruma gore telefon olmadan adsl baglatabiliomuyuz yoksa dava ivir zivir ile ugrasmak mi gerekiyor, bilgisi olan varmi?
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 dilekçe vermek gerekiyormuş öyle bağlatabiliyorsun. ne salakça bi şey.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 yok dilekçeyle de olmuyor..dava falan gerekiyor.
Öne çıkan mesajlar