Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet almak için telefon hattı da almak şart mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SON_SAVASCI said:
CthuLhu said:
dava açarssan telefonsuz bağlatabilyorsun..daha önce açılan davayı örnek gösteriyorsu hemen sonuçlanıyor dava..ama uğraşana..biz de bugn bağlattık telefon da bağlattık ayda 7 ytl de ona vericez.

vay puş_ herifler benden 12 ytl alıyorlar aylık. o hangi tarife 7 ytl olan. elin arabına 1 ytl bile fazladan gitsin istemiyorum

git sor hocam.de en az sabt ücret hangisinde diye..standartt 'ta 12 ytl
Mesaj tarihi:
şimdiye kadar kime icra takibi yapmış ki tt. okadar çok borçlu var ki onları takip etmek çok yüksek kaynak gerektirir. Onun için zırt pırt datlıya bağlayalım gibi kampanyalar yapar ki alabildiklerini alsınlar
Mesaj tarihi:
Mumu said:

o yalan, telefon borcundan dolayı telefon kesildiğinde hat da kesilmiş oluyor otomatik olarak.

doğal olarak adsl hizmeti de alınamıyor. faturalarını hiç düzenli ödemeyen biri olarak saygılarımı sunarım

Asıl o yalan, benim telefonum 3 aydır kesik ödemiyorum; fakat 3 aydır çatır çatırda adsl kullanıyorm :)

edit: klavye sürçmesi
Mesaj tarihi:
adama dedim teli istemiyorum olmaz diyor mecburi dedim o zaman 7 ytl lik istiyorum. adam zaten senin ki 7 ytl lik vergi şu bu o zırt zurt 12 ytl oluyor diyor ya

bu kadar dansözlğk olur mu?
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaslar ogrenci evine cikacaz adsl baglatmak istiyoruz, son duruma gore telefon olmadan adsl baglatabiliomuyuz yoksa dava ivir zivir ile ugrasmak mi gerekiyor, bilgisi olan varmi?
  • Yeni Oluştur...